Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

izveo istu postavu kao sto je izvodio i Dimateo,jedino je bilo iznenadjenje sto je ostavio Cahila na klupi,nije lose za njega ipak nije izgubio na debiju,protiv Fulhama ocekujem mnogo bolje i naravno pobjedu.
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]
"My experience in England is that when the fans are singing I don't understand what they say.[/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]
"I can understand the rivalry in the past (between Chelsea and Liverpool), but I am sure the majority of fans will understand I am a professional and I just want to do my job."[/font][/color]
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]
Najjadniji pokušaj dodvoranja. Kakav dvoličnjak, kakvo đubre.[/font][/color]
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1353867700' post='90979']
nece sigurno jer kad se vrati Lampard on ce biti taj koji ce mijenjati Mikela i Ramiresa.
[/quote]Ne bi ja Ramu mjenjao ipak je Ramo brzi i u boljoj formi od Lamparda trenutno.
[quote name='BluesForever' timestamp='1353875583' post='91064']
Ne bi ja Ramu mjenjao ipak je Ramo brzi i u boljoj formi od Lamparda trenutno.
[/quote]

Lamps će bolje proigrat ostale, a to nam fali. Po meni bi bilo fino oprobati kombinaciju Lamps-Ramires..

Što se tiče Rafe, u prošlosti jeste bio pogan, sasuo je po navijačima, po klubu, ali ipak nije se trebalo zviždati. Jbm mu miša, pa trener je ekipe koju bodriš, voliš ili šta već i to po prvi put danas.

Pokazao je da je dobar taktičar, nije se zalijetao. Imam osjećaj da bi mogao on napraviti uspjeh ovdje, mada svejedno želim da od sljedeće sezone nas vodi Mourinho.

I da, @wisey bez ljutnje, ali naporan si s tom spikom. ;)
Ne moraš kao većini se obraćat, sam sam ti to napisao.

A drugo, ranije sam navikao na tvoje kvalitetnije postove, pa zato čitam. Al et, čini se na ovoj temi i ne treba ih čitat, jer svaki ti je haman pa isti.
[quote name='how yes no' timestamp='1353880338' post='91086']
Ne moraš kao većini se obraćat, sam sam ti to napisao.

A drugo, ranije sam navikao na tvoje kvalitetnije postove, pa zato čitam. Al et, čini se na ovoj temi i ne treba ih čitat, jer svaki ti je haman pa isti.
[/quote]
To je drugi put da mene, pa hajmo reći, napada neko na ovoj temi. Pošto vidim da ima istomišljenika onda se obraćam u množini. Kapiši ? :D

Ali ja ću se maknuti s ove teme, mislim da je večeras Stamford Bridge govorio u moje ime.
[quote name='Wisey' timestamp='1353883627' post='91112']
To je drugi put da mene, pa hajmo reći, napada neko na ovoj temi. Pošto vidim da ima istomišljenika onda se obraćam u množini. Kapiši ? :D

Ali ja ću se maknuti s ove teme, mislim da je večeras Stamford Bridge govorio u moje ime.
[/quote]

