6. juli 2015.11 god. comment_223439 Jaki mu tjelohranitelji. Razvijeniji su ovi iz Flek sjekuritija. Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223440 Jaki mu tjelohranitelji. Razvijeniji su ovi iz Flek sjekuritija. Pa hajde nek ih bilo ko petoricu savlada evo mu šta hoće. Ne isplati se vodati grdosije za sobom, jer oni pojedu dnevno koliko i prosječna petočlana porodica. Ovako ima petoricu atleta koji su pokretni i mogu ga zaštititi kad god zatreba. Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223445 Evo zanimljivo pitanje: Sudeći prema ovim slikama, i mnogim drugim njegovim, da ne znate da je milijarder šta biste rekli šta je? :D Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223450 Evo zanimljivo pitanje: Sudeći prema ovim slikama, i mnogim drugim njegovim, da ne znate da je milijarder šta biste rekli šta je? :D Dao bi mu 2 km da ga krene. Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223462 Jaki mu tjelohranitelji. Razvijeniji su ovi iz Flek sjekuritija. ovo su klasični rusi.. njih 5 te sateru za 10 sekundi ne znaš jesi živ, komuniciraš sa očima do kraja života Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223468 On može otići samo ako finansijski propadne tj. ako ostane bez para istom brzinom kojom je došao do njih. U svim ostalim slučajevima on ne odlazi tj. ako i umre ostavlja sinu klub. pa gle kolko god besmisleno zvučalo,sad se i isplati držati klub u premu jer se dosta novca nabija od tv prava a od ulaznica daleko više nego recimo u nemačkoj i drugim zemljama(dao sam primer nemačku zato što se oni baš busaju sa posetom) jer na ostrvu arsenal koji ima kapacitet 60.000 uzima oko 102 milona godišnje čini mi se od ulaznica,junajted nešto više,tolko bi i mi uzimali mada Cohen pušta neku priču da postoji mogućnost da nabijemo i do 120 sve zavisi od toga kako će podeliti ta mesta ... tako da čak i da propadne mogo bi on od kluba nešto da zaradi kad bi okrenuo na neku štekarsku politiku mada kolko se sad piše a to je i na službenim stranicama čini mi se objavljeno reče Roman da će sve pare od zarade ići zarad osvajanja trofeja što je sasvim pametno jer smo sa takvom politikom mi i napredovali (čitaj privukli jače sponzore) i to mi je daleko bolje od onoga što je Arsenal radio proteklih 10 godina btw.ovo što roman šeta je velski korgi,kod nas nije tolko popularan,možda izgleda nekima kao avlijaner al daleko od toga,poznat po tome što ga engleska kraljica šeta Gajen je za lov na ptice, čuvanje patki, gusaka i ovaca…Korgija su proslosti smatrali običnim mešanacem i nije uvek bio cenjen, sve dok jorkširski knez 1933. godine svojoj kćerki Elizabeti nije poklonio velšku ovčarku Duki. Ubrzo je korgi „ustoličen“ kao kraljičina omiljena rasa psa, pa je njen izbor postao popularan i privlačan uzgajačima. Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223518 Na mene najjaci utisak ostavlja to sto izgleda kao obican moler. Da sam on isao bi golisav i bolela bi me patka. Oni sto imaju njih zabole kako se oblace, oni sto nemaju gledaju da se obuku skupo da se misli da imaju para. Standardno. Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223586 Tata je definicija reci BOSS Evo zanimljivo pitanje: Sudeći prema ovim slikama, i mnogim drugim njegovim, da ne znate da je milijarder šta biste rekli šta je? :D Vidi imao sam priliku preko keve moje da upoznam covek Milijardera Srbina iz Amerike,druze znaci pricao sam sa covekom po pristupu i garedrobi izgleda kao da radi na buvljoj pijaci ostao sam zapanjen i sokiran isto ovako kao Roman izgleda previse obicno. Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223587 A šta bi ti, da šeta kera u batmanovom kostimuChiba nemoj me banovati, ovo je ozbiljan post Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223620 Ispostavilo se da ovo nisu tjelohranitelji, već njegovi pajdaši od kojih je svaki minimano milijarder. A evo gospodina kako ostaje u formi Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223663 reLo je jedini simpatizer vehabija na svijetu koji obožava Abramoviča Židova i ultrakapitalista :D Koji miks, reLo babo mi te volimo haha Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223699 Roman kralj. Ima tjelohranitelje koji su milijarderi. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232646 Gazda motku u šake i razjuri ih sve. Od nesposobne uprave do sterilnih igrača. Dovedi Nikolu Kortezea na čelo kluba, i pusti ga da radi. Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_234051 https://www.youtube.com/watch?v=eL1FSrIYI74 Abramovič opet u Dubrovniku Nadam se da će ga dubro posjetiti da mu objasni neke stvari vezane uz Mourinha. Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_234057 Eeeeh, ne zna ti Dubro da je Abramovič u Dubrovniku. Laptop mu pokvaren :D Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234150 Dubro se odselio u London, uslikao bi par slika sa utakmica Chelseaja ali na izlasku sa Heathrowa mu riknuo fotoaparat, znate bio je on u Londonu na utakmici. Samo nema slika ni nikakvih dokaza. A u Londonu je kupio stan od profita na kladionici, kažu ljudi da je i Big Bena otkupio a razmišlja da od CPO-a otkupi Stamford. Prijavi
17. septembar 2015.11 god. comment_234613 Najluksuznije jahte svijeta (među njima i našeg gazde): http://www.klix.ba/lifestyle/zavirite-u-najskuplje-jahte-na-svijetu-heliodromi-bazeni-luksuzni-apartmani/150917053 Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_234995 http://www.poslovni.hr/after5/foto-abramoviceva-jahta-u-dubrovniku-ceka-750-tona-goriva-za-milijun-eura-301931 Boli ga kurac, ima svoj đir. Puni jahtu za milju eura. No problem. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_238997 Mene samo zanima šta se ovom čovjeku mota po glavi. Konta li on išta urgirati? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.