Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

Ma kakav je sat od dva eura? Ne bi da je iz kinder-jajeta.

Možda nije sat, al jest cvike imao one plave jebačke sa retro okvirom, 2 eura kod Pakistanaca, ja se lično uvjerio. Još ih nosio na finale LŠ i sutra na proslavi, kad je išao bus kroz London. :D

Kezman je za Abramovica u jednoj emisiji rekao da ga je upoznao kao coveka koji nosi sat od dva evra na ruci, a iza ugla ga je cekao helikopter :D

Čuj Kežman, pa čudi me da je uopšte uspio da vidi Abramoviča koliko je dugo bio u klubu.

njega boli uvo za cvike od 2e, sat od 10e ili farmerice od 25e, njemu se moze da se nosi tako, jer ga zabole,... dok pacijenti na balkanu nemaju sta da jedu a kupe stvar farke od 150e, telefon od 500e samo da se pokazu da kao imaju, a nema pas za sta da ih ujede. 

Moj deda je govorio, mozes ti slepcu da stavis naocare od 1000 maraka, on je i dalje slepac :D

njega boli uvo za cvike od 2e, sat od 10e ili farmerice od 25e, njemu se moze da se nosi tako, jer ga zabole,... dok pacijenti na balkanu nemaju sta da jedu a kupe stvar farke od 150e, telefon od 500e samo da se pokazu da kao imaju, a nema pas za sta da ih ujede. 

Sve to sto vidis na Abramovicu je obicna klasika,ali je prapreno skupo nemoj da se zavaravas!

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

ne pamtim kad sam ga poslednjio put video.

I ja isto, sreli se prije par mjeseci u gradu i to je to. :P

A sad ozbiljno..

Iznenadio sam se što je došao na gostovanje, možda griješim ali nije baš često dolazio na gostovanja.

Ako se ne varam, ove njegove su te isto Raybanke, biće to između 100-120 eura. Nije toliko skupo kad uzmeš da je Abramovič u pitanju.

Ja ću ih dobiti vjerovatno dosta jeftinije s obzirom da stari naručuje iz fabrike, a radimo sa tim dobavljačima posao inače pa onda ide na veliko i daju nam po cijeni marže. Evo odakle se može naručiti, sami sebi možete namudati preference, od modela okvira do stakala.

http://www.ray-ban.com/usa/customize

Čini mi se ovakve slične al plave da je furao na onoj proslavi u Minhenu, sad ne znam jesul oriđinale bile ili ne.. Za ove sam prilično siguran.

Ovo su njegove. 130 dolara.

http://www.ray-ban.com/usa/customize/rb-4165-justin-sunglasses

• 3 sedmice kasnije...

Najjači su mi oni komentari tipa: "šta mu to znači kada će ionako završiti 3 metra pod zemljom".  Jebo te hljeb mutavi ko tako razmišlja.

Činjenica je da mu je mnogo toga nepotrebno i da je spiskao pare. A isto tako činjenica je da u zemlju neće ništa ponijeti ko i svi ostali.

Ne znam na šta aludiraš, nije tu ništa mutavo.

Činjenica je da mu je mnogo toga nepotrebno i da je spiskao pare. A isto tako činjenica je da u zemlju neće ništa ponijeti ko i svi ostali.

Ne znam na šta aludiraš, nije tu ništa mutavo.

Mutavo je, zato jer sta, ne treba uopste zaradjivati i uzivati u zivotu, zato sto ces umrijeti. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.