26. novembar 2012.13 god. comment_91183 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1353929216' post='91180'] Nesto se ne secam da je AVB imao podrsku igraca. A i njegova ruka ih je hranila Precenjujes sebe i svoju vrednost u svemu ovome. [/quote] Naravno da je imao kad je došao. Poslije je izgubio svojim postupcima. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. Autor comment_91189 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1353929216' post='91180'] Nesto se ne secam da je AVB imao podrsku igraca. A i njegova ruka ih je hranila Precenjujes sebe i svoju vrednost u svemu ovome. [/quote] Imao je on podršku čak i kad smo znali da nije. Iako smo znali da je Lamps i još dosta igrača protiv njega, ipak se u medijskim istupima tih istih igrača (sem Lampsa) tvrdilo da stoje iza trenera i da ga treba podržati... Ono, standardna spika... Neće Čech sada reći: Benitez je pakaš, šta će nam on. Hitler sad da dođe Čech će ovo isto izjaviti... Vjerujem da je dobio i instrukcije iz uprave da ovo izjavi, da malo stiša situaciju. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91199 Koliko smarate sa Debelim, to je neopisivo. MIslim, ne volite ga? Pa ni ja ga ne volim ali mi je smor svaki dan pisati da ga ne volim. Dovoljno je jednom. Nismo maloumni. Uz klub sam i uz 11 momaka koji igraju za taj dres i tako ce biti. Svi igraci su prije svega profesionalci i potpuno je normalno da ce davati izjave koje ce ici u korist spustanja tenzija jer je to ono sto posljednje treba bilo kojem klubu. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91204 [quote name='reLo' timestamp='1353887041' post='91136'] Ja poštujem Wiseya jer je formirao svoje mišljenje i čvrsto stoji iza njega. Kao što je on protiv Rafe, tako si i ti za njega. Isto kao što si ti rekao njemu da se mani te spike, mogao je tako i tebi neko reći. Mislim, forum je, iznosimo svoja mišljenja, nije kulturno da nekome kažeš da se prođe diskusije. [/quote] Vidi, uredu je to. Pa mišljenje je, kako kažu, kao guzica, svako ga ima i hvala Bogu dosta ih je različitih. Nebi valjalo da su svi istog mišljenja. I uredu je reći, evo konkretno sad u vezi Rafe, ne želim te, odvratan si, marš itd, jednom, dva puta. Ali to isto pisati na 20 različitih tema (bubam samo), po nekoliko puta, je za mene čisto smaranje, al eto hajd.. Nek radi sta ko hoće Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91210 "It was almost as if the board and the owner were trying to send a message to the fans to say 'we run this club, not you - you have no say.' http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20495520 Prijavi
26. novembar 2012.13 god. Autor comment_91259 http://chelseabalkan.com/index.php/item/2931-dobrodosao-rafa-terry-trenirao-sa-16-kom-na-dresu.html Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91342 [quote name='petar elnino' timestamp='1353709213' post='90666'] ak osvoji ligu i ovo sad u decembru dosta je i moze i da ostane i duze sto se mene tice,jer po meni bilo bi glupo ak osvoji npr ta dva trofeja mijenjati ga za guardiolu ili mourinho cista glupost ,,iskreno meni je i mourinho rupa od trenera jeste da vas pola njega preferira,meni je za njega HIDINK trenercina,,, i kalouda nisam derpe [/quote] Nemaš ti pojma o nogometu, ako ti je Veliki Mou rupa.. Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91405 Benitez se u prošlosti nije proslavio svojim izjavama o Chelseaju, ali bio je Reds i jbga, tako to ide. Sad mu uletio posao i on kao profesionalac došao raditi i zaraditi, iskaljivati svoj bijes na njemu je glupost, nije ni Rafael nevinašce, ima i on svojih mušica ali najmanje u cijeloj ovoj priči je on kriv. Znalo se za sve njegove izjave i osjećaje prema Chelseaju i prije nego što je došao na Bridge pa je svejedno sada tu i svi znamo tko je odgovoran za to, pa nije Benitez na silu došao, fino ga pozvali a takva ponuda se ne odbija. Sve poruke mržnje Benitezu su meni bezveze odnosno... ja mislim da su one ipak neposredno namijenjene nekome drugome ali nema se muda tome nekome prigovoriti, jel. Tko ovo protumači kao moje simpatiziranje Rafe neka se puca, radije bih Jurčića na klupi da iskontrolira nogomet. Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91428 Sta god da uradi Benitez,taman osvojio sve trofeje,ide na leto.Prilicno sam siguran da je trenerski posao rezervisan,samo nisam siguran da li je za Murinja ili Gvardiolu. Sto se tice Beniteza,ima moju podrsku,kao sto ce i svaki naredni trener imati.Nadam se da ce nam doneti tri trofeja ove sezone,prvi u decembru.Voleo bih da Sahtjor pobedi u zadnjem kolu i u tom slucaju bih smeo potpisati finale na Vembliju.Covek je sa Liverpulom igrao dva finala LS,ej sa Liverpulom.Nije mala stvar. Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91466 [quote name='Tinmar' timestamp='1353980651' post='91405'] ...radije bih Jurčića na klupi da iskontrolira nogomet.[/quote] Kad si ovo već spomenuo... Mamić je jučerašnjim potezom i njegovim ponovnim imenovanjem, pokazao da je ipak 100 puta veća budaletina od Abramovicha... Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91475 [quote name='Gandalf' timestamp='1354028495' post='91466'] Kad si ovo već spomenuo... Mamić je jučerašnjim potezom i njegovim ponovnim imenovanjem, pokazao da je ipak 100 puta veća budaletina od Abramovicha... [/quote] Kad mi bude teško zbog Chelseajeve uprave uvijek se sjetim one Dinamove pa mi bude malo lakše. Al onda se sjetim da volim i Dinamo i da sam nekoć baš vatreno navijao za njega pa se još više ubananim. xD Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91493 Stvorena je takva situacija da se svakoga ko ne podržava Beniteza odmah okarakteriše kao onog koji želi loše ekipi. To je pogrešno. Ja neću nikada podržati Rumenka i nikad ga neću poštovati, ali sam uz ekipu uvijek. Isto su to pokazali navijači. Također, nije istina da se anti-Benitez kampanjom šteti ekipi. Igrači dobro znaju da oni nisu krivi i da mi na njih nismo ljuti i to navijači svaki put iznova dokazuju. Zna se dobro na koga su protesti usmjereni. Nastavljamo dalje, borimo se za naš klub. Chelsea Football Club iznad svega i svih ! Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91494 [img]http://4.bp.blogspot.com/-rf2OWJHkbAg/ULNw0F5ErCI/AAAAAAAADTc/hjTXD5Xntew/s1600/Rafa+been+pranked+copy.jpg[/img] Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91561 samo da ode i sa sobom povede Torresa i ne treba nam vise nista Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91566 amo sutra po 3 boda aj da te vidimo zasto si na klupu stigao, Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91577 Možda sutra i Cecha preseli na klupu,jer nedaje dovoljno podršku Torresu,ispucava mu visoke lopte koje Torke nemože primiti! Treba nam 'kreativan' golman, kreativna odbrana, kreativan vezni red s kreativnim Romeuom........treba nam messi,ronaldo,maradona,pele.... svi najkreativniji igrači svih vremena da nam proradi Torke el pičkinjo Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91592 Ajde nek bude tu tih jebenih 7 mjeseci i nek se goni iz kluba. Danas Fulhama ako ne pobjedi, jebo sam mu debelo meso. Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91604 [b] Benitez: Abramovich does not expect Chelsea to play like Barcelona[/b] http://www.goal.com/en/news/9/england/2012/11/28/3561879/benitez-abramovich-does-not-expect-chelsea-to-play-like Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91605 napokon da je shvatio da ne smijemo igrati dosadni zatupljujuci nogomet sa hrpom bezpotrebnih dodavanja Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91630 [i]"I'm lucky to be here with a top side,"[/i] he said. [i]"It's the club I want to be at at the moment. I'd had a lot of offers, but I prefer to be here."