Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 141 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

dobar je on covek,nekada pravi greske,ali pravi greske iz ljubavi prema klubu,a ne zato sto ga mrzi. Kontam da je cvetao u trenutcima prikazanim 2 posta iznad,kao malo dete se smeska,vidi se da mu klub nije dosadio i da mu nece dosaditi skoro :D i naravno vidi se ono najbitnije da voli klub.

More psovali bi ga mi sad na 10 stranica da nije vratio Murinja

necemo sada ici sta bi bilo kada bi bilo :) 

Mi (navijaci) smo zadovoljni,on je zadovoljan,igraci su zadovoljni...to je ono bitno ;)

• 2 sedmice kasnije...

Mislim da su ovo samo price i nista vise od toga. Ne verujem bas u to. Nece tek tako da se privatizuju Partizan i Zvezda, treba vreme za to.

svasta je moguce,zato je i Roman "bezobrazno" bogat,zato sto vidi priliku gde je drugi ne vide,... uostalom meni bi bilo to ok,pogotovo ako bi pala neka prijateljska utakmica na Marakani, Crvena Zvezda- Chelsea,a joooj lepote,cekao bi 3 dana u redu za karte ako treba :D 

mislim da je ovo izmisljotina,nevidim uopste neki razlog da finansira Crvenu Zvezdu,to bi bio dobar posao za klub ali koliko bi se to njemu isplatilo neznam bas jer je velika razlika izmedju zarade u Chelsea i u Crvenoj Zvezdi.

Iskreno, kao navijač Chelsea ne želim da se ovo ostvari i ne vidim svrhu u tome, imaju Vitesse za posudbe, ne treba mu još jedan klub pogotovo ne u slaboj ligi jer budimo realni niti jedna balkanska liga ne valja

Prvo, ne znam kakve veze zarada ima, kao da je zbog zarade i Chelsea kupio.
Drugo, ovo ama baš nigdje nema osim na balkanskim stranicama, bar ja nisam uspio nać, čak ni na krajnje nepouzdanim stranicama.
Roman je bogat, bezobrazno bogat, ali je i pametan čovjek, a samo bi glupav čovjek išao u takvu investiciju.
Mene to podsjeća na ono sa Lazarom, piše se ide u Chelsea, sve dogovoreno, na kraju ode u Benficu.
Novinarska posla.

Ja sam cuo pre 3 godine da ce kao da kupi Copenhagen i da ce vlasnik tog kluba da bude njegov sin, ali izgleda nista od toga.

Na kraju krajeva šta i da kupi Zvezdu. Nama ni iz džepa ni u džep. Brinimo se oko Chelseaja. Koliko samo Abramovič posjeduje tvrtki nismo ni svjesni, kako on osobno, kako preko nekog trećeg. Eto jedino što bi ovo ako se ostvari (u što sumnjam) moglo obradovati navijače Zvezde i dignuti klub iz agonije u kojoj se nalazi godinama.

Prvo, ne znam kakve veze zarada ima, kao da je zbog zarade i Chelsea kupio.

pa nije kupio zbog zarade ali gdje ces porediti Crvenu Zvezdu i Chelsea,prvo gromna razlika u kvalitetu lige,drugo veca mogucnost za uspjeh i za slavu je u Chelsea a budala sigurno nije da ulaze a da nema nikakve koristi.

Uefina pravila zabranjuju da ista kompanija ili osoba bude vlasnik više klubova u istoj sezoni i kazna je izbacivanje iz svih uefinih natjecanja.

Ako želite da zvezda nikada ne vidi ligu prvaka i kup uefa navijajte da je Roman kupi

I on dolazi na Marakanu...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=05&nav_id=750456

Abramović u Srbiju dolazi u jeku spekulacija o privatizaciji dva najveća srpska kluba, Partizana i Crvene zvezde, kojusu navodno interesantni ruskim bogatašima.

-> Kupi Zvezdu i Partizan

-> Pošalje sve mladiće tamo

-> Večiti derbi postaje U21 trening Čelsija

Valjalo bi da im skandiraju :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.