Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

a jesu ga krenule povrede na ovom kupu

Volio bi da se ozlijedio taman toliko da nemože više igrati na kupu pa da se odmori barem malo

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

valjda povreda nije toliko ozbiljna, ali nadam se da vise nece igrati na ovom smijesnom takmicenju za ovu godinu

sad ocekujem hrpu slika u skorije vrijeme

Po cemu? Zbog penala? Nema stopera koji ne napravi gresku. Nego i tog Dante-a je Baloteli pravio budalom neki dan.

Dante je trenutno korisniji za Brazil. To je moje mišljenje. Možda i griješim.

I nije toliko loše odigrao kad se uzme u obzir da u napadu Urugvaja igraju Cavani, Suarez i Forlan.

Meni je više zakazala sredina kao i obićno u ovom Brazilu.

Treba im jedan vođa na sredini da zajedno sa Oscarom može praviti dar mar.

Grijesis i to dobro hahaha, cuj dante bolji od luiza :o

Ja nisam rekao nigdje iznad da je "Dante bolji od Davida Luiza". Pročitaj još jednom pa se uvjeri. Rekao sam zapravo da je Dante trenutno u boljoj formi, da više zaslužuje da bude u prvih 11 i da je u ovom momentu korisniji za Brazil od DL4 koji je na ovom kupu prečesto nonšalantan, neoprezan i šta sve ne. Sinoć je mogao njegov nepromišljeni i neshvatljivi potez s početka utakmice koštati prolaza u finale. Pa pričajte šta hoćete, ali tako je. I u Chelseaju radi prečesto slične gluposti. Nadam se da će Mourinho proraditi na njemu.

A DL4 je naravno bolji i perspektivniji od Dantea. DL4 je u jeku snage, u prvoj mladosti, dok je Danteu od ove godine 30-togodišnjak. Ali DL4 mora prestati praviti ove kardinalne greške. Ove minule sezone Dante je po meni bio najbolji središnji branič u Europi, mislim u najboljoj formi. S druge strane DL4 je zato zabio nekoliko fenomenalnih pogodaka. Sve ima svoje prednost i mane, ali realno DL4 je za klupe repke u ovom momentu dok se ne presabere.

Jesi ti siguran u to, Dante je toliko gresaka napravio protiv Italije, rekao bi covjek da je koscielny mu brat blizanac. Dzaba gol (koji je iz offsidea), ali markiranje, oduzimanje je na nivou onog Bartre iz barce bilo... David Luiz je samo ovu losu tekmu odigrao, ali ostale je odigrao bolje i od Thiaga, tako da glupa ti je prica.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.