[/i] [i]"Roman says he wants to see the team playing well but not with the Barcelona style." "He knows we don't have Messi, Xavi, Iniesta, players who have been working together for years. We have different players." "I think we can play attacking and defensive football together." "We have players with talent in attack. We have to give the ball to them to create." "That's our main issue, how do we link with them and give them the freedom to perform and do well."[/i] Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91633 Zelim da igramo poput Shakhtara, Atletica, Dortmunda. Mogu te napadati posjedom, mogu igrati na kontre, mogu te ugusiti presingom, mogu te napadati u talasima, mogu napadati po stranam na centarsuteve, trkacki raspolozeni ko konji a pozadi disciplinovani. Mi ovako mozemo igrati. Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91647 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1354117956' post='91633'] [b]Zelim da igramo poput Shakhtara, Atletica, Dortmunda[/b]. Mogu te napadati posjedom, mogu igrati na kontre, mogu te ugusiti presingom, mogu te napadati u talasima, mogu napadati po stranam na centarsuteve, trkacki raspolozeni ko konji a pozadi disciplinovani. Mi ovako mozemo igrati. [/quote] Definitvno ekipe koje igraju najljepši fudbal, eh kad bi i mi tako. Ekipu imamo, samo da se ista još složi. Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91649 Ne trebamo mi igrati poput nikoga. Mi smo Chelsea, imamo svoju igru i trebamo igrati svoju igru. Oduvijek je tako bilo i tako će i biti. Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91655 [quote name='Wisey' timestamp='1354125875' post='91649'] Ne trebamo mi igrati poput nikoga. Mi smo Chelsea, imamo svoju igru i trebamo igrati svoju igru. Oduvijek je tako bilo i tako će i biti. [/quote] Ja sam naveo one klubove iz razloga jer je Abram shvatio da ne mozemo igrati kao Farcelona a on zeli atraktivan fudbal, a pomenuti klubovi igraju atraktivno. Ako uzmes u obzir da je ovaj klub uvijek bio prepoznatljiv po betonskoj odbrani i odlicnoj kontri, ali prije svega po velikoj disciplini u igri, sa novim genijalcima u ekipi mozemo igrati kao pomenuti klubovi. Malo nam fali. A niko ne govori da Atletico igra kao Shakhtar ili da Shakhtar igra kao Dortmund. Svi oni su upecatljivi na svoj nacin a igraju dosta slican fudbal. Disciplinu i kontru duze posjedujemo mi kao neki prepoznatljivi znak nego pomenuti klubovi. Poenta je sto smo taj neki prepoznatljivi stil malo izgubili u posljednje 2 godine jer se zeli igrati atraktivnije, neki detalji se zele promijeniti, dosla su nova lica, tim je mlad, pa izgledamo kao da smo uhvaceni u raskoraku. Zato se ja nadam da cemo kroz godinu-dvije ponovo imati sistem igre koji ce, na samo pominjanje imena Chelsea, kod ljudi odmah stvoriti jasnu sliku kako taj tim igra. Valjda si me shvatio sta hocu reci. Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91666 Sam si sebi odgovorio. Sve te ekipe igraju duže vrijeme skupa, igrači su uigrani što je jako bitno.Također je bitna stabilnost i u smislu managera. Ako ćemo taktički razmatrati, nismo mi nikad igrali nogomet sličan Šahtaru, Atleticu ili Dortmundu, a mislim da nemamo ni igrače za tako nešto. Istina jest da mi mijenjamo stil jer se mijenja kadar, a u tom svemu strpljenje je najbitnije.Nego, evo još nešto: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=byEBQAsSOJk#! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.