Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Opet odličan Omar Momani

[img]http://u.goal.com/231600/231638hp2.jpg[/img]
@Cae Pogledaj navijanje na Enfildu,i pogledaj na Bridzu i videces da je covek bio u pravu.
Druga bi stvar bil da mi sa foruma krenemo na utakmicu.Tad ne bi tako nesto izjavio,siguran sam.
Ne kontam šta ste se zakačili za to što je izjavio. Pa šta je Murinjo izjavio prije nego što je postao trenerom Chelsea i to baš u korist Liverpoola je išla ta izjava. Pa koliko je puta isti, svojima izjavama ismijavao ili šta već pojedine klubove, trenere, pa vjerujem da ste svi govorili joj cara našeg..

Istina i meni je krivo, ali jbeš mu mater, nek reda dobre rezultate, a za izjave, ko ga šiša..
[quote name='how yes no' timestamp='1353695428' post='90624']
Ne kontam šta ste se zakačili za to što je izjavio. Pa šta je Murinjo izjavio prije nego što je postao trenerom Chelsea i to baš u korist Liverpoola je išla ta izjava. Pa koliko je puta isti, svojima izjavama ismijavao ili šta već pojedine klubove, trenere, pa vjerujem da ste svi govorili joj cara našeg..

Istina i meni je krivo, ali jbeš mu mater, nek reda dobre rezultate, a za izjave, ko ga šiša..
[/quote]
Apsolutno se slazem sa tobom.
Situaciju trebamo prihvatiti kakva jeste i pokusati izvuci sto vise iz ove sezone.
Rafa je tu samo do ljeta a onda dolazi Gvardiola il' Mourinho.
Od mene ima potpunu podrsku a za izjave od prije 5 godina me bas zaboli neka stvar.
Ne razumijem kakvo je opravdanje 'bit će tu samo pola godine'. Šta, znači da mi sad nekog neonacista izaberu za načelnika općine trebo bi se tješiti i reći da će biti tu samo 4 godine ???
[quote name='Wisey' timestamp='1353696813' post='90636']
Ne razumijem kakvo je opravdanje 'bit će tu samo pola godine'. Šta, znači da mi sad nekog neonacista izaberu za načelnika općine trebo bi se tješiti i reći da će biti tu samo 4 godine ???
[/quote]
A sta trebamo sad pljuvati covjeka zbog njegove proslosti.
Ako cemo po toj logiKi zasto nam igra u ekipi recimo Cole ?
Uprava mu je dala sansu i on je postao jedan od najboljih bekova svijeta iako je prije toga igrao za ljutog rivala.
Pustite Rafu barem do nove godine pa onda prosudjujte o njegovom radu.
Niko njemu ne zamjera što je radio u Liverpoolu isto kao što niko ne zamjera Coleu što je igrao u Arsenalu. Cole je ipak legenda kluba, a ovaj samo rumeni fat spanish waiter.
Ako Torres proradi u decembru samo zato sto je Benitez dosao...to ce biti ravno svjetskom cudu,i to, bogami, osmom.
[quote name='Wisey' timestamp='1353697195' post='90641']
Niko njemu ne zamjera što je radio u Liverpoolu isto kao što niko ne zamjera Coleu što je igrao u Arsenalu. Cole je ipak legenda kluba, a ovaj samo rumeni fat spanish waiter.
[/quote]

Wajz je posle dolaska Beniteza izgubio svoj identitet, i postao neki wannabe buntovnik nekog od Chelsea-vih foruma koje cita... Sve sto on radi poslednjih dana je refleksija stavova odredjenog broja navijaca iz Londona, sa kojima se on, iz samo njemu znanog razloga poistovecuje, i smatra da njima pripada.
Wajz, prihvati da si ti samo kap u velikom, plavom moru, da je tvoje misljenje tamo gde se o svemu odlucuje potpuno nebitno i prestani da glumis nekog hardcore navijaca.
"Toliko volim ovaj klub da me ne zanima sta ce momci na terenu uraditi"
Sta ti onda volis :huh:
Evo ja bih prvi vratio Zolu, Osie-a i ostale na teren, da mogu, al to je proslost, u sta se ti kunes.
Ako stojis uz ovaj klub, uradi to zbog onih koji to najvise zasluzuju, koji ostavljaju znoj na terenu, za tvoju zabavu, radost i tugu.
Ako ne, nemoj prosipati tudje filozofije ovde.
[quote name='Wisey' timestamp='1353697195' post='90641']
[/quote]
Pa i tom Colu je neko pruzio sansu da zaigra za Chelsea.Pustite i vi Rafu da se pokaze.
"Logično je da daju čovjek šansu da osvoji naslov klupskog prvaka svijeta nakon što je donio historijski naslov u Ligi prvaka, ali ne! Rafa Benitez je pravi srećković koji bi mogao imati u svojoj biografiji dva naslova svjetskog klupskog prvaka, a da nijednom on nije bio taj koji je izborio nastup na tom takmičenju", zaključio je Ferguson.

