7. septembar 2014.12 god. comment_186557 Gazda u 80-im godinama proslog veka. Ko bi rekao da ce ovaj tada tinejdzer postati jedan od najbogatijih ljudi na svetu. Koliko ja njega samo gotivim, a i sanjao sam ga par puta. Oprastam mu sve spletke i malverzacije, ipaj je sada on jedan od nas! Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187328 Kako ga je lijepo gledati kako se veseli kao malo dijete :D Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187330 Tačno se na njemu vidi koliko voli ovaj klub. A kad fokusiraju arapa na Emiratesu samo sjedi, dvaput klapne rukom o ruku i to je to. Ovaj jebote ustao, aplaudira, smije se al' onaj blaženi osmijeh pun zadovoljstva, kao da je prije pet minuta za male pare kupio neku naftnu kompaniju... Onda nabacuje ovim likovima što sa njim sjede u loži... Ma perfekcija, presretan sam kad ga vidim da onako navija i raduje se, jer sam i ja upravo onakav, a znam koliko volim Chelsea... Što je dokaz da ga i on voli svim srcem. Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187350 Tačno se na njemu vidi koliko voli ovaj klub. A kad fokusiraju arapa na Emiratesu samo sjedi, dvaput klapne rukom o ruku i to je to. Ovaj jebote ustao, aplaudira, smije se al' onaj blaženi osmijeh pun zadovoljstva, kao da je prije pet minuta za male pare kupio neku naftnu kompaniju... Onda nabacuje ovim likovima što sa njim sjede u loži... Ma perfekcija, presretan sam kad ga vidim da onako navija i raduje se, jer sam i ja upravo onakav, a znam koliko volim Chelsea... Što je dokaz da ga i on voli svim srcem. To je to, nema se šta više dodati. Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187357 To je to, nema se šta više dodati. Vidiš da ima, tvoj svakodnevni spam :D Prijavi
28. septembar 2014.12 god. comment_188979 Vjerovatno nije imao mjesta u jednoj od garaža u Turskoj a mrsko mu bilo da se pegla pa je autić poklonio Dembari Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190734 i da nam budes jos dugo dugo vremena na celu kluba! <:-P Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190746 jbt pa skoro smo mu cestitali :D prodje godina brzo.. Prijavi
18. decembar 2014.11 god. comment_195523 Priča se da je u zadnjih 48 sati izgubio oko $485m. Onda je nazvao Usmanova iz Arsenala da ga utješi jer je ovaj izgubio preko $800m. Priča se... Prijavi
18. decembar 2014.11 god. comment_195526 Priča se da je u zadnjih 48 sati izgubio oko $485m. Onda je nazvao Usmanova iz Arsenala da ga utješi jer je ovaj izgubio preko $800m. Priča se... Izgubio zbog pada vrijednosti rublje. Ali i to je sve relativno, čim se rublja vrati na standardnu vrijednost, čim ga Putin oglođe Obami - sve će doći na svoje. I ovo će se anulirati. Prijavi
18. decembar 2014.11 god. comment_195536 Video sam da Liverpulovci slave na twitteru USKORO ĆE ČELŠKI PRESTATI DA POSTOJI. Lepo od njih što redovno prate šta se dešava sa ljudima u i oko kluba. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196907 Gazda kad da ti donesem one pare od preokret 1 i 7+ ? Da sacekamo par dana da se stisa, ili sutra da podizem to a ? Mislili su da ce nas sjebat sa padom rublje, mogu nas za tuki povuci. Prijavi
7. mart 2015.11 god. comment_206725 http://sportsport.ba/blabla/abramovich-sam-sebi-zabranio-ulaz-u-prostorije-uprave-west-hama/155779 “Došao je na Upton Park i sjedio na zimi, a nije želio ući u prostorije uprave jer mu je prtljag kasnio, a on je bio u džinsu, što je protiv pravila.â€, kaže Brady. Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208922 ja Abramovicha nekako dozivljavam kao nekog blizeg prijatelja, ne znam ni kako bih to opisao, kao da ga znam citav zivot kad god ga vidis na slikama, lik skroman, ne vidis ni na jednoj da pametuje nesto, kad ga vidis na tribinama, lik je uvjek nervozan, onako kao svaki navijac, itd itd drago mi je sto je upravo on vlasnik kluba kojeg ja simpatišem, ali mislim da će ga tan zguzit kad tad Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208924 Abram nije loš čojk, al neću mu nikad oprostiti ono za Robbieja. Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208941 Kezman je za Abramovica u jednoj emisiji rekao da ga je upoznao kao coveka koji nosi sat od dva evra na ruci, a iza ugla ga je cekao helikopter :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.