12. septembar 2016.10 god. comment_260592 Kad se vraca Zuma?Ne zelim da zamisljam rupcage Luiza i Kejhila u tandemu. Prijavi
12. septembar 2016.10 god. Autor comment_260594 Kad se vraca Zuma? Ne zelim da zamisljam rupcage Luiza i Kejhila u tandemu. Kaže Conte da ne zna, al kako je krenulo ne očekujem ga barem do polovine oktobra. Prijavi
20. septembar 2016.10 god. comment_260962 Kakvi pasovi prema napred, nestvarno, kao Fabregas. :-O Ali zato nekoliko reakcija u odbrani... X_X U svakom slučaju, mora da igra, još jedan igrač koji može ozbiljno da ugrozi protivnika dodavanjima. Prijavi
26. septembar 2016.10 god. comment_261296 Direktan krivac za drugi gol Arsenala, ponovo je cuvao duhove i nije imao pojma ko mu je s desne ko s lijeve strane a ko iza ledja. Nesto kao i protiv Lpoola, ma prelose odradjuje zadatke zasad... Prijavi
27. septembar 2016.10 god. comment_261343 Direktan krivac za drugi gol Arsenala, ponovo je cuvao duhove i nije imao pojma ko mu je s desne ko s lijeve strane a ko iza ledja. Nesto kao i protiv Lpoola, ma prelose odradjuje zadatke zasad... Stvarno se ne bih složio sa tobom da je on izraziti krivac za drugi gol Arsenal. https://twitter.com/chelslatest/status/779723452005683200 Prije svega, nedopustivo je da se Arsenalovi igrači sasvim normalno i nonšalantno dodaju na 20 metara od našeg gola a da nikome od naših igrača nije ni na kraj pameti da priđe i pritisne igrače sa loptom kako bi je ovi isti izgubili i kako bi se opasnost očistila ispred našeg gola. Zatim, Walcott se uvlači iza leđa Matića što dovedi Azpija u nezgodnu situaciju, Naravno, on postupa sasvim normalno i odlazi da pokrije Walcotta. Bellerin ostaje sam kojeg je trebao isprati Hazard, ali naravno nije zbog svoje kurcobolje ili šta li već. U čitavoj akciji, Luiz nije uradio ništa pogrešno. Ima on svojih ispada u toku utakmice, slažem se, ali u trenucima nemoći našeg veznog reda da stvori bilo kakvu ozbiljniju šansu pred protivničkim golom, one njegove duge lopte sa očima su dragocjene. Siguran sam da će partnerstvo sa kapitenom biti mnogo bolje, i nadam se da će svesti broj njegovih grešaka na minimum. Prijavi
28. septembar 2016.10 god. comment_261351 Pa koga ili sta je cuvao, nije mi jasno onda nikako? Azpi je postupio ispravno jer je ostao sam igrac, kojeg je morao Luiz pokrivati ili ipak nije? Ne znam, cini mi se da je to njegov dio terena i njegova strana, a to sto se oni usunjaju nama u 16m je vec prica duga, preduga... Prijavi
28. septembar 2016.10 god. comment_261358 Pa koga ili sta je cuvao, nije mi jasno onda nikako? Azpi je postupio ispravno jer je ostao sam igrac, kojeg je morao Luiz pokrivati ili ipak nije? Ne znam, cini mi se da je to njegov dio terena i njegova strana, a to sto se oni usunjaju nama u 16m je vec prica duga, preduga... Ali nije ovo mali fudbal da bi on morao uzeti nekog igrača i pratiti ga kud god on krene. Da je kojim slučajem preuzeo Walcotta kad je ovaj krenuo utrčavanje iza Matićevih leđa, nastao bi ogroman jaz između dva stopera i zato se to u fudbalu nikada ne radi već je tu bek da to popuni. Prijavi
28. septembar 2016.10 god. comment_261359 Pa nije mali fudbal, al nije ni cirkus. Sta je radio reci mi onda? Nije pokrivao dio terena za koji je zaduzen, ustvari kad bolje razmislim citava ekipa je kriva pocevsi od tog sto govoris za vezni red, pa do tog da su svi otisli u pm gore a uopste nije bilo nekog opterecenja sto bi natjeralo luiza da udje cahilu u krilo... ja ga vidim ko krivca za lose postavljanje i jbg Prijavi
