Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 141 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

Stvarno je ružno vidjeti kada navijači pljuju po njemu i one transparente danas. Pa koliko je samo ovaj čovjek dao za Chelsea i pri tome dokazao koliko voli klub i da je navijač, a ne neki tajkun kojem je CFC igračka. Uložio je novce koji mu se nikada neće vratiti, ali ima onu istinsku satisfakciju jer voli klub. Na licu mu se danas vidjelo koliko je zabrinut i koliko je željan da se Chelsea vrati u vrh. Pa on je i zovnuo Hiddinka i Drogbu da se vrate i da pomognu. Znači gazda za poželjeti. A i nakon svih sranja s Mourinhom, opet mu nije drago što ga je morao otpustiti ali to je za dobrobit kluba. A transparenti navijača upućeni Romanu tipa "Iznevjerio si nas", neka ih smotaju i zabiju u guzicu.

1754783-37093826-2560-1440.jpg

• 4 sedmice kasnije...

Šta vi, ovako, mislite da li je možda ovaj čovjek stvarno zavrnuo pipu? Ono odlučio da stanje sa ulaganjima u klub. Jer ne vidim drugog obrazloženja da mi već dva roka ne kupujemo.

Mislim da nije, prvi rok zamjeram Emenalu ili Joseu.. Moje viđenje je da je Jose imao točno određene igrače koje želi dovesti, a da mu to nije bilo omogučeno od strane Emenala i ljudi zaduženih za financije i transfere. A Jose nije htio druga rješenje nego baš te igrače i zato je bilo kako je bilo. Ili jednostavno je Jose/Emenalo/upravo bio pretvrdoglav da se natezao s Evertonom do zadnjeg dana, a nisu se nudili oni novci koje je Everton zahtijevao nego smo htjeli uštedjeti 20kn i izaći kao pobjednici iz tog transfera.
Ovaj drugi rok nisam ni očekivao pojačanja ni ne očekujem ih. Ne volim kada se na zimu dovode igrači, nemamo ni stalno rješenje na poziciji trenera tako da ne vidim zašto bi se sada pojačavali. Na ljeto ćemo vidjeti je li zavrnio slavinu, a ja mislim da nije i da će ljeto biti puno uzbuđenja što se tiče nas, od trenera do pojačanja po želji novog trenera.. Jedva čekam :D

Šta vi, ovako, mislite da li je možda ovaj čovjek stvarno zavrnuo pipu? Ono odlučio da stanje sa ulaganjima u klub. Jer ne vidim drugog obrazloženja da mi već dva roka ne kupujemo.

Kako zavrnuo slavinu kada gradimo stadion? Nije to za dz

Da, ljudi su mi se smijali kad sam rekao da postajemo Arsenal.

Vrijeme će pokazati da je politika kluba kriva.

Ulaganja u akademiju gdje imamo prosječne igrače je mazanje očiju, nema supertalenata.

Nema dovođenja igrača svjetske klase.

Ulaganje u stadion ne znači ama baš ništa za prihodovnu stranu kluba, sve se može sponzorima i marketingom lako nadoknaditi kao što City radi

Transfer politiku vodi čovjek koji nema veze o nogometu.

Poštivanje FFPa koje katarani sa Realom, Barcelonom, PSG i Cityem redovno gaze je dokaz nemoći i nikakve ambicije kluba, nema opravdanja da ne možemo nikog kupiti, nego moramo

Mourinho koji osvoji 3 naslova prvaka sa Chelseajem dobija otkaz, a dovode se polurješenja bez jasne vizije

Tottenham, Everton, Southampton i Arsenal imaju najbolje skaute, naši su ćoravi očito

Preplaćeno osoblje

Abramoviča nije previše briga više

Jos jedna za arhivu.

Ne zna se koji je veći biser gore.

Postaviš post u kome vidiš da je Roman izgubio 16 milijardi dolara, a onda i kukaš kako ne daje milijarde na pojačanja. :lol:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.