2. maj 2013.13 god. comment_119567 Pa kakve veze ima udarac laktom u igraca sa fudbalskim sposobnostima?Radije recite nije prava licnost,covjek i karakter da bude kapiten,a ne da je glup igrac.E sad,tu ima i druga caka,daleeeko od toga da hocu da vrijedjam naseg sadasnjeg kapitena i nasu zivu legendu ali da gledamo male gluposti i da trazimo dlaku u jajetu naspram reci cu malo zezce gluposti koje je izazvao nas sadasnji kapiten sa takodje nasim bivsim igracom i njegovom zenom,je stvarno glupo. Kako neko moze znati kakva je neko osoba ako se isti zaleti i udari igraca,pa nije medicinska sestra da ide od igraca do igraca i pita ih jesu li dobro,da li im je potrebna voda i slicno.To je teren ljudi moji,a ne bolnica,u afektu ga je udario,pa niko nije savrsen sta vam je.Jedan veliki Didier nas je mogu slobodno reci kostao lige sampiona kada je pljesnuo Vidica(mada je to bilo cisto odgurivanje ali ipak nije smio to uraditi u tako vaznom trenutku).To stoji da mora da se smiri,da se poboljsa u odbrani i koncentraciju podigne na zavidan nivo,ali da je glup igrac,to sigurno nije. Budimo malo realni,ja ne zelim niti ocekujem da iko promijeni svoje misljenje glede naseg cupe,jer ce vas on sam razuvjeriti u to kakva je igracina a bome i covjek. :)>- Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119576 Luiz je jako prljav igrač za nekog čiji je zaštitni znak duhovnost i pozitivni naboj, i dalje on meni nije čist u glavi. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RG0Y46duQdM[/youtube] Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119578 Ja ne mogu da vjerujem kako ovdje neki ljudi ne mogu Luiza.. A momak baš pozitiva, jedan od najboljih igrača u timu, al džaba.. Poslije Torresa njega najviše gledaju ocrnit kad god mogu, majke mi bezobrazno od pojedinih.. + do neba . Nikako ne mogu da shvatim takve simpatizere (necu namjerno reci navijace) . Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119594 I taj na avataru ti, je tako nešto često radio, pa mislim da mu nisi nikad to zamjerio. Ti i još neki ga jednostavno nešto ne simpatišete i gotovo, to se čak vidi i u onim tvojim kolumnama kad daješ ocjene, ja ne znam jesi li i jednom realno ocjenio njega naspram ostalih.. Pa pogledaj kakve mu se stvari zamjeraju, a 90% igrača to isto radi, samo što to niko ne spominje. I da, Luiz itekako sjaji dobrotom, to ko ne vidi, onda... Ja i za Drogbu uvijek kažem da je đubrast, bez brige, na avataru je zbog ovog bolesnog pogleda ali Lampardov dres je taj čiji krasi moju garderobu. Drogba je prljav ali bar nije mesar, Luiz ide Pepeovim stopama ako mene pitaš. Za Drogbu nikad nitko nije ni govorio da je dobrica, da "sjaji dobrotom", da je neki svetac, kao što se za dotičnog priča. 90% igrača možda to i radi ali ih se ne smatra onda dobricama. Ti si subjektivan do bola, ja njega nikad nisam nerealno ocjenio (možda i jesam ali nikad zbog nekog mog mišljenja o njemu), nit sam ja rekao da mi nije drag. I dalje je on meni drag samo ne volim kad smo licemjeri i ne vidimo kakvi su nam igrači. I zašto mi sad to nabijaš na nos? Odi poslije svake analize piši u podforum iste da ne valja moje ocjenjivanje ako je tako nerealno, tko ti brani? Ja bih automatski nastojao promijeniti to onda, savjetovati se s drugima isl, ni jedan igrač i moje mišljenje o njemu nije vrijedno mog lošeg ocjenjivanja. Ovo je prvi glas da ja njega loše ocjenjujem. Ako mene pitaš on je tvoj ljubimac i to je ok, ali eto i Oscar je Whis-ov pa opet vidi njegove mane. Luiz je pun energije, borben, požrtvovan ali da sjaji dobrotom mene nećeš uvjerit. Ako Luiz sjaji dobrotom čime sjaji jedan Frank Lampard? I da se razumijemo, ja volim Luiza, kakav god bio. Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119595 Jel moguce ovakav gol zabiti, definitivno najljepsi u izvedbi Luiza strasnoo. Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119597 svaka mu čast, ove sezone stvarno se nadavao finih golova, extra gol ne mogu se nagledati Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119606 Ma ubio se za DMF! Sa ovakvim sutem, tehnikom i brzinom ne moze biti stoper da ga jebes. Mislim moze on biti al sto to ne iskoristiti ? DMF gdje ce pokazati svoje defanzivne sposobnosti a I svoju tehniku.. Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119612 U 2 utakmice protiv Basela je dao vise golove nego Mikel sve ove godine u Chelsea-u . Ne sporim kvalitet Mikela , samo izlazem cinjenice . Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119626 Ma ubio se za DMF! Sa ovakvim sutem, tehnikom i brzinom ne moze biti stoper da ga jebes. Mislim moze on biti al sto to ne iskoristiti ? DMF gdje ce pokazati svoje defanzivne sposobnosti a I svoju tehniku.. Potpis na ovo, Abramoviču u šoping po stopera! Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119627 Golazoooooo, što bi rekli njegovi Brazilci. Međutim, to ne mijenja činjenicu da je on stoper i ništa drugo. Puno je više slabih utakmica odigrao na veznom nego što je imao dobrih partija. Skoro svaki Brazilac ima tehniku, to onda vjerovatno znači da kod njih ne bi ni bilo stopera, da se ravnamo prema nekoj logici ovdje. Strah me i zamisliti kakvu bi životinju od njega na stoperu mogao napraviti Jose, bio bi to najbolji odbrambeni igrač svijeta sigurno. Ima sve, još da je tu Posebni da ga umiri i sve bi bilo ekstra. Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119631 Potpis na ovo, Abramoviču u šoping po stopera! Zašto? Terry, Cahill, Ivanović i Luiz može uskočiti kad treba ako ga već konvertiramo u DMF Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119653 Možda na football manageru bi to moglo proći. Ako će igrati zadnjeg veznog, znači da će imati tamo pregršt utakmica, i nema što uskakati na stopera. S obzirom da je Terry daleko od vrhunca na kojem je bio, s 2 stopera sposobna za najjače utakmice, nećemo daleko dogurati. Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119690 Pravo u lice hejterima ! Bravo Davide,majstore.. Zar ova ljudina ima hejtere ? Svaka cast majstore , naslijedio si Alexa ! Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119713 Luiz šmekeru ^:)^ ...pa znasli ti dati normalan gol,stani malo nije humano prema golmanima.Ako ovako nastavi klub ce morati mijenjati jos 3 puta listu za najbolji gol sezone.. Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119721 promijenio se Luiz dosta vise ne petlja i ne dribla pred golom,sta reci za gol osim majstorija od jednog odbrambenog igraca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.