1. oktobar 2016.10 god. comment_261430 Danas dobar,uz Terrya će biti još bolji.On,Zouma i Terry u formaciji 3-4-3 bi mogli funkcionisati odlično.Ostalo bi moglo kao i danas naravno do prelaznog roka i onda kupiti nekoga umjesto Williana. Prijavi
1. oktobar 2016.10 god. comment_261445 Danas jako dobro dirigovao odbranom. Nije bilo onih njegovih klasičnih zalijetanja, a uz to standardno podijelio nekoliko njemu svojstvenih dubinskih lopti sa očima. Bit će on i bolji kad se kapiten oporavi. Prijavi
15. oktobar 2016.9 god. comment_261809 Nije ga išao gol danas, prvo prečka pa stativa haha. Šalu na stranu odlično odigrao, super igra u ovoj formaciji kao središnji zasada Prijavi
15. oktobar 2016.9 god. comment_261823 Dobar je danas bio. Čak sam sebe uhvatio u jednom trenutku da govorim "Neka nam ga, on je WC igrač". A onda me bilo stid što sam to pomislio, bio sam pod utjecajem euforije. Ali eto dobar je. Nije zabio onaj gol iz slobodnjaka šteta, ali također sreća što ne zabi autogol. Prijavi
15. oktobar 2016.9 god. comment_261836 A da mi je neko pricao da ce on komandovat odbranom ikako, a kamoli ovako dobro kao sto je to radio zadnje 2 tekme, pa umro bi od smijeha. Boga mi dobro, samo nek tako nastavi. Prijavi
15. oktobar 2016.9 god. comment_261841 Ima on svoje ispade, ali daleko od toga da je Kejhil ili Ivanović pa da ne ume da predvodi odbranu. Prijavi
15. oktobar 2016.9 god. comment_261846 Al nas pišaju bivši igrači, vala tako nam i treba kad pravimo od njih ono što nisu. Previše plaćenika imamo, premalo ratnika. Kakva kurčina jebo mu hljeb majku, ona rutava neobrijana kurčina... Da onako proslavi gol protiv ekipe koja mu je dala sve, pizda mu materina nezahvalna. Hahahaha a sad ga dižete u nebesa. Prijavi
23. oktobar 2016.9 god. comment_262154 Da mi je neko 31. avgusta rekao da ce Luiz i Kejhil 2 meseca kasnije da samaraju sve redom, rekao bih mu da potrazi medicinsku pomoc :D Prijavi
23. oktobar 2016.9 god. comment_262160 Da mi je neko 31. avgusta rekao da ce Luiz i Kejhil 2 meseca kasnije da samaraju sve redom, rekao bih mu da potrazi medicinsku pomoc :D Beton u srcu odbrane, kao u stara, lepa vremena pod Benitezom. :x :x :x Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. Autor comment_262459 https://twitter.com/chelslatest/status/792775137678462980 Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262486 Konte madjija. Neverovatno kako se popravio, i to nije da je on napredovao u PSZu, i tamo je bio kikser, nego od kad je dosao kod nas postao je mnogo sigurniji.Izgleda da ce Konte da ubode kao sa Barzaljijem koji je strasno napredovao sa Konteom i evo ga sa 35 godina i dalje je jedan od boljih stopera. Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262490 Konte je napravio izvrsnu stvar koja za sada funkcionira vrhunski, stavio ga je na poziciju gdje je sakrio njegove eventualne nedostatke i luiz izgleda stvarno dobro.. Keep going Prijavi
31. oktobar 2016.9 god. comment_262498 David igra odlično samo što će rijetko ko doći napisati ali prvi kiks i odma ide 10 komentara "jesam rekao...". Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.