Šta se imaš micat ako nekome smetaju tvoji postovi, ima nas koji ih vole. Pa i meni smeta 90% hyn-ovih postova, pa ne vidim da se odikud maknuo. Nema potrebe jednostavno.
  • Autor
Ja poštujem Wiseya jer je formirao svoje mišljenje i čvrsto stoji iza njega. Kao što je on protiv Rafe, tako si i ti za njega. Isto kao što si ti rekao njemu da se mani te spike, mogao je tako i tebi neko reći. Mislim, forum je, iznosimo svoja mišljenja, nije kulturno da nekome kažeš da se prođe diskusije.
Istina da sam u pocetku bio sumnjiv u Beniteza, ali kad bolje razmislimo covjek nikad nije ovako dobar kadar igraca imao u nekoj od svojih momcadi.
Valencia ne sjecam se tocno svih imena u tadasnjoj momcadi, ali vjerujem da su Real i Barca igracki bili jaci, a covjek dva puta prvenstvo osvajao kraj takva dva kluba, finale LP-a i osvojen Kup UEFA.
Liverpool sam po sebi krivo posluje vec godinama istina da je pogrijesio u dovodjenju par igraca, ali nije jedini manager koji je tako grijesio sa igracima ima puno primjera, takodjer dva finala LP-a jednom zavrsio kao pobjednik.
Inter tamo je dobio hrpu nezainteresiranih staraca koji su osvojili LP-a i ostale bez ikakavih ambicija nakon tri trofeja sa Mourinhom.
Ima u njemu puno talenta i vjerujem da bi ovu momcad mogao dignuti na jedvu vecu razinu, samo se danas vidjela bolja takticka disciplina u momcadi, a tek je 4-5 dana sa momcadi.
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1353887248' post='91137']
Dobrodošao na Stamford Bridge, Rafa:

[url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OPvvvpkSZqs#"]http://www.youtube.c...&v=OPvvvpkSZqs#[/url]
[/quote]

Ladies and gentlemen AHAHAHAHAHAH
Ne može doći do riječi HAHAHAHAHAHAH
[quote name='BluesForever' timestamp='1353867474' post='90974']
Izgleda da ce Benitez dosta ubacivati svoga zemljaka Romeua sto mi se nikako ne sviđa.
[/quote]

Romeu za razliku od Ramiresa i Mikela (koji mora shvatiti da je bolje za njega da ne prelazi centar, jer nema sto raditi u napadu) u onih 10 min. sto je igrao par lijepih dodavanja odigrao za razliku od njih dvoje kojima je pregled igre jedna velika 0, a to nam najvise nedostaje na poziciji zadnjeg veznog i u kreaciji napada, pogotovo u tranziciji
Što se tiče Romeua, imao sam ga priliku u 2 navrata od 1. minute gledati u sastavu na Stamford Bridgeu i definitivno je dečko strašan potencijal. Samo mu treba više utakmica, kojima bi dobio na samopouzdanju, jer je dosad definitivno iz raznih razloga dobijao premalo šansi.
http://www1.skysports.com/football/news/11668/8285068/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea

Posle kapitena jos jedna legenda trazi od navijaca strpljenje.

Verovatno je i njima ispran mozak, ili su podmiceni Romanovim milionima...
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1353927894' post='91171']
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8285068/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea"]http://www1.skysport...terfeed_Chelsea[/url]

Posle kapitena jos jedna legenda trazi od navijaca strpljenje.

Verovatno je i njima ispran mozak, ili su podmiceni Romanovim milionima...
[/quote]
Šta si ti mislio da će bilo koji igrač izaći i reći 'Odjebi rumenko' ?
Čovjek se, kao i svak normalan, drži one da se ne grize ruka koja te hrani.

Možete bolje od toga, ovo vam je jako loše.
[quote name='Wisey' timestamp='1353928611' post='91173']
Šta si ti mislio da će bilo koji igrač izaći i reći 'Odjebi rumenko' ?
Čovjek se, kao i svak normalan, drži one da se ne grize ruka koja te hrani.

Možete bolje od toga, ovo vam je jako loše.
[/quote]

Nesto se ne secam da je AVB imao podrsku igraca. A i njegova ruka ih je hranila ;)

Precenjujes sebe i svoju vrednost u svemu ovome.
ma bezveze, neznam čemu ovo, da sam ja tamo bome bi rekao i Romanu šta ga ide i praščiću što mislim o njemu. Taman da i dobijem pedalu bašš me briga, samo neznam zašto oni to rade, sve su to vrhunski igrači koji mogu nać novi klub u roku odma, ćemu onda bit dupelizac i tražit podršku treneru koji je vrijeđao i igrače i navijače ?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.