Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

abramovich_80s.jpg

Gazda u 80-im godinama proslog veka. Ko bi rekao da ce ovaj tada tinejdzer postati jedan od najbogatijih ljudi na svetu. Koliko ja njega samo gotivim, a i sanjao sam ga par puta. Oprastam mu sve spletke i malverzacije, ipaj je sada on jedan od nas!

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

Tačno se na njemu vidi koliko voli ovaj klub.

A kad fokusiraju arapa na Emiratesu samo sjedi, dvaput klapne rukom o ruku i to je to.

Ovaj jebote ustao, aplaudira, smije se al' onaj blaženi osmijeh pun zadovoljstva, kao da je prije pet minuta za male pare kupio neku naftnu kompaniju... Onda nabacuje ovim likovima što sa njim sjede u loži... Ma perfekcija, presretan sam kad ga vidim da onako navija i raduje se, jer sam i ja upravo onakav, a znam koliko volim Chelsea... Što je dokaz da ga i on voli svim srcem.

Tačno se na njemu vidi koliko voli ovaj klub.

A kad fokusiraju arapa na Emiratesu samo sjedi, dvaput klapne rukom o ruku i to je to.

Ovaj jebote ustao, aplaudira, smije se al' onaj blaženi osmijeh pun zadovoljstva, kao da je prije pet minuta za male pare kupio neku naftnu kompaniju... Onda nabacuje ovim likovima što sa njim sjede u loži... Ma perfekcija, presretan sam kad ga vidim da onako navija i raduje se, jer sam i ja upravo onakav, a znam koliko volim Chelsea... Što je dokaz da ga i on voli svim srcem.

To je to, nema se šta više dodati.

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Priča se da je u zadnjih 48 sati izgubio oko $485m.

Onda je nazvao Usmanova iz Arsenala da ga utješi jer je ovaj izgubio preko $800m.

Priča se...

Priča se da je u zadnjih 48 sati izgubio oko $485m.

Onda je nazvao Usmanova iz Arsenala da ga utješi jer je ovaj izgubio preko $800m.

Priča se...

Izgubio zbog pada vrijednosti rublje. Ali i to je sve relativno, čim se rublja vrati na standardnu vrijednost, čim ga Putin oglođe Obami - sve će doći na svoje. I ovo će se anulirati.

Video sam da Liverpulovci slave na twitteru USKORO ĆE ČELŠKI PRESTATI DA POSTOJI.

Lepo od njih što redovno prate šta se dešava sa ljudima u i oko kluba.

• 2 sedmice kasnije...

Gazda kad da ti donesem one pare od preokret 1 i 7+ ? Da sacekamo par dana da se stisa, ili sutra da podizem to a ? Mislili su da ce nas sjebat sa padom rublje, mogu nas za tuki povuci.

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

J2JO5Ct.jpg

treci put kacite ovo, al valja obnovit gradivo :D 

• 2 sedmice kasnije...

ja Abramovicha nekako dozivljavam kao nekog blizeg prijatelja, ne znam ni kako bih to opisao, kao da ga znam citav zivot

kad god ga vidis na slikama, lik skroman, ne vidis ni na jednoj da pametuje nesto, kad ga vidis na tribinama, lik je uvjek nervozan, onako kao svaki navijac, itd itd

drago mi je sto je upravo on vlasnik kluba kojeg ja simpatišem, ali mislim da će ga tan zguzit kad tad

Kezman je za Abramovica u jednoj emisiji rekao da ga je upoznao kao coveka koji nosi sat od dva evra na ruci, a iza ugla ga je cekao helikopter :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.