16. decembar 2015.10 god. comment_244122 Nadam se da ce ruski tajkun uraditi pravu stvar, nek ga Allah uputi na pravi put. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244522 Stvarno je ružno vidjeti kada navijači pljuju po njemu i one transparente danas. Pa koliko je samo ovaj čovjek dao za Chelsea i pri tome dokazao koliko voli klub i da je navijač, a ne neki tajkun kojem je CFC igračka. Uložio je novce koji mu se nikada neće vratiti, ali ima onu istinsku satisfakciju jer voli klub. Na licu mu se danas vidjelo koliko je zabrinut i koliko je željan da se Chelsea vrati u vrh. Pa on je i zovnuo Hiddinka i Drogbu da se vrate i da pomognu. Znači gazda za poželjeti. A i nakon svih sranja s Mourinhom, opet mu nije drago što ga je morao otpustiti ali to je za dobrobit kluba. A transparenti navijača upućeni Romanu tipa "Iznevjerio si nas", neka ih smotaju i zabiju u guzicu. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244533 Bas, slazem se od rijeci do rijeci, sramotno ponasanje, posebno ono kada je diego izlazio, jebo im hljeb mater bezobraznu. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244548 Joj Gileta mogu mislit koje su mu godine da je zaboravio da je nekad i bio ovdje haha :D Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244554 Ne mogu vjerovat da se i ja po prvi put slažem s Caetom.. The end is near! Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244625 Daj nam Poketina i Kejna kao poklon za Novu godinu, i onda gradi stadion 10 godina. Prijavi
23. decembar 2015.10 god. comment_245089 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/679443073714274305 Prijavi
23. decembar 2015.10 god. comment_245115 Ma ovo 2013te, ali opet je pogrijesio, trebao je odmah dobiti otkaz :D Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247295 Šta vi, ovako, mislite da li je možda ovaj čovjek stvarno zavrnuo pipu? Ono odlučio da stanje sa ulaganjima u klub. Jer ne vidim drugog obrazloženja da mi već dva roka ne kupujemo. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247296 Mislim da nije, prvi rok zamjeram Emenalu ili Joseu.. Moje viđenje je da je Jose imao točno određene igrače koje želi dovesti, a da mu to nije bilo omogučeno od strane Emenala i ljudi zaduženih za financije i transfere. A Jose nije htio druga rješenje nego baš te igrače i zato je bilo kako je bilo. Ili jednostavno je Jose/Emenalo/upravo bio pretvrdoglav da se natezao s Evertonom do zadnjeg dana, a nisu se nudili oni novci koje je Everton zahtijevao nego smo htjeli uštedjeti 20kn i izaći kao pobjednici iz tog transfera. Ovaj drugi rok nisam ni očekivao pojačanja ni ne očekujem ih. Ne volim kada se na zimu dovode igrači, nemamo ni stalno rješenje na poziciji trenera tako da ne vidim zašto bi se sada pojačavali. Na ljeto ćemo vidjeti je li zavrnio slavinu, a ja mislim da nije i da će ljeto biti puno uzbuđenja što se tiče nas, od trenera do pojačanja po želji novog trenera.. Jedva čekam :D Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247304 Šta vi, ovako, mislite da li je možda ovaj čovjek stvarno zavrnuo pipu? Ono odlučio da stanje sa ulaganjima u klub. Jer ne vidim drugog obrazloženja da mi već dva roka ne kupujemo. Kako zavrnuo slavinu kada gradimo stadion? Nije to za dz Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247384 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/688745460132085760 Kraj velikog Čelsija... Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247385 To sto ulozi u stadion - ulozio je. Igracemo pod FFPom, i to je sve. Bicemo plava verzija Arsenala :D Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247389 I dalje 7 i pol hiljada miliona je mnogo ;) Oduzmi jednu hiljadu miliona za stadion i renoviranje igrackog kadra(ako ga bude), Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247391 Da, ljudi su mi se smijali kad sam rekao da postajemo Arsenal. Vrijeme će pokazati da je politika kluba kriva. Ulaganja u akademiju gdje imamo prosječne igrače je mazanje očiju, nema supertalenata. Nema dovođenja igrača svjetske klase. Ulaganje u stadion ne znači ama baš ništa za prihodovnu stranu kluba, sve se može sponzorima i marketingom lako nadoknaditi kao što City radi Transfer politiku vodi čovjek koji nema veze o nogometu. Poštivanje FFPa koje katarani sa Realom, Barcelonom, PSG i Cityem redovno gaze je dokaz nemoći i nikakve ambicije kluba, nema opravdanja da ne možemo nikog kupiti, nego moramo Mourinho koji osvoji 3 naslova prvaka sa Chelseajem dobija otkaz, a dovode se polurješenja bez jasne vizije Tottenham, Everton, Southampton i Arsenal imaju najbolje skaute, naši su ćoravi očito Preplaćeno osoblje Abramoviča nije previše briga više Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247395 Abramoviča nije previše briga više Jos jedna za arhivu.Arsenalovi skauti su toliko dobri, da su pronasli Sanceza i Ozila za 90 miliona evra. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247396 Jos jedna za arhivu. Ne zna se koji je veći biser gore. Postaviš post u kome vidiš da je Roman izgubio 16 milijardi dolara, a onda i kukaš kako ne daje milijarde na pojačanja. :lol: Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247398 I sve ostale polovnjace sto imaju :D poljske golmane, mertesacera, onog polovnog brazilca, bekove, flaminija i ostalu kompaniju :D Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247399 Komentar s fb: Elvir Zukic Bgm nema nam spasa,ja predvidzam Chelseau buducnost kao Milanu.Imam osjecaj da je Abramovic ispunio neke svoje ciljeve i da polahko pusta Chelsea da tone sve dublje i dublje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.