22. novembar 2012.13 god. comment_90413 [quote name='Kalouda' timestamp='1353609410' post='90376'] [b] [/b]Benitezove izjave, prije nego Å¡to je doÅ¡ao u CFC: ''[b]Drogba je [size=5]kukavica, glumac i varalica[/size][/b][size=5].[/size]'' "[b]Lampard je precijenjen[/b]." "[size=5][b]Chelsea je klub bez duÅ¡e[/b].[/size]" ''NavijaÄi Liverpoola ne trebaju plastiÄne zastavice da bi podržavali svoj klub. Oni pokazuju istinsku strast prema klubu, imaju srce i to je ono Å¡to Liverpool treba. [b]Chelseajevi navijaÄi [size=5]su bezosijećajni, bez strasti[/size][/b][size=5].[/size]'' ''Chelsea je veliki klub sa fantastiÄnim igraÄima, svaki menadžer bi htio trenirati tako veliku momÄad. [b]Ali ja nikad ne bi prihvatio taj posao, iz poÅ¡tovanja prema mom bivÅ¡em klubu Liverpoolu[/b], bez obzira na bilo Å¡to. Za mene postoji samo jedan klub u Engleskoj, a to je Liverpool.'' ''Znamo da je Chelsea jako velika momÄad, u zadnjih 5 godina su straÅ¡no puno novca potroÅ¡ili na igraÄe.'' ''Za mene, za razliku od Chelseaja, Arsenal igra puno bolji nogomet u zadnje 2-3 godine. Oni pobjeÄ‘uju i uzbudljivo ih je gledati. Barcelona i Milan takoÄ‘er. Oni stvaraju razlika, stoga kako možete reći da je Chelsea najbolji na svijetu?'' Gotova presica... [/quote] Ocito je covjek uvijek mrzio Chelsea. I stacu na stranu navijaca [u]da ga odbace[/u] kao trenera chelsea, [u]da nikada ne pokazu postovanje[/u] prema ovom debelom lazovu koji je dosao samo radi novca i da bi uzdigao svoje ime, jer iskoristio je situaciju da se pridruzi klubu. Ocito je to i da Romanu nikada nije bilo bitno sta drugi kazu, i sta drugi pricaju o njegovom klubu, jer zaposliti covjeka koji je rekao toliko uvreda na racun kluba je nezamislivo.. Kako da navijaci sutra postuju i prihvate covjeka koji je ne tako davno rekao da je Chelsea bez duse, da su navijaci bezosjecajni i bez strasti... Kako da prihvate covjeka koji kaze za najvecu klupsku legendu svih vremena da je varalica, kukavica i glumac, a da je jedan od najboljih igraca premiershipa svih vremena (Lampard) precjenjen? Zasto je on uopste zelio da dodje u klub bez duse? Ja sam siguran da ga navijaci u Londonu nikada nece prihvatiti, a ruku na srce sta god da osvoji nece postovanje navijaca ni zasluziti. Postovanje se ne kupuje novcem ni titulama. Postovanje se kupuje srcem.. Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90414 Kao Å¡to sam i oÄekivao, hyn sa sebi karakteristiÄnim komentarom u kojem indirektno govori "ja sam najpametniji i svi koji se ne slažu sa mnom su djetinjasti i glupi". Al dobro. Å to se tiÄe debeljkove pressice, ova politiÄka naklapanja o njegovom komentaru vezanom za Chelsea ne znam ko će popuÅ¡it, al' ja neću. ÄŒuj branio interese. I ja sam bacio babu s 19-og kata da pokažem djedu da ga volim. Budimo realni. Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90416 Ne mora imati nicije postovanje, sto se mene tice. Jedino sto ja zelim je da privede ovu sezonu sto boljem mogucem kraju. Da ne poremeti mentalni sklop ekipe, da nastavi ono sto je Robbie pokusao, da iskoristi maksimalno neverovatan talenat MAZAKAR-a, da kada Pep preuzme ima uigranu ubilacku masinu u liku njih trojice. Kad je klub vec resio da zrtvuje sezonu zbog Guardiole, da ucini taj period sto manje bolnijim. Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90419 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1353613527' post='90416'] Ne mora imati nicije postovanje, sto se mene tice. Jedino sto ja zelim je da privede ovu sezonu sto boljem mogucem kraju. Da ne poremeti mentalni sklop ekipe, da nastavi ono sto je Robbie pokusao, da iskoristi maksimalno neverovatan talenat MAZAKAR-a, da kada Pep preuzme ima uigranu ubilacku masinu u liku njih trojice. Kad je klub vec resio da zrtvuje sezonu zbog Guardiole, da ucini taj period sto manje bolnijim. [/quote] Eto, iako se cesto razilazimo u misljenjima sada si mi uzeo kompletan post iz glave. Ljudi, debeli ce tu biti samo do kraja sezone. Da se uzme koji trofej a onda na ljeto debeli odlazi i dolazi Guardiola. Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90421 [quote name='how yes no' timestamp='1353600486' post='90328'] Puno, ta�nije previÅ¡e djetinjastih komentara ovdje. Kontam ja nezadovoljstvo, i sam sam nezadovoljan, ali ovakve komentare davati, svaÅ¡ta. Benitez (meni ne baÅ¡ simpati�an lik,joÅ¡ od kad je vodio Livershit) je novi trener CHELSEA-ja i kao takav će imat moju podrÅ¡ku, kao i svi prethodnici. Ja ga neću pljuvati, frajer nije joÅ¡ ni trening odradio s ekipom, nema potrebe za tim. Neću ga pljuvati ni ako bude imao loÅ¡e rezultate, normalno Ã…¾eljet ću da ode, ali bez pljuvanja.. ZaÅ¡to?? Zato Å¡to je on trener CHELSEA-ja, trener kluba kojeg volim i kao takvog ima da ga poÅ¡tujem. Pojedini forumaÅ¡i su me razo�arali, naro�ito oni iskusniji... Odu na britanski forum, ako im se sviÄ‘a kakav post, prevedu ga, ovdje ga zalijepe kao svoga i neÅ¡to pametuju, a sutra će isti, ako bi Benitez osvojio kakav trofej, hvalit ga na sva usta. Sve već viÄ‘eno. Nego da i ja ne pametujem plaho, reći ću vam samo da se opustite, niko niÅ¡ta ne moÃ…¾e promjeniti. Ako hoćete gledajte Chelsea, ako nećete ne morate, samo nemojte bezveze bacat lafinu, a znate i sami da se lahko promjeni miÅ¡ljenje. Ja sam sad uz Beniteza, kao i uz svakog prethodnog trenera i nek nam aBd donese bar 3 trofeja. DobrodoÅ¡ao Rafa. [/quote] +1 Napokon netko, listajući stranice ove teme jedva sam Äekao da doÄ‘em do kraja da nesto sliÄno napisem. Majku ti božju, vrijeÄ‘ate li po internetu i s prijateljima mamu i tatu kad vas stave u kaznu, i to doslovno vrijeÄ‘ate? A Å¡to je najgore, mislim da da, a baÅ¡ na vas U16 djeÄurliju i mislim u velikoj većini, sramota. Jebo vas Benitez i Torres, pa da je govno i da ima plavi dres, dobro mi je i podržavat ću ga, a u sebi ću misliti pa i najgore ako treba. Užas. Ne pratim dobro i temeljito forum, ali ovo malo Å¡to proÄitam tu i tamo, katastrofa, odreÄ‘eni, nauÄite se osnovnoj kulturi razgovaranja i principima, jer nas baÅ¡ radi ovog odnosa prema klubu drugi "navijaÄi" i ne vole... Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90430 Pa isto tako volimo i svoje domovine (pretpostavljam svi) pa isto tako pljujemo po onima koji ih vode svakodnevno (od Sanadera i Kosorke u svoje vrijeme mi, po Dodiku i sliÄnima BiH, Srbija valjda po Tadiću ili Å¡ta ja znam kome sve..). Zato ne osuÄ‘ujte pljuvanje Beniteza kao da je neÅ¡to nevjerojatno. Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90433 jasno je ko dan da je Äovjeku jedini motiv novac... Å¡ta sad, želim mu da uspije neÅ¡to napraviti, da nas ne uniÅ¡ti kao Liverpool ili Inter, i da odleprÅ¡a onda Å¡to je prije moguće, pa makar za Guardiolu da vidimo i tog Guardiolu i kolko on vrijedi Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90439 Zelim srecu Celziju a Benitez nikad nece imati moje postovanje i zaista sam sokiran sto su njega doveli. Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90440 aj nek mu je sa srecom i nek donese sto vise radosti chelseu i navijacima, nadan se da ce momcad proradit nekako da nece primat glupe golove i da torke bude bolji koliko- toliko a od ljeta pepa cekamo da vidimo to abramovicevog boga Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90443 Benitez je dvoliÄna debela Å¡panjolska Å¡upÄina koju nikad neću podržati. Nikad ! Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90451 Samo za naseg novog trenera.. https://www.youtube.com/watch?v=2KK3ZKChQis Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90453 Majstor za kup takmicenja .Ako kojim slucajem Sahtjor pobedi u zadnjem kolu eto nas krajem maja na Vembliju .U to ja verujem . Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90461 Ja ne znam Å¡ta se on koji kurac kurÄi kad Å¡ta god uradio na kraju sezone dobija nogu i dolazi Guardiola... Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90481 http://www.youtube.com/watch?v=gMivWvgI9HE&feature=g-all-u Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90484 Ne serite po covjeku pustite rijeci vidjet cemo dijela pa onda pricajte Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90485 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1353619141' post='90461'] Ja ne znam Å¡ta se on koji kurac kurÄi kad Å¡ta god uradio na kraju sezone dobija nogu i dolazi Guardiola... [/quote] Ima dosta razloga za to. Svaki eventualni uspeh sa Chelsea-jem vraca ga na trenersku mapu Evrope. Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90490 Benitez ce nama donijet titulu u ligi.. Nakon toga ce dobiti nogu, dolazi pep.. jedno 7 mjeseci biti.. Popiti otkaz. Inace bilo bi zanimljiv onda mec da je Guardiola kod nas protiv Reala Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90500 Uh koliko bure, jako je tesko naslutiti sta ce napraviti, prema tome ja cu se izjasniti tek posle 3 4 tekme Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90502 BaÅ¡ me zanima da li će Äika Rafa imati muda da u nedjelju izvede tim u nekoj novoj formaciji npr. 4-4-2. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90517 http://www.skysports.com/video/inline/0,,16430_8270957,00.html Å ta kažu navijaÄi ispred Cobhama, ovaj prvi lik najrealniji.. Otprilike neÅ¡to ovako je reko: Ja mislim da je on klaun. Da, da postigao je neki uspjeh u Liverpoolu i tako neke stvari ali ja, i mnogi navijaÄi Chelsea, mislimo da je doveden da Torres proradi, da njega zadovolji. Većina navijaÄa kaže da Torres uopÅ¡te ne treba ni da igra. Roberto Di Matteo je uradio odliÄan potez Å¡to ga je ostavio na klupi (protiv Juventusa). Gubljenje novca... Totalno gubljenje novca. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90532 koliko vjerujem u njegove trenerske sposobnosti dovoljno govori cinjenica da cu po PRVI PUT u zivotu stavit pare protiv chelsea Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90535 ja neznam za vas al ja jedva cekam nedjelju da viidim postavku i tako to igramo 4-4-2 torres moses u spicu Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90609 Evo i Mourinho i Maicon ze zajebaju na raÄun Å¡to je Benitez doÅ¡ao u Chelsea... http://www.youtube.com/watch?v=_pNrTltj9mI Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90611 [img]http://www.dodaj.rs/f/3N/iz/4GDhxpoT/anpt-trcqaa29ed.jpg[/img] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.