13. januar13. jan comment_370152 https://www.instagram.com/reel/DTblFGPiKZ9/?igsh=MWFvbGx0OWpqdWd0bA== Prijavi
18. april18. apr Popularna objava comment_372129 Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na nekoj temi napisao da mi u suštini nismo u nista boljoj poziciji od Spursa, slažem se u potpunosti, razlika je samo što mi nismo u zoni ispadanja a oni jesu. Sada da nas staviš u borbu za opstanak mi bi ispali glat, ovdje vise nema otpora ovo je slobodan pad u provaliju. Mislim da trenutno u ligi nema kluba koji bi mi pobjedili, šlag na tortu ce biti kada nas Leeds odradi na Wembleyu. Rosenior mora ići, tu nema dileme, ne govorim to u smislu da je on taj krivac, vec u smislu da je njegova veza sa ekipom davno prekinuta, to jest nikada nije ni postojala. Ekipa kao ekipa je smeće, krš, otpad, to nema dileme, gomila nekvaliteta, gomila samoprozvanih igračina i veličina, gomila otpada koje je neko slagao da znaju "lopte". Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.