29. novembar 2015.10 god. comment_242749 Katastrofalan ali ni to nije bilo dovoljno da bude najgori pored onakvog Fabregasa Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242758 Ovaj Oskar trckao kao Badi pas kosarkas ni ievo ni desno ali bitno da cupka,oblece... Prijavi
30. novembar 2015.10 god. comment_242880 Ovaj Oskar trckao kao Badi pas kosarkas ni ievo ni desno ali bitno da cupka,oblece... Hahahahahaha koji si ti kralj. Sjećam se tog filma :D Prijavi
30. novembar 2015.10 god. comment_242903 Po meni nije bio toliko los, definitivno ga ne bih prodavao, osim sto je savrseno centrirao hazardu na glavu, prodao im je 2x kroz noge. Mislim samo da se njemu mora naći pozicija i način igre koji mu odgovara, inače naš najpotkovaniji igrač možda, najbolja lepeza udaraca, ima i pas igru dobru, ali ne funkcionira nešto s njim Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242907 Ovaj uglavnom ne lici na fudbalera... Ali u kojem smo mi kanalu, brojimo centarsuteve i to 2 i to je merilo.. evo ne znam.. sve mislim da sanjam ovo, ajde probudite me. Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242911 Eee kakve su veličine igrali u Chelseajevom veznom redu i kada vidim ovog brazilskog neuhranjenog uhljeba sa dječijim licem i debelim obrvama muka mi. Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242927 Po meni nije bio toliko los, definitivno ga ne bih prodavