Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 141 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

Činjenica je da mu je mnogo toga nepotrebno i da je spiskao pare. A isto tako činjenica je da u zemlju neće ništa ponijeti ko i svi ostali.

Ne znam na šta aludiraš, nije tu ništa mutavo.

Govorim za bogatstvo općenito.

Po mom razmišljanju čovjek koji živi u današnjem civiliziranom društvu može imati potpunu slobodu jedino ako ima novac. Druga opcija slobode je da odjebeš društvo i odeš živjeti u neko amazonsko pleme recimo. Ali malo je ljudi koji su za takav život.

Moja pretpostavka je da čovjek koji ima para ko Roman vrlo vjerojatno vodi ispunjen život, radi ono što voli, jednostavno uživa.

Ovdje sam kritizirao način razmišljanja da je svejedno da li živiš ko Dan Bilzerian(ovdje Dan Bilzerian predstavlja slobodnog pojedinca) ili ko beskućnik jer ćeš ionako završiti pod zemljom.

Jasno da će se i bogataš i siromah u jednom trenutku života naći u istoj situaciji - na samrtničkoj postelji. I to će biti jedini trenutak života kada možda neće biti bitno da li imaš para ili ne (u smislu ostvarenja slobode što sam gore pisao). Svaki drugi trenutak života sloboda će biti itekako bitna. Jer život je trenutak. U trenutku treba uživati. A najviše će uživati upravo slobodan čovjek.

Ako ta njihova logika stoji, ako je sve to materijalno(-->sloboda) što imam nebitno, ako je jedino značajno trenutak smrti, zašto da se uopće trudim postići nešto u životu? Zašto da uopće živim? Onda je najbolje odmah počiniti samoubojstvo i "skočiti" u taj neizbježan trenutak smrti koji me ionako čeka.

https://twitter.com/chelseayouth/status/595296716850647040

rekoše da je pravo otišo na utakmicu mladog tima zajedno sa sinom

od kad pratim čelzi prvi put vidim da je pokazao interesovanje za mladi tim,jbem li ga sigurno mu nije prvi put al moguće da sad i njih redovno prati što je u svakom slučaju za pohvalu 

inače pobedili smo fulam u21 rezultatom 1:3

strelci solanke 2 x i musanda

izbili smo na treće mesto sa dve utakmice manje 

inače pobedili smo fulam u21 rezultatom 1:3

strelci solanke 2 x i musanda

izbili smo na treće mesto sa dve utakmice manje 

ako pobjedimo te dvije imaćemo isto bodova sa, čini mi se, junajtedom il sitijem na vrhu

musanda HHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

Sve pohvale za gazdu, dosta je aktivan, gotovo redovan na domaćim utakmicama, čak ide i na gostovanja, evo prati i mlađe selekcije, znači svaka mu čast.

Nije jedan od onih vlasnika koji se pojave samo kada se slavi neki uspjeh, niti je od onih vlasnika koji izbjegavaju pokazati emocije kada gleda svoju ekipu, prosto se vidi da mu je stalo do svega ovoga ne samo iz ugla gazde već i iz ugla navijača.

Boljeg gazdu nismo mogli naći definitvno, bogatijeg sigurno, ali boljeg no no no..  

I ovo što gleda mlade, ako koga pikira, eto ga u prvom timu :D 

Nije ovo prvi put da gleda akademiju chiba, znao je on i prije često dolaziti. Roman je pravo zaluđen Chelseajem, čovjek izgleda i ponaša se kao običan navijač.

• 3 sedmice kasnije...

Kako je izdominirao pjevanjem. Hahaha pomjera glavu ko Mapetovac da je :D Ko naleti na snimak pjevanja Blue is the colour i Blue days neka kaci :D Ziveo Roman, zivjela Rusija !!!

Kako je izdominirao pjevanjem. Hahaha pomjera glavu ko Mapetovac da je :D Ko naleti na snimak pjevanja Blue is the colour i Blue days neka kaci :D Ziveo Roman, zivjela Rusija !!!

Kad Rus pjeva na engleskom onda znaš koliko je sati :D

Svaka čast za gazdu.

• 2 sedmice kasnije...

Ruski milijarder Roman Abramovič navodno želi da kupi kragujevačku KBM banku za tri miliona evra.

Vlasnik kragujevačke banke - Nova kreditna banka iz Maribora, pregovarala je sa Abramovičem o prodaji 89, 53 odsto kapitala KBM banke, pišeBlic, pozivajući se na više izvora iz bankarskih krugova.

Sa ruskim oligarhom Slovenci su dogovorili i cenu od tri miliona evra.

Prema pisanju "Blica", Abramovič o kupovini banke u Srbiji pregovara preko svog londonskog investicionog fonda Milhaus Kapital koji je osnovao 2001.

U slovenačkoj Novoj kreditnoj banci potvrdili su za list da je prodaja njihove banke u Kragujevcu u toku i napomenuli su da zbog toga ne mogu da kometarisu detalje postupka.

U Narodnoj banci Srbije zasad ne znaju ništa o kupovini kragujevačke banke.

Za kupovinu, to jest sticanje vlasništva u KBM banci a.d. Kragujevac, NBS se zvanično nije obratila nijedna kompanija - navedeno je odgovoru NBS.

• 3 sedmice kasnije...

on ako napravi taj stadion i to donese jos nekih 35-50 miliona funti ,vamo kad istekne ugovor sa adidasom i tu da nabijemo veću kintu klub nema više šta da traži od Romana maltene,biće tolko para da on neće više morati da gura svoju lovu

teško da će novac da povrati totalno osim ako klub ne proda al bitno je to da se klub osamostali i da ne dodjemo u situaciju da sa top levela padnemo na neki mid-table ako on ode

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.