22. januar 2014.12 god. comment_159022 Nadam se da shvatas da to nije prava sisa. ja, priklještena kolenom. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159499 Koji je ovo lukavko. Nema u kojoj aferi ga nema, a opet niti jedan sudski postupak za kriminal protiv njega. SVAKA ČAST šefe na snalažljivosti. Pa onda vidim onog mrava Hoennesa što je optužen za utaju 2 mil. eura poreza zbog kobasica, Rosella koji je bježi s funkcije zbog straha od kaznenog gonjenja oko Neymarovog transfera. A naš gazda opušten, zna da mu nitko ništa ne može hehe. Čak nedavno i dobio onaj sudski spor. Ma sila, sigurno bi svi mi voljeli raditi za njega. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159553 Romane kakve droge koristis kad dozvoljavas Murinjo ovakve transfere da pravi ? Mata out ,pa ovaj Egipcanin IN . Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159564 Koji je ovo lukavko. Nema u kojoj aferi ga nema, a opet niti jedan sudski postupak za kriminal protiv njega. SVAKA ČAST šefe na snalažljivosti. Pa onda vidim onog mrava Hoennesa što je optužen za utaju 2 mil. eura poreza zbog kobasica, Rosella koji je bježi s funkcije zbog straha od kaznenog gonjenja oko Neymarovog transfera. A naš gazda opušten, zna da mu nitko ništa ne može hehe. Čak nedavno i dobio onaj sudski spor. Ma sila, sigurno bi svi mi voljeli raditi za njega. Pa da nije lukav šta misiš brate moj kad bi od klinca koji je krao naftu postalo ovakvo mudo u svijetu... Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159637 Nema njega ko da goni ;) Osigurao se on na vreme kod Putina, podmazao gde treba i moze da talasa kako mu volja. Prijavi
6. februar 2014.12 god. comment_162198 Bolesno... ^:)^ http://www.klix.ba/lifestyle/putovanja/bogatas-s-bliskog-istoka-kupio-megaluksuznu-jahtu-s-bazenom/140205035 Mogu misliti kakva je tek Romanova, jer vidiš svi se trude da budu u korak s našim gazdom ali ne ide. Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162240 Sinoc dodjem iz izlaska kuci,kad ono na SK prica o Chelsea,na ChelseaTV i prica se o Romanu,pricaju Lampard,Cech i jos neki ljudi.. i shvatio sam nesto Koliko on voli Chelsea,osim sto smo ga vidjali na utakmicama,kako se raduje pobedama,pizdi u porazima,prati svaki detalj utakmice,on redovno kada ima vremena gleda sve selekcije od prvog tima,preko U21 pa sve do klinaca. Mnogo ga zanima fudbal i sve sto se desava u klubu. Ucestvuje u svakom delu kluba,nije bitno. Kazu da je prvi vlasnik kluba koji se javno pokazivao i da je promenio trend u svetu. Mnogima je tajanstven i slabo se zna u vezi njegovih poslova,samo malo. Voli Chelsea,zeli rezultate i zeli trofeje. Frenki je rekao i da osvoji par godina zaredom PL i LS da se ne bi zasitio,da bi zeleo jos vise. Stvorio je tim vrlo brzo i vrlo brzo poceo da ostvaruje rezultate,to i sami znamo,nije mu trebalo 3,4,5 godina da bi dosao do vrha,dosao je odmah. Privatno je kulturan,voli da se sali sa ljudima,svakome se javi kada ga sretne u klubu i poprica sa njim bar minut-dva. Prica je bila i kako je napravio Cobham,cim je video trening centar plavaca,odmah je naredio da se sve preuredi i da mu za vrhunske rezultate trebaju vrhunski uslovi,sredio je trening centar i sada je jedan od najboljih na svetu i od koga su drugi uzimali recept kako da stvore dobar ambijent za treniranje. Kada se pojavi na treningu sve konta,zasto,sta se radi i zbog cega,sa svime je upoznat. Gazda je faca i po. :D Koliko smo srecni sto imamo Mourinha,bar toliko treba da budemo srecni sto imamo coveka koji obozava klub i koji ulaze dosta toga u njega,ne samo finansijski nego i duhovno i daje sebe. Bravo gazda. Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162264 gledao sam i ja tu emisiju prije mesec dana ,bas ga je fino opisala . Mnogi ne mogu da shvate da je on usao u fudbal da bi vodio klub ,a ne da bi samo davao pare i kao onaj iz Kardifa laprdao :) Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163039 Evo da se podsjetimo kako je to bilo 2004-05. Gudjohnsen, Terry, Lampard, legenda Chelseaja Arjen Robben s trofejom u rukama, a ispred njih veliki Roman sa svojim sinom. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164007 Bok te mazo. U kući držao keša duplo veće vrijednosti od bogatstva našeg gazde. Romane uduplaj to. http://lasvanskadolina.info/xmag/zanimljivosti/foto-policija-zauzela-kucu-meksickog-kralja-droge-nadeno-22-milijarde-dolara-u-kesu/ Prijavi
11. mart 2014.12 god. comment_167113 Tako je, trebao bi se distancirati od tog bolesnog mozga. Prijavi
11. mart 2014.12 god. comment_167116 Tako je, trebao bi se distancirati od tog bolesnog mozga. Kojeg bolesnog mozga? Prijavi
11. mart 2014.12 god. comment_167122 Nasoj sreci nema kraja Ukrajinci nam lizu jaja .Putin i Roman dva cara ,imperatora :D Poruka navijača za našeg gazdu. Majku im ja prcam ,sve se lose zivi a zastave ,salovi i dresovi original se nose . Prijavi
11. mart 2014.12 god. comment_167131 Majku im ja prcam ,sve se lose zivi a zastave ,salovi i dresovi original se nose . Koliko vidim ovo je u Engleskoj... Prijavi
12. mart 2014.12 god. comment_167163 Vjerojatno ukrajinska dijaspora u Engleskoj što navija za Chelsea. Prijavi
12. mart 2014.12 god. comment_167174 Da li je Putin ikad bio sa romanom na tekmi? Bilo bi dobro npr u finalu lp da bude. :DSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168279 Bolje im je da ne uvode sankcije Romanu oce im dovest vojsku da osvoje Britaniju ko od sale :) Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168439 http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/10714411/David-Cameron-we-havent-ruled-out-freezing-assets-of-Roman-Abramovich.html Cameron puca iz prazne puške. Abramovič je izašao iz politike. On je osoba sa svojim matičnim brojem, pojedinac, stanovnik Velike Britanije koji nije dio vlade ni vlasti u Rusiji, kao ni član bilo koje stranke. Ne mogu mu ništa. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168459 I šta da mu blokiraju imovinu?!? Poslat ćemo mi upravi kluba Mamića :D xD Prijavi
14. april 2014.12 god. comment_171684 Snosi 20 eura troškova za ulaznice u Madridu po osobi. Gospodin. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.