Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

David igra odlično samo što će rijetko ko doći napisati ali prvi kiks i odma ide 10 komentara "jesam rekao...".

E jbg sad King, da si malo samo skrolovao gore vidio bi pohvale. Svi smo zadovoljni, cak gledao sam jedan njegov intervju poslije Uniteda i totalno mi drugacije djeluje nego prvi put kad je bio kod nas, smireniji je, dosta zreliji. 

Ne pravi one izlete s loptom kad se zaleti bezveze kroz sredinu, ne pravi glupe faule na centru, igra pametnije. I to je sigurno zasluga Contea, jer je on i u Parizu znao cesto kiksati, ispadao smijesan. Nek samo nastavi ovako..

Sto se tice one proslave gola, ono se ne zaboravlja ali evo ima priliku da sve nas navijace osvoji ponovo svojom igrom i borbenoscu. Na dobrom je putu.

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne kažem Wisey za to vidio sam i te pohvale samo kažem da nikada neće dobiti pohvala za dobre partije koliko će dobiti kritika za jednu grešku i odmah će se vratiti u upotrebu termini dvorska luda itd.

Slažem se da je sada nekako zreliji.

Jucer napravio 1 faul samo, ako sam dobro upratio. I to u zadnjim minutama. Drago mi je samo da mu je Conte izbio iz glave one sulude dubinske lopte svaki put kad primi, te lutanje prema naprijed. Djeluje smiren i koncentrisan citavu tekmu sto je bitno, a ja samo jedva cekam da mu se Zouma prikljuci u punoj spremi...

Sto se tice one proslave gola, ono se ne zaboravlja ali evo ima priliku da sve nas navijace osvoji ponovo svojom igrom i borbenoscu. Na dobrom je putu.

Ne bih da zvucim brutalno ali vas navijace niko nista ne pita u svijetu nogometa i sporte opcenito. Ni koji ce igrac doci, koji otici, ko ce biti trener, kako ce ekipa igrati itd. Navijaci su tu da konzumiraju rekvizite i rijaliti sa tribina ili pred TV ekranima. Naravno, covjek mora nekada prekratiti vrijeme, ali problem nastaje kada rijaliti pocne uticati previse na zivot.

Sto se tice "oprastanja" Luizu, mnogo je to pateticno. Gonic lopte je presao iz jedne firme u drugu. Big deal.

Sto se tice "oprastanja" Luizu, mnogo je to pateticno. Gonic lopte je presao iz jedne firme u drugu. Big deal.

Brate ako ne dajes stvarima u zivotu neku vaznost postaces ogorcena osoba puna mrznje prema svemu nie u zivotu sve bilo i crno ako ti imas takvo shvacanje supp ali ne triba solit drugima pamet

To sto ti tako smatras, ne mora znaciti da mi moramo isto. Za mene to nije reality, niti samo proizvod na kojeg bih trosio pare i vrijeme, vec nesto vise.

Šta je to? Može li se dokučiti ili je ipak u polju romantizma, dakle, iluzije?

Brate ako ne dajes stvarima u zivotu neku vaznost postaces ogorcena osoba puna mrznje prema svemu nie u zivotu sve bilo i crno ako ti imas takvo shvacanje supp ali ne triba solit drugima pamet

Ovaj put, iz svoje velikodušnosti, ovaj pokušaj učitavanja nečijih osobina ću shvatiti blagonaklono.

Nogomet pogledam kad nisam u fazonu da bih čitao knjigu ili gledao film/seriju da bih anestezirao mozak i prebio vrijeme. Taman posla da mi se život svodi na to da mi goniči lopte utiču na raspoloženje.

Ne moraju ti se sviđati fakti o ovoj igri i industriji zabave ali oni su tu.

Inace hvalimo sve, ali zaista, kako ovaj frajer igra, pa nema rijeci kojom bi mogao opisati to. Zadivljen sam, fasciniran, zaista svaka mu cast.
  • 2 sedmice kasnije...

Ustopao Negreda rutinski, uvijek je on znao protiv ovih sidrasa igrati. Vidjecemo kad dodje Aguero kako ce to ici, taj nam je uvijek bio problematican.

I dalje ne verujem kako kida. Kao da nije onaj isti Luiz kog smo prodali 2014. Kao da mu je Konte posle potpisivanja ugovora otvorio glavu i updateovao mozak na noviju verziju koja je stabilnija i bez bugova.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.