23. novembar 2012.13 god. comment_90615 I da se ne zaboravi: [img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215862_438389006228712_851282001_n.jpg[/img] Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90616 Opet odliÄan Omar Momani [img]http://u.goal.com/231600/231638hp2.jpg[/img] Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90619 @Cae Pogledaj navijanje na Enfildu,i pogledaj na Bridzu i videces da je covek bio u pravu. Druga bi stvar bil da mi sa foruma krenemo na utakmicu.Tad ne bi tako nesto izjavio,siguran sam. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90621 http://www.chelseafc.com/news-article/article/2989583/title/benitez-first-impressions Službeni intervju. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90624 Ne kontam Å¡ta ste se zakaÄili za to Å¡to je izjavio. Pa Å¡ta je Murinjo izjavio prije nego Å¡to je postao trenerom Chelsea i to baÅ¡ u korist Liverpoola je iÅ¡la ta izjava. Pa koliko je puta isti, svojima izjavama ismijavao ili Å¡ta već pojedine klubove, trenere, pa vjerujem da ste svi govorili joj cara naÅ¡eg.. Istina i meni je krivo, ali jbeÅ¡ mu mater, nek reda dobre rezultate, a za izjave, ko ga Å¡iÅ¡a.. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90631 [quote name='how yes no' timestamp='1353695428' post='90624'] Ne kontam Å¡ta ste se zakaÄili za to Å¡to je izjavio. Pa Å¡ta je Murinjo izjavio prije nego Å¡to je postao trenerom Chelsea i to baÅ¡ u korist Liverpoola je iÅ¡la ta izjava. Pa koliko je puta isti, svojima izjavama ismijavao ili Å¡ta već pojedine klubove, trenere, pa vjerujem da ste svi govorili joj cara naÅ¡eg.. Istina i meni je krivo, ali jbeÅ¡ mu mater, nek reda dobre rezultate, a za izjave, ko ga Å¡iÅ¡a.. [/quote] Apsolutno se slazem sa tobom. Situaciju trebamo prihvatiti kakva jeste i pokusati izvuci sto vise iz ove sezone. Rafa je tu samo do ljeta a onda dolazi Gvardiola il' Mourinho. Od mene ima potpunu podrsku a za izjave od prije 5 godina me bas zaboli neka stvar. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90636 Ne razumijem kakvo je opravdanje 'bit će tu samo pola godine'. Å ta, znaÄi da mi sad nekog neonacista izaberu za naÄelnika općine trebo bi se tjeÅ¡iti i reći da će biti tu samo 4 godine ??? Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90638 [quote name='Wisey' timestamp='1353696813' post='90636'] Ne razumijem kakvo je opravdanje 'bit će tu samo pola godine'. Å ta, znaÄi da mi sad nekog neonacista izaberu za naÄelnika općine trebo bi se tjeÅ¡iti i reći da će biti tu samo 4 godine ??? [/quote] A sta trebamo sad pljuvati covjeka zbog njegove proslosti. Ako cemo po toj logiKi zasto nam igra u ekipi recimo Cole ? Uprava mu je dala sansu i on je postao jedan od najboljih bekova svijeta iako je prije toga igrao za ljutog rivala. Pustite Rafu barem do nove godine pa onda prosudjujte o njegovom radu. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90641 Niko njemu ne zamjera što je radio u Liverpoolu isto kao što niko ne zamjera Coleu što je igrao u Arsenalu. Cole je ipak legenda kluba, a ovaj samo rumeni fat spanish waiter. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90643 Ako Torres proradi u decembru samo zato sto je Benitez dosao...to ce biti ravno svjetskom cudu,i to, bogami, osmom. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90649 [quote name='Wisey' timestamp='1353697195' post='90641'] Niko njemu ne zamjera što je radio u Liverpoolu isto kao što niko ne zamjera Coleu što je igrao u Arsenalu. Cole je ipak legenda kluba, a ovaj samo rumeni fat spanish waiter. [/quote] Wajz je posle dolaska Beniteza izgubio svoj identitet, i postao neki wannabe buntovnik nekog od Chelsea-vih foruma koje cita... Sve sto on radi poslednjih dana je refleksija stavova odredjenog broja navijaca iz Londona, sa kojima se on, iz samo njemu znanog razloga poistovecuje, i smatra da njima pripada. Wajz, prihvati da si ti samo kap u velikom, plavom moru, da je tvoje misljenje tamo gde se o svemu odlucuje potpuno nebitno i prestani da glumis nekog hardcore navijaca. "Toliko volim ovaj klub da me ne zanima sta ce momci na terenu uraditi" Sta ti onda volis Evo ja bih prvi vratio Zolu, Osie-a i ostale na teren, da mogu, al to je proslost, u sta se ti kunes. Ako stojis uz ovaj klub, uradi to zbog onih koji to najvise zasluzuju, koji ostavljaju znoj na terenu, za tvoju zabavu, radost i tugu. Ako ne, nemoj prosipati tudje filozofije ovde. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90650 [quote name='Wisey' timestamp='1353697195' post='90641'] Niko njemu ne zamjera što je radio u Liverpoolu isto kao što niko ne zamjera Coleu što je igrao u Arsenalu. Cole je ipak legenda kluba, a ovaj samo rumeni fat spanish waiter. [/quote] Pa i tom Colu je neko pruzio sansu da zaigra za Chelsea.Pustite i vi Rafu da se pokaze. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90651 "LogiÄno je da daju Äovjek Å¡ansu da osvoji naslov klupskog prvaka svijeta nakon Å¡to je donio historijski naslov u Ligi prvaka, ali ne! Rafa Benitez je pravi srećković koji bi mogao imati u svojoj biografiji dva naslova svjetskog klupskog prvaka, a da nijednom on nije bio taj koji je izborio nastup na tom takmiÄenju", zakljuÄio je Ferguson. Ne volim ga ali ovdje je fakat u pravu, nego da je osvojiti... Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90652 Ferguson je zavidan jer ce imati manje trofeja svetskog klupskog prvaka od Rafe i to uskoro. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90656 [quote name='hunter' timestamp='1353700170' post='90651'] "LogiÄno je da daju Äovjek Å¡ansu da osvoji naslov klupskog prvaka svijeta nakon Å¡to je donio historijski naslov u Ligi prvaka, ali ne! Rafa Benitez je pravi srećković koji bi mogao imati u svojoj biografiji dva naslova svjetskog klupskog prvaka, a da nijednom on nije bio taj koji je izborio nastup na tom takmiÄenju", zakljuÄio je Ferguson. [/quote] Fergie jest u pravu ali ja mislim da on to izjavljuje iz Äistog straha Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90659 [quote name='Ercov' timestamp='1353694358' post='90619'] @Cae Pogledaj navijanje na Enfildu,i pogledaj na Bridzu i videces da je covek bio u pravu. Druga bi stvar bil da mi sa foruma krenemo na utakmicu.Tad ne bi tako nesto izjavio,siguran sam. [/quote] Bravo, napokon jedan realan komentar !!! bez veze se vodi sva ova hajka oko njegovih izjava dok je bio na klupi Liverpula. Ja mu uopste ne zamjerim, pa i Mourinho je dok je vodio Chelsea provocirao i lajao na sve i svasta! ja sam protiv Beniteza jer licno mislim da je on propalitet od trenera, a boli me qur. sta je on izjavljivao Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90666 ak osvoji ligu i ovo sad u decembru dosta je i moze i da ostane i duze sto se mene tice,jer po meni bilo bi glupo ak osvoji npr ta dva trofeja mijenjati ga za guardiolu ili mourinho cista glupost ,,iskreno meni je i mourinho rupa od trenera jeste da vas pola njega preferira,meni je za njega HIDINK trenercina,,, i kalouda nisam derpe Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90670 [quote name='petar elnino' timestamp='1353709213' post='90666'] ak osvoji ligu i ovo sad u decembru dosta je i moze i da ostane i duze sto se mene tice,jer po meni bilo bi glupo ak osvoji npr ta dva trofeja mijenjati ga za guardiolu ili mourinho cista glupost ,,iskreno meni je i mourinho rupa od trenera jeste da vas pola njega preferira,meni je za njega HIDINK trenercina,,, i kalouda nisam derpe [/quote] Boga mi i jesi, ako tako mislis kalouda upravu si Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90677 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1353699581' post='90649'] Wajz je posle dolaska Beniteza izgubio svoj identitet, i postao neki wannabe buntovnik nekog od Chelsea-vih foruma koje cita... Sve sto on radi poslednjih dana je refleksija stavova odredjenog broja navijaca iz Londona, sa kojima se on, iz samo njemu znanog razloga poistovecuje, i smatra da njima pripada. Wajz, prihvati da si ti samo kap u velikom, plavom moru, da je tvoje misljenje tamo gde se o svemu odlucuje potpuno nebitno i prestani da glumis nekog hardcore navijaca. "Toliko volim ovaj klub da me ne zanima sta ce momci na terenu uraditi" Sta ti onda volis Evo ja bih prvi vratio Zolu, Osie-a i ostale na teren, da mogu, al to je proslost, u sta se ti kunes. Ako stojis uz ovaj klub, uradi to zbog onih koji to najvise zasluzuju, koji ostavljaju znoj na terenu, za tvoju zabavu, radost i tugu. Ako ne, nemoj prosipati tudje filozofije ovde. [/quote] Ne znam hoćeÅ¡ li mi vjerovati ako ti kažem da se većina navijaÄa okreće u korist Beniteza i podržava ga. Ili barem oni Äija sam miÅ¡ljenja ja proÄitao. Reći ću ti par stvari. Prvo, s navijanjem za neki klub veze nema porijeklo i mjesto boravka. Bitna je ljubav prema vrijednostima koje taj klub predstavlja. Sad zamisli ko nam se najviÅ¡e smijao kada je Robbie otpuÅ¡ten. Ja bih stavio pare na Fergieja. No, to je bitno samo u drugom pogledu na stanje. ÄŒinjenica da ja sebe nazivam navijaÄem ili simpatizerom kluba ne mora, odnosno ne smije, znaÄiti da je trebam podržati sve Å¡to isti napravi. Jer da mene (ne mene liÄno, nego sviju nas) nema, onda ima li uopće smisla postojanje tog kluba ? Osim Å¡to materijalno pomažemo klubu, postoji i ta humana strana. Pa ÄovjeÄe, pola nas je ustajalo ljeti u pola 4 ujutro da gleda jebenu predsezonsku utakmicu protiv tamo neke ameriÄke ekipe. Kada se osvrćem na proÅ¡lost, ja ne mislim na igraÄe, ne mislim na Ossiea, Zolu ili Wisea nego ono Å¡to su oni predstavljali, a to je pravi duh ovog kluba. Danas u ekipi imamo mali broj takvih igraÄa, ali imamo par potencijalnih kandidata. To će se tek vidjeti. Iako sam po prirodi nestrpljiv i brzoplet gotovo kao Roman, vjerujem da je u fudbalu strpljenje, racionalnost i pamet kljuÄ uspjeha, pogotovo kad je u pitanju voÄ‘enje tima. Nije ovo Rusija poslije pada komunizma, pa da možeÅ¡ postati milioner preko noći kako je to Roman uÄinio. IgraÄi su kap u moru, kako ti kažeÅ¡. Oni će doći i proći. Ali ja ne mogu gledati kako se moj klub pretvara u scousersku prÄiju, Romanovu igraÄku i predmet ismijavanja cijelog svijeta. PlastiÄni ? Možda. Isti ovaj Benitez će se uzdizati ako napravi neÅ¡to, niko neće reći kako Chelseajevi navijaÄi maÅ¡u glupim plastiÄnim zastavicama. TeÅ¡ko je u ovim trenucima biti navijaÄ CFC-a. Al ja neću da budem klimaÄ glavom i prihvatam sve kako jest, zato Å¡to nisam tako odgojen i boli me briga Å¡to sam u ovoj vukojebini a ni blizu Engleske, imam da tako mislim. Ne moraÅ¡ se složiti sa mnom, ali neću prihvatiti takve rijeÄi jer za mene to predstavlja uvredu. Možda vi ne doživljavate ovaj klub kako ja ga doživljavam i to ne mora biti tako, ali ja vama nikad niÅ¡ta nisam prigovorio a mogao sam. Tako da imaÅ¡ to na umu. 'Ako stojiÅ¡ uz ovaj klub, uradi to zbog onih koji to najviÅ¡e zaslužuju' - to su tvoje rijeÄi. A sad se dobro zapitaj zaslužuje li iko, ijedan Roman, Buck ili Gourlay ovaj klub viÅ¡e od Robbieja ? I kad nosiÅ¡ njegovo prezime u nadimku ne radi to zbog formalnosti ili suosjećanja, uradi to s razlogom i njega se drži. Roman je puno uložio u ovaj klub, izgleda dovoljno i da kupi njegove navijaÄe i njihov zdrav razum. Isto će oÄito napraviti i sadaÅ¡nji trener s trofejima. RijeÄi meni puno znaÄe u životu. Ako ćete vi tako lako prelaziti preko njih, ja neću. Wisey out Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90687 ulogirao se ovako u rano zoru jer sam naprosto morao Wajzu lajkat komentar, svaka Äast bro Vaha razlika izmeÄ‘u Colea i Rafe jest ta Å¡to je Rafa tolko pljuvao po Chelsiju i navijaÄima da mu je ponestalo sline i vode organimzmu pa je morao 2 godine pauzirat da ne dehidrira, zamisli da je doÅ¡ao u neki slabiji gradski rival (od kojih je sigurno imao ponuda poÅ¡to je rekao da je imao ponuda slabijih klubova) pa taj je jedva Äekao da popljuje Chelsea i navijaÄe. Dok Cole nije, a osim toga Cole je doÅ¡ao za praktiÄki niÅ¡ta, 5 M i Gallas dok se za rafin dolazak pretrpio puno veći gubitak, al ajd da ne razglabam o tome... Wh sad si glupost rekao, dovodiÅ¡ u pitanje vrijednost ovog forum, pa vrijedi li ga imat ako bi kao Å¡to ti kažeÅ¡ svi trebli imat isto miÅ¡ljenje samo zato Å¡to mi nemožemo niÅ¡ta uÄinit u donoÅ¡enju odluka vezanih za klub, nego bi po tvom kao Å¡to Wajz kaže treli samo kimat glavom i pljeskat na svkau odluku uprave ? sad zato Å¡to nemamo nikakvog utjecaja na te odluke uprave trebali bi podržavat beniteza ? ma nbijem na kurac i beniteza i tu upravu ! Klub Äine navijaÄi i njegove legende jer samo oni znaju Å¡to je ljubav prema klubu i samo ga oni vole a ovi ostali dolaze i odlaze i takve neću podržavat. Pogotovo ne ovog konja, doÅ¡ao nabit reputaciju boli njega tuki i za Chelsea i sve oko njega, osvojit Äe SP (jer konkurencija europskim klubovima općenito je nikakva) i srat kako je nov Äovjek nakon odmora kako je sve uÄinio da Chelsea nakon katastrofalne sezone ipak neÅ¡to osvoji, i BUM evo njmu dobre reklame a Chelsea je samo tabla za tu reklamu Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90771 Nea sta,osvajamo svijet sa ovim cudom [url="http://www.metro.co.uk/sport/oddballs/918898-rafa-benitez-hopes-his-own-ipad-app-will-bring-him-success-at-chelsea"]http://www.metro.co....cess-at-chelsea[/url] Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_90851 ja ne znam zasto ste vi toliko kritiÄni prema njemu..Inter je svakako oÄajan i bio, Liverpool takoÄ‘er..zasto zaboraviti uspjehe koje je postigao sa Valenciom i Liverpoolom? Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_90853 Zasto su ga doveli, boli me kurac sta je uradio, da je ne znam kakav manager, nisu imali pravo da dovedu kretena koji nas mrzi, koji nas je pljuvao godinama, koji sad zeli na nasoj grbaci da se malo proslavi i da ode u neki drugi tim. Zasto jednostavno nije bilo moguce do kraja otici sa Di Matteom, ili tih nekoliko utakmica je stvarno dovoljno za otkaza? Mancini, Mourinho, Milanov onaj Aleggri ili kako vec, Interov manager. Svi oni bi trebali po toj logici dobiti otkaz Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.