Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 141 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

Koji je ovo lukavko. Nema u kojoj aferi ga nema, a opet niti jedan sudski postupak za kriminal protiv njega. SVAKA ČAST šefe na snalažljivosti. Pa onda vidim onog mrava Hoennesa što je optužen za utaju 2 mil. eura poreza zbog kobasica, Rosella koji je bježi s funkcije zbog straha od kaznenog gonjenja oko Neymarovog transfera. A naš gazda opušten, zna da mu nitko ništa ne može hehe. Čak nedavno i dobio onaj sudski spor. Ma sila, sigurno bi svi mi voljeli raditi za njega.

Romane kakve droge koristis kad dozvoljavas Murinjo ovakve transfere da pravi ? Mata out ,pa ovaj Egipcanin IN .

Koji je ovo lukavko. Nema u kojoj aferi ga nema, a opet niti jedan sudski postupak za kriminal protiv njega. SVAKA ČAST šefe na snalažljivosti. Pa onda vidim onog mrava Hoennesa što je optužen za utaju 2 mil. eura poreza zbog kobasica, Rosella koji je bježi s funkcije zbog straha od kaznenog gonjenja oko Neymarovog transfera. A naš gazda opušten, zna da mu nitko ništa ne može hehe. Čak nedavno i dobio onaj sudski spor. Ma sila, sigurno bi svi mi voljeli raditi za njega.

Pa da nije lukav šta misiš brate moj kad bi od klinca koji je krao naftu postalo ovakvo mudo u svijetu...

• 2 sedmice kasnije...

Sinoc dodjem iz izlaska kuci,kad ono na SK prica o Chelsea,na ChelseaTV i prica se o Romanu,pricaju Lampard,Cech i jos neki ljudi.. i shvatio sam nesto

Koliko on voli Chelsea,osim sto smo ga vidjali na utakmicama,kako se raduje pobedama,pizdi u porazima,prati svaki detalj utakmice,on redovno kada ima vremena gleda sve selekcije od prvog tima,preko U21 pa sve do klinaca. Mnogo ga zanima fudbal i sve sto se desava u klubu. Ucestvuje u svakom delu kluba,nije bitno. Kazu da je prvi vlasnik kluba koji se javno pokazivao i da je promenio trend u svetu. Mnogima je tajanstven i slabo se zna u vezi njegovih poslova,samo malo. Voli Chelsea,zeli rezultate i zeli trofeje. Frenki je rekao i da osvoji par godina zaredom PL i LS da se ne bi zasitio,da bi zeleo jos vise. Stvorio je tim vrlo brzo i vrlo brzo poceo da ostvaruje rezultate,to i sami znamo,nije mu trebalo 3,4,5 godina da bi dosao do vrha,dosao je odmah. Privatno je kulturan,voli da se sali sa ljudima,svakome se javi kada ga sretne u klubu i poprica sa njim bar minut-dva. Prica je bila i kako je napravio Cobham,cim je video trening centar plavaca,odmah je naredio da se sve preuredi i da mu za vrhunske rezultate trebaju vrhunski uslovi,sredio je trening centar i sada je jedan od najboljih na svetu i od koga su drugi uzimali recept kako da stvore dobar ambijent za treniranje. Kada se pojavi na treningu sve konta,zasto,sta se radi i zbog cega,sa svime je upoznat. 

Gazda je faca i po. :D Koliko smo srecni sto imamo Mourinha,bar toliko treba da budemo srecni sto imamo coveka koji obozava klub i koji ulaze dosta toga u njega,ne samo finansijski nego i duhovno i daje sebe. Bravo gazda.

gledao sam i ja tu emisiju prije mesec dana ,bas ga je fino opisala . Mnogi ne mogu da shvate da  je on usao u fudbal da bi vodio klub ,a ne da bi samo davao pare i kao onaj iz Kardifa laprdao :) 

Evo da se podsjetimo kako je to bilo 2004-05.

Gudjohnsen, Terry, Lampard, legenda Chelseaja Arjen Robben s trofejom u rukama, a ispred njih veliki Roman sa svojim sinom.

klmcsz1.jpg

• 4 sedmice kasnije...

Nasoj sreci nema kraja Ukrajinci nam lizu jaja .Putin i Roman dva cara ,imperatora :D 

Poruka navijača za našeg gazdu.

NEi6eEL.jpg

EKdYlNz.jpg

Majku im ja prcam ,sve se lose zivi a zastave ,salovi i dresovi original se nose . 

Majku im ja prcam ,sve se lose zivi a zastave ,salovi i dresovi original se nose . 

Koliko vidim ovo je u Engleskoj...

• 2 sedmice kasnije...

Bolje im je da ne uvode sankcije Romanu oce im dovest vojsku da osvoje Britaniju ko od sale :) 

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/10714411/David-Cameron-we-havent-ruled-out-freezing-assets-of-Roman-Abramovich.html

Cameron puca iz prazne puške. Abramovič je izašao iz politike. On je osoba sa svojim matičnim brojem, pojedinac, stanovnik Velike Britanije koji nije dio vlade ni vlasti u Rusiji, kao ni član bilo koje stranke. Ne mogu mu ništa.

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.