Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 141 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

1486749_502426753206601_510896648_n.jpg

Inace gazda za novu godinu hoce da mu Adel peva na Karibima gde ce slaviti NG,to je zelja njegove devojke,ne sumnjam da ce Roman ispuniti zelju :D

1486749_502426753206601_510896648_n.jpg

Inace gazda za novu godinu hoce da mu Adel peva na Karibima gde ce slaviti NG,to je zelja njegove devojke,ne sumnjam da ce Roman ispuniti zelju :D

Problem bi mogao nastat zato što Adele navija za Tottenham.

Jebote, ja zaboravio na Vuka i pravopis srpski, konto sam od Adele da je riječ o Adilu.

Vjeruj da sam i ja kont'o na Adila , tek' kad sam drugi put procitao shvatio sam.

Gazda se pomalo izgubio na onom snimku decaka :D nekako kao da nije znao sta da kaze,kao da ga je trema spicila,verovatno je zurio,ali tako mi se cinilo :D

• 2 sedmice kasnije...

Gledao sam prije neku noc emisiju na SK o deset godina odkad nas je kupio Roman ,sjajna emisija .Mnogo lijepih stvari receno o Romanu i njegovom vodjenju kluba sa puno ljubavi .Kazu da je mnogim legendama Celsija placao operacije .

• 2 sedmice kasnije...
Čelnici londonskog Čelsija na adresu predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića poslali su čestitku. Trenutni lider Premijer lige, londonski Čelsi, odnosno njegov vlasnik Roman Abramovič, uputio je povodom Božićnih praznika čestitku na adresu predsednika Crvene zvezde, Dragana Džajića. Prvi čovek "plavaca" poželeo je crveno-belima srećan Božić i ostvarenje svih želja u tekućoj godini, kao i mnogo uspeha na sportskim terenima, piše na sajtu kluba iz Ljutice Bogdana 1a.

Čelnici londonskog Čelsija na adresu predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića poslali su čestitku. Trenutni lider Premijer lige, londonski Čelsi, odnosno njegov vlasnik Roman Abramovič, uputio je povodom Božićnih praznika čestitku na adresu predsednika Crvene zvezde, Dragana Džajića. Prvi čovek "plavaca" poželeo je crveno-belima srećan Božić i ostvarenje svih želja u tekućoj godini, kao i mnogo uspeha na sportskim terenima, piše na sajtu kluba iz Ljutice Bogdana 1a.

Razocarao me :D Ovo je on zbog Gasproma morao da uradi ,inace ko bi se sjetio FMP-a

Bas je Roman poslao. Haha
Pa zar ne shvatate da on ima gomilu ljudi oko sebe koji rade za njega takve stvari. Vjerovatno ni ne zna da je cestitka poslana, kao da njega te sitnice zanimaju.

Za ovo je zaduzen prvenstveno PR tim u Celsiju.

Adise nisam ni mislio da Roman razmislja o ovome niti da je on licno poslao,samo je spomenut gazda,pa sam okacio u njegovoj temi :P 

Najnovija vijest : Svi crni fudbaleri Celsija odlucicli su da raskinu ugovor zbog rasistickog ponasanja familije Abramovic (Telegraf) :D 
Mikel je novinarima rekao :,, Dugo sam cutao,sada moram priznati da mi je familija Abramovic zaprijetila smrcu ako ne krenem davati golove.Logicno ja sam se odma bacio na posao i krenuo davati golove ,inace ova zena  na slici ispod stolice je Eto'o-va zena .Ostala bi ona jos dugo ispod guzice Romanove zene da Eto'o nije dao tri komada Junajtedu "

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.