21. august 2013.13 god. comment_139743 dobar je on covek,nekada pravi greske,ali pravi greske iz ljubavi prema klubu,a ne zato sto ga mrzi. Kontam da je cvetao u trenutcima prikazanim 2 posta iznad,kao malo dete se smeska,vidi se da mu klub nije dosadio i da mu nece dosaditi skoro :D i naravno vidi se ono najbitnije da voli klub. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139746 More psovali bi ga mi sad na 10 stranica da nije vratio Murinja Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139760 More psovali bi ga mi sad na 10 stranica da nije vratio Murinja necemo sada ici sta bi bilo kada bi bilo :) Mi (navijaci) smo zadovoljni,on je zadovoljan,igraci su zadovoljni...to je ono bitno ;) Prijavi
4. septembar 2013.13 god. comment_143203 http://www.kurir-info.rs/senzacionalno-roman-abramovic-kupuje-crvenu-zvezdu-clanak-969335 sta vi mislite o ovome? Prijavi
4. septembar 2013.13 god. comment_143210 Mislim da su ovo samo price i nista vise od toga. Ne verujem bas u to. Nece tek tako da se privatizuju Partizan i Zvezda, treba vreme za to. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143219 Ma ako vlast bude htela, privatizovace ih po kratkom postupku, samo sto niko nije lud da ulaze u srpski sport. U srpski fudbal, pardon. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143221 http://www.kurir-info.rs/senzacionalno-roman-abramovic-kupuje-crvenu-zvezdu-clanak-969335 sta vi mislite o ovome? =)) =)) =)) Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143230 svasta je moguce,zato je i Roman "bezobrazno" bogat,zato sto vidi priliku gde je drugi ne vide,... uostalom meni bi bilo to ok,pogotovo ako bi pala neka prijateljska utakmica na Marakani, Crvena Zvezda- Chelsea,a joooj lepote,cekao bi 3 dana u redu za karte ako treba :D Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143234 mislim da je ovo izmisljotina,nevidim uopste neki razlog da finansira Crvenu Zvezdu,to bi bio dobar posao za klub ali koliko bi se to njemu isplatilo neznam bas jer je velika razlika izmedju zarade u Chelsea i u Crvenoj Zvezdi. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143239 Iskreno, kao navijač Chelsea ne želim da se ovo ostvari i ne vidim svrhu u tome, imaju Vitesse za posudbe, ne treba mu još jedan klub pogotovo ne u slaboj ligi jer budimo realni niti jedna balkanska liga ne valja Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143251 Prvo, ne znam kakve veze zarada ima, kao da je zbog zarade i Chelsea kupio. Drugo, ovo ama baš nigdje nema osim na balkanskim stranicama, bar ja nisam uspio nać, čak ni na krajnje nepouzdanim stranicama. Roman je bogat, bezobrazno bogat, ali je i pametan čovjek, a samo bi glupav čovjek išao u takvu investiciju. Mene to podsjeća na ono sa Lazarom, piše se ide u Chelsea, sve dogovoreno, na kraju ode u Benficu. Novinarska posla. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143255 Ja sam cuo pre 3 godine da ce kao da kupi Copenhagen i da ce vlasnik tog kluba da bude njegov sin, ali izgleda nista od toga. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143262 Najjači je komentar jednog lika.... "Jaoooj,hoće da nam uvali Torresa." Oplakao sam :D Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143267 Na kraju krajeva šta i da kupi Zvezdu. Nama ni iz džepa ni u džep. Brinimo se oko Chelseaja. Koliko samo Abramovič posjeduje tvrtki nismo ni svjesni, kako on osobno, kako preko nekog trećeg. Eto jedino što bi ovo ako se ostvari (u što sumnjam) moglo obradovati navijače Zvezde i dignuti klub iz agonije u kojoj se nalazi godinama. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143284 Prvo, ne znam kakve veze zarada ima, kao da je zbog zarade i Chelsea kupio. pa nije kupio zbog zarade ali gdje ces porediti Crvenu Zvezdu i Chelsea,prvo gromna razlika u kvalitetu lige,drugo veca mogucnost za uspjeh i za slavu je u Chelsea a budala sigurno nije da ulaze a da nema nikakve koristi. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143293 Uefina pravila zabranjuju da ista kompanija ili osoba bude vlasnik više klubova u istoj sezoni i kazna je izbacivanje iz svih uefinih natjecanja. Ako želite da zvezda nikada ne vidi ligu prvaka i kup uefa navijajte da je Roman kupi Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143332 I on dolazi na Marakanu... http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=05&nav_id=750456 Abramović u Srbiju dolazi u jeku spekulacija o privatizaciji dva najveća srpska kluba, Partizana i Crvene zvezde, kojusu navodno interesantni ruskim bogatašima. -> Kupi Zvezdu i Partizan -> Pošalje sve mladiće tamo -> Večiti derbi postaje U21 trening Čelsija Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143340 Znaci otprilike znamo ko ce biti prva meta Chelsea-ja u januaru ;) Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143343 Ma to novine trollaju, vidile da dolazi Roman, pa ajmo složit priču. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.