Ne volim ga ali ovdje je fakat u pravu, nego da je osvojiti...
[quote name='hunter' timestamp='1353700170' post='90651']
"Logično je da daju čovjek šansu da osvoji naslov klupskog prvaka svijeta nakon što je donio historijski naslov u Ligi prvaka, ali ne! Rafa Benitez je pravi srećković koji bi mogao imati u svojoj biografiji dva naslova svjetskog klupskog prvaka, a da nijednom on nije bio taj koji je izborio nastup na tom takmičenju", zaključio je Ferguson.
[/quote]

Fergie jest u pravu ali ja mislim da on to izjavljuje iz čistog straha
[quote name='Ercov' timestamp='1353694358' post='90619']
@Cae Pogledaj navijanje na Enfildu,i pogledaj na Bridzu i videces da je covek bio u pravu.
Druga bi stvar bil da mi sa foruma krenemo na utakmicu.Tad ne bi tako nesto izjavio,siguran sam.
[/quote]

Bravo, napokon jedan realan komentar !!! bez veze se vodi sva ova hajka oko njegovih izjava dok je bio na klupi Liverpula. Ja mu uopste ne zamjerim, pa i Mourinho je dok je vodio Chelsea provocirao i lajao na sve i svasta! ja sam protiv Beniteza jer licno mislim da je on propalitet od trenera, a boli me qur. sta je on izjavljivao
ak osvoji ligu i ovo sad u decembru dosta je i moze i da ostane i duze sto se mene tice,jer po meni bilo bi glupo ak osvoji npr ta dva trofeja mijenjati ga za guardiolu ili mourinho cista glupost ,,iskreno meni je i mourinho rupa od trenera jeste da vas pola njega preferira,meni je za njega HIDINK trenercina,,, i kalouda nisam derpe :D
[quote name='petar elnino' timestamp='1353709213' post='90666']
ak osvoji ligu i ovo sad u decembru dosta je i moze i da ostane i duze sto se mene tice,jer po meni bilo bi glupo ak osvoji npr ta dva trofeja mijenjati ga za guardiolu ili mourinho cista glupost ,,iskreno meni je i mourinho rupa od trenera jeste da vas pola njega preferira,meni je za njega HIDINK trenercina,,, i kalouda nisam derpe :D
[/quote]
Boga mi i jesi, ako tako mislis ;) kalouda upravu si ;)
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1353699581' post='90649']
Wajz je posle dolaska Beniteza izgubio svoj identitet, i postao neki wannabe buntovnik nekog od Chelsea-vih foruma koje cita... Sve sto on radi poslednjih dana je refleksija stavova odredjenog broja navijaca iz Londona, sa kojima se on, iz samo njemu znanog razloga poistovecuje, i smatra da njima pripada.
Wajz, prihvati da si ti samo kap u velikom, plavom moru, da je tvoje misljenje tamo gde se o svemu odlucuje potpuno nebitno i prestani da glumis nekog hardcore navijaca.
"Toliko volim ovaj klub da me ne zanima sta ce momci na terenu uraditi"
Sta ti onda volis :huh:
Evo ja bih prvi vratio Zolu, Osie-a i ostale na teren, da mogu, al to je proslost, u sta se ti kunes.
Ako stojis uz ovaj klub, uradi to zbog onih koji to najvise zasluzuju, koji ostavljaju znoj na terenu, za tvoju zabavu, radost i tugu.
Ako ne, nemoj prosipati tudje filozofije ovde.
[/quote]

Ne znam hoćeš li mi vjerovati ako ti kažem da se većina navijača okreće u korist Beniteza i podržava ga. Ili barem oni čija sam mišljenja ja pročitao.

Reći ću ti par stvari.
Prvo, s navijanjem za neki klub veze nema porijeklo i mjesto boravka. Bitna je ljubav prema vrijednostima koje taj klub predstavlja. Sad zamisli ko nam se najviše smijao kada je Robbie otpušten. Ja bih stavio pare na Fergieja. No, to je bitno samo u drugom pogledu na stanje.
Činjenica da ja sebe nazivam navijačem ili simpatizerom kluba ne mora, odnosno ne smije, značiti da je trebam podržati sve što isti napravi. Jer da mene (ne mene lično, nego sviju nas) nema, onda ima li uopće smisla postojanje tog kluba ? Osim što materijalno pomažemo klubu, postoji i ta humana strana. Pa čovječe, pola nas je ustajalo ljeti u pola 4 ujutro da gleda jebenu predsezonsku utakmicu protiv tamo neke američke ekipe. Kada se osvrćem na prošlost, ja ne mislim na igrače, ne mislim na Ossiea, Zolu ili Wisea nego ono što su oni predstavljali, a to je pravi duh ovog kluba. Danas u ekipi imamo mali broj takvih igrača, ali imamo par potencijalnih kandidata. To će se tek vidjeti.
Iako sam po prirodi nestrpljiv i brzoplet gotovo kao Roman, vjerujem da je u fudbalu strpljenje, racionalnost i pamet ključ uspjeha, pogotovo kad je u pitanju vođenje tima. Nije ovo Rusija poslije pada komunizma, pa da možeš postati milioner preko noći kako je to Roman učinio. Igrači su kap u moru, kako ti kažeš. Oni će doći i proći. Ali ja ne mogu gledati kako se moj klub pretvara u scousersku prčiju, Romanovu igračku i predmet ismijavanja cijelog svijeta. Plastični ? Možda. Isti ovaj Benitez će se uzdizati ako napravi nešto, niko neće reći kako Chelseajevi navijači mašu glupim plastičnim zastavicama.
Teško je u ovim trenucima biti navijač CFC-a. Al ja neću da budem klimač glavom i prihvatam sve kako jest, zato što nisam tako odgojen i boli me briga što sam u ovoj vukojebini a ni blizu Engleske, imam da tako mislim. Ne moraš se složiti sa mnom, ali neću prihvatiti takve riječi jer za mene to predstavlja uvredu. Možda vi ne doživljavate ovaj klub kako ja ga doživljavam i to ne mora biti tako, ali ja vama nikad ništa nisam prigovorio a mogao sam. Tako da imaš to na umu.
'Ako stojiš uz ovaj klub, uradi to zbog onih koji to najviše zaslužuju' - to su tvoje riječi. A sad se dobro zapitaj zaslužuje li iko, ijedan Roman, Buck ili Gourlay ovaj klub više od Robbieja ? I kad nosiš njegovo prezime u nadimku ne radi to zbog formalnosti ili suosjećanja, uradi to s razlogom i njega se drži. Roman je puno uložio u ovaj klub, izgleda dovoljno i da kupi njegove navijače i njihov zdrav razum. Isto će očito napraviti i sadašnji trener s trofejima.

Riječi meni puno znače u životu. Ako ćete vi tako lako prelaziti preko njih, ja neću. Wisey out B-)
ulogirao se ovako u rano zoru jer sam naprosto morao Wajzu lajkat komentar, svaka čast bro ;)

Vaha razlika između Colea i Rafe jest ta što je Rafa tolko pljuvao po Chelsiju i navijačima da mu je ponestalo sline i vode organimzmu pa je morao 2 godine pauzirat da ne dehidrira, zamisli da je došao u neki slabiji gradski rival (od kojih je sigurno imao ponuda pošto je rekao da je imao ponuda slabijih klubova) pa taj je jedva čekao da popljuje Chelsea i navijače. Dok Cole nije, a osim toga Cole je došao za praktički ništa, 5 M i Gallas dok se za rafin dolazak pretrpio puno veći gubitak, al ajd da ne razglabam o tome...

Wh sad si glupost rekao, dovodiš u pitanje vrijednost ovog forum, pa vrijedi li ga imat ako bi kao što ti kažeš svi trebli imat isto mišljenje samo zato što mi nemožemo ništa učinit u donošenju odluka vezanih za klub, nego bi po tvom kao što Wajz kaže treli samo kimat glavom i pljeskat na svkau odluku uprave ? sad zato što nemamo nikakvog utjecaja na te odluke uprave trebali bi podržavat beniteza ? ma nbijem na kurac i beniteza i tu upravu ! Klub čine navijači i njegove legende jer samo oni znaju što je ljubav prema klubu i samo ga oni vole a ovi ostali dolaze i odlaze i takve neću podržavat. Pogotovo ne ovog konja, došao nabit reputaciju boli njega tuki i za Chelsea i sve oko njega, osvojit če SP (jer konkurencija europskim klubovima općenito je nikakva) i srat kako je nov čovjek nakon odmora kako je sve učinio da Chelsea nakon katastrofalne sezone ipak nešto osvoji, i BUM evo njmu dobre reklame a Chelsea je samo tabla za tu reklamu
Nea sta,osvajamo svijet sa ovim cudom B-)

[url="http://www.metro.co.uk/sport/oddballs/918898-rafa-benitez-hopes-his-own-ipad-app-will-bring-him-success-at-chelsea"]http://www.metro.co....cess-at-chelsea[/url]
ja ne znam zasto ste vi toliko kritični prema njemu..Inter je svakako očajan i bio, Liverpool također..zasto zaboraviti uspjehe koje je postigao sa Valenciom i Liverpoolom?
Zasto su ga doveli, boli me kurac sta je uradio, da je ne znam kakav manager, nisu imali pravo da dovedu kretena koji nas mrzi, koji nas je pljuvao godinama, koji sad zeli na nasoj grbaci da se malo proslavi i da ode u neki drugi tim. Zasto jednostavno nije bilo moguce do kraja otici sa Di Matteom, ili tih nekoliko utakmica je stvarno dovoljno za otkaza? Mancini, Mourinho, Milanov onaj Aleggri ili kako vec, Interov manager. Svi oni bi trebali po toj logici dobiti otkaz ;)
Narednu utakmicu da si napao!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.