31. august 2016.10 god. comment_259918 Kejhil je rupčaga. Teri je mator Bane je krater Zuma je sirov I na to smo dodali strucnjaka za protivgradnu odbranu, koji cesce pravi zicer protivniku nego sto dobije duel. Sad se stvarno nadam da je Konte madjionicar. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259923 Uvik mi je bia simpatičan ali bojim se da nema kvalitet koji nama treba i kikser je, a nama treba pouzdan stoper uz kojega bi Zouma još bolje i više napredova... A cijena mi se čini pre velika za njega... Ali ajde, možda će pod čarobnjakom Conteom briljirat. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259924 Mora da mu je zagarantirano mjesto ako se odlučio na povratak. Ne sviđa mi se to nikako. Ali valjda Conte zna bolje od nas. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259933 https://twitter.com/ChelseaFC/status/771038342871969792 Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259935 Ja da ga vracam u prvi tim necu. Nećeš ti, Konte će, OP AAAAAAAAAAPARATI Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259936 pričate gluposti, imao je Marinho itekako dobrih utakmica iza sebe u Chelsiju. https://www.youtube.com/watch?v=ZaHRIuo0nWo Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259939 Iskreno da mi je neko jutros rekao da će se neki igrač vratiti danas u Chelsea ne bi mi Luiz pa napamet nikad ali evo nikad ne znaš šta te čeka iza ugla. Meni uvijek bio nekako drag igrač, znao je amaterski ispasti ali znao je odigrati vrhunski i ostaviti srce na terenu, u finalu LP preuzeo odgovornost, uz sve svoje mane definitivno igrač koji moze imati svoju važnu ulogu. Ne treba puno pričati o njegovim igračkim osobinama svi znamo ko je Luiz, neću da sada budem hejter koji će kačiti njegove proslave golove protiv nas i slično, vratio je se, dobrodošao nazad i sretno.. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259940 A sjećate li se kako je ovo govno proslavilo svog gol protiv CFC-a u dresu PSG-a kad su nas izbacili? Bez imalo poštovanja prema bivšem klubu s kojim je osvojio Ligu prvaka. I kikser je. Prodali smo ga za 50 mil. Mislio sam da smo ga se riješili skroz :/ Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259941 Joj Cae Lampard otišao u City, Cech otišao u Arsenal slavio osvajanje Super Kupa Engleske protiv nas ko Ligu Prvaka pa će se opet uhljhebiti u klubu ko ambasadori i pičke materne.. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259942 Uopste ne kapiram zasto smo ga doveli. Ok bolje nego da niko nije dosao ali mislim da je ovo los potez. Ima mnogo mnogo boljih stopera od njega i bilo je i vise nego dovoljno vremena da se dovedu. Igrao je par sezona kod nas i moze opusteno da se kaze da je nedovoljno dobar igrac i ne vidim kako moze da nam znacajnije popravi igru i odbrani. Mucio se cesto i u PSZu gde je igrao slabiju ligu i imao sigurno mesto u timu i pravio je amaterske greske slicne kao kod nas, cesto i na vaznim utakmicama(Suarez).Ne mogu da verujem da su 2 vrhunska kluba u roku od 2 godine pukli 90 miliona za njega...Uglavnom nadam se da gresim i da ce Konte izvuci maksimum iz njega i stabilizovati raspad od odbrane. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259943 Vjerovatno je slavio najvise zbog specijalnog koji ga se otarasi veoma lako. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259948 Updatirao je na facebooku cover: Znate li koliko nas je koštao? Prijavi
31. august 2016.10 god. Autor comment_259950 Updatirao je na facebooku cover: Znate li koliko nas je koštao? Nije nas ništa, al' diablo kaže da je za cover dao 40 maraka. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259952 3-5-2 here we come Inace luiz ce posluzit na par godina Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259954 Nemogu shvatit ljude koji govore da je ovo loš potez. Jedan od rijetkih igrača koji je apsolutno uvijek davao sve za klub,dobro da imo je par kikseva i sta sad ? Onda je doslovno protjeran iz kluba jer su se naložili na pare ,to je isto u redu jer 50 mil nije malo. U to vrijeme je stvarno bio kikser jer je mourinho znao izmišljat toplu vodu s njim na zadnjem veznom. Odma da rečem da mourinha cjenim više nego išta ali tek sad vidimo da je imo blago rečeno katastrofalnih poteza (lukaku,de bruyne..), i njegov će se nered čistit bar još koju godinu. U redu je prodati tada najboljeg stopera za 50 mil,ali onda ne kupiti nikoga? Jedino ako smatrate Papya Djilabodjia ozbiljnim igračem..I dobro onda je proslavio gol protiv nas,iza se odma ispričao navijačima,ali realno gledano na njegovom mjestu svi bi ga proslavili,posebno zato jer se zna da se on i Mou nisu nikad slagali ,a naša igra tu večer je bila "žali Bože dva sata što sam izgubio gledajući"..I onda dođe ovo ljeto u kojem se spominju razni Koulibalyi,Maksimovići itd..Luiz je izmislio nogomet za sve te igrače,Koulibaly je perspektivan igrač,ali je i igrač koji bi se navikavo na Premier ligu pbar pola godine i ko zna što bi od tog bilo. A chelsea se sinoc sjetio Luiza,i ni 24 sata nakon toga je igrač Chelsea. Njegova želja je bila vratit se i Paris tu nije mogo ništa,iako je normalno da im nije u cilju prodat standardnog stopera u zadnji tren. Uglavnom promjenit će te vi mišljenje kad ga vidite kako protiv Man Utda grize po terenu. DOBRO DOŠAO KUĆI ZVIJERI ! Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259956 David Luiz: "I wasted two years at PSG in Ligue 1. It's like playing FIFA on amateur." Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259958 Updatirao je na facebooku cover: Znate li koliko nas je koštao?Spominje se 32 miliona. Citav prelazni rok se natezemo sa Koulibalyem a Luiza za dan sve zavrsismo. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259959 Spominje se 32 miliona. Citav prelazni rok se natezemo sa Koulibalyem a Luiza za dan sve zavrsismo. Pa Kulibalija Napoli nije zeleo da proda. Psg je jedva docekao da se resi Luiza. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259960 Dobro Whisp nisi ljubitelj Luiza ali pretjeruješ oko tog svog protesta za ovaj transfer, da su toliko jedva čekali da ga prodaju ne bi se to desilo posljednjeg dana prelaznog roka vec bi i ranije bio dostupan na tržištu. Kupovina posljednjeg dana prelaznog roka i ja sam zadovoljan nekada je to bio Papy sada je to Luiz.. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259961 Na kraju ovo nije ni loše, samo neka nije Napoli izmuzao za onog levata. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259962 Ne znam šta da kažem, ono veliko radovanje kod datog gola mu nije trebalo. Izvoli i pokaži da si WC štoper. Welcome back #geezer Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259963 Kazu da je psg prvo odbio ponudu ali je luiz inzistirao da ga puste. Rijesi se psg finih igraca ovog ljeta. Prijavi
31. august 2016.10 god. Autor comment_259964 Svrha tog PSG-a je stvarno niđe veze, liga im je za kurac i zna se da će osvojit, a u LP ne mogu meda. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.