25. novembar 2012.13 god. comment_90973 izveo istu postavu kao sto je izvodio i Dimateo,jedino je bilo iznenadjenje sto je ostavio Cahila na klupi,nije lose za njega ipak nije izgubio na debiju,protiv Fulhama ocekujem mnogo bolje i naravno pobjedu. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_90974 Izgleda da ce Benitez dosta ubacivati svoga zemljaka Romeua sto mi se nikako ne sviđa. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_90979 nece sigurno jer kad se vrati Lampard on ce biti taj koji ce mijenjati Mikela i Ramiresa. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_91040 [img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_me26ius6Jg1rtwvqio1_500.png[/img] Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_91061 [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] "My experience in England is that when the fans are singing I don't understand what they say.[/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] "I can understand the rivalry in the past (between Chelsea and Liverpool), but I am sure the majority of fans will understand I am a professional and I just want to do my job."[/font][/color] [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] Najjadniji pokuÅ¡aj dodvoranja. Kakav dvoliÄnjak, kakvo Ä‘ubre.[/font][/color] Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_91064 [quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1353867700' post='90979'] nece sigurno jer kad se vrati Lampard on ce biti taj koji ce mijenjati Mikela i Ramiresa. [/quote]Ne bi ja Ramu mjenjao ipak je Ramo brzi i u boljoj formi od Lamparda trenutno. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_91073 [quote name='BluesForever' timestamp='1353875583' post='91064'] Ne bi ja Ramu mjenjao ipak je Ramo brzi i u boljoj formi od Lamparda trenutno. [/quote] Lamps će bolje proigrat ostale, a to nam fali. Po meni bi bilo fino oprobati kombinaciju Lamps-Ramires.. Å to se tiÄe Rafe, u proÅ¡losti jeste bio pogan, sasuo je po navijaÄima, po klubu, ali ipak nije se trebalo zviždati. Jbm mu miÅ¡a, pa trener je ekipe koju bodriÅ¡, voliÅ¡ ili Å¡ta već i to po prvi put danas. Pokazao je da je dobar taktiÄar, nije se zalijetao. Imam osjećaj da bi mogao on napraviti uspjeh ovdje, mada svejedno želim da od sljedeće sezone nas vodi Mourinho. I da, @wisey bez ljutnje, ali naporan si s tom spikom. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_91086 Ne moraÅ¡ kao većini se obraćat, sam sam ti to napisao. A drugo, ranije sam navikao na tvoje kvalitetnije postove, pa zato Äitam. Al et, Äini se na ovoj temi i ne treba ih Äitat, jer svaki ti je haman pa isti. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_91087 više mi se sviđala defanziva taktika di matea, makar smo davali golove Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_91112 [quote name='how yes no' timestamp='1353880338' post='91086'] Ne moraÅ¡ kao većini se obraćat, sam sam ti to napisao. A drugo, ranije sam navikao na tvoje kvalitetnije postove, pa zato Äitam. Al et, Äini se na ovoj temi i ne treba ih Äitat, jer svaki ti je haman pa isti. [/quote] To je drugi put da mene, pa hajmo reći, napada neko na ovoj temi. PoÅ¡to vidim da ima istomiÅ¡ljenika onda se obraćam u množini. KapiÅ¡i ? Ali ja ću se maknuti s ove teme, mislim da je veÄeras Stamford Bridge govorio u moje ime. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_91113 [quote name='Wisey' timestamp='1353883627' post='91112'] To je drugi put da mene, pa hajmo reći, napada neko na ovoj temi. PoÅ¡to vidim da ima istomiÅ¡ljenika onda se obraćam u množini. KapiÅ¡i ? Ali ja ću se maknuti s ove teme, mislim da je veÄeras Stamford Bridge govorio u moje ime. [/quote] Å ta se imaÅ¡ micat ako nekome smetaju tvoji postovi, ima nas koji ih vole. Pa i meni smeta 90% hyn-ovih postova, pa ne vidim da se odikud maknuo. Nema potrebe jednostavno. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. Autor comment_91136 Ja poÅ¡tujem Wiseya jer je formirao svoje miÅ¡ljenje i Ävrsto stoji iza njega. Kao Å¡to je on protiv Rafe, tako si i ti za njega. Isto kao Å¡to si ti rekao njemu da se mani te spike, mogao je tako i tebi neko reći. Mislim, forum je, iznosimo svoja miÅ¡ljenja, nije kulturno da nekome kažeÅ¡ da se proÄ‘e diskusije. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_91137 Dobrodošao na Stamford Bridge, Rafa: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OPvvvpkSZqs# Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_91140 Istina da sam u pocetku bio sumnjiv u Beniteza, ali kad bolje razmislimo covjek nikad nije ovako dobar kadar igraca imao u nekoj od svojih momcadi. Valencia ne sjecam se tocno svih imena u tadasnjoj momcadi, ali vjerujem da su Real i Barca igracki bili jaci, a covjek dva puta prvenstvo osvajao kraj takva dva kluba, finale LP-a i osvojen Kup UEFA. Liverpool sam po sebi krivo posluje vec godinama istina da je pogrijesio u dovodjenju par igraca, ali nije jedini manager koji je tako grijesio sa igracima ima puno primjera, takodjer dva finala LP-a jednom zavrsio kao pobjednik. Inter tamo je dobio hrpu nezainteresiranih staraca koji su osvojili LP-a i ostale bez ikakavih ambicija nakon tri trofeja sa Mourinhom. Ima u njemu puno talenta i vjerujem da bi ovu momcad mogao dignuti na jedvu vecu razinu, samo se danas vidjela bolja takticka disciplina u momcadi, a tek je 4-5 dana sa momcadi. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. Autor comment_91141 [quote name='Wisey' timestamp='1353887248' post='91137'] DobrodoÅ¡ao na Stamford Bridge, Rafa: [url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OPvvvpkSZqs#"]http://www.youtube.c...&v=OPvvvpkSZqs#[/url] [/quote] Ladies and gentlemen AHAHAHAHAHAH Ne može doći do rijeÄi HAHAHAHAHAHAH Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91143 [quote name='BluesForever' timestamp='1353867474' post='90974'] Izgleda da ce Benitez dosta ubacivati svoga zemljaka Romeua sto mi se nikako ne sviđa. [/quote] Romeu za razliku od Ramiresa i Mikela (koji mora shvatiti da je bolje za njega da ne prelazi centar, jer nema sto raditi u napadu) u onih 10 min. sto je igrao par lijepih dodavanja odigrao za razliku od njih dvoje kojima je pregled igre jedna velika 0, a to nam najvise nedostaje na poziciji zadnjeg veznog i u kreaciji napada, pogotovo u tranziciji Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91147 Å to se tiÄe Romeua, imao sam ga priliku u 2 navrata od 1. minute gledati u sastavu na Stamford Bridgeu i definitivno je deÄko straÅ¡an potencijal. Samo mu treba viÅ¡e utakmica, kojima bi dobio na samopouzdanju, jer je dosad definitivno iz raznih razloga dobijao premalo Å¡ansi. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91153 Ne znam koji je kurac vadio Mikela a ubacivo Orila, kad su to dva ista tipa igraca.. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91171 http://www1.skysports.com/football/news/11668/8285068/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea Posle kapitena jos jedna legenda trazi od navijaca strpljenje. Verovatno je i njima ispran mozak, ili su podmiceni Romanovim milionima... Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91173 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1353927894' post='91171'] [url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8285068/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea"]http://www1.skysport...terfeed_Chelsea[/url] Posle kapitena jos jedna legenda trazi od navijaca strpljenje. Verovatno je i njima ispran mozak, ili su podmiceni Romanovim milionima... [/quote] Å ta si ti mislio da će bilo koji igraÄ izaći i reći 'Odjebi rumenko' ? ÄŒovjek se, kao i svak normalan, drži one da se ne grize ruka koja te hrani. Možete bolje od toga, ovo vam je jako loÅ¡e. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91180 [quote name='Wisey' timestamp='1353928611' post='91173'] Å ta si ti mislio da će bilo koji igraÄ izaći i reći 'Odjebi rumenko' ? ÄŒovjek se, kao i svak normalan, drži one da se ne grize ruka koja te hrani. Možete bolje od toga, ovo vam je jako loÅ¡e. [/quote] Nesto se ne secam da je AVB imao podrsku igraca. A i njegova ruka ih je hranila Precenjujes sebe i svoju vrednost u svemu ovome. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91182 ma bezveze, neznam Äemu ovo, da sam ja tamo bome bi rekao i Romanu Å¡ta ga ide i praÅ¡Äiću Å¡to mislim o njemu. Taman da i dobijem pedalu bašš me briga, samo neznam zaÅ¡to oni to rade, sve su to vrhunski igraÄi koji mogu nać novi klub u roku odma, ćemu onda bit dupelizac i tražit podrÅ¡ku treneru koji je vrijeÄ‘ao i igraÄe i navijaÄe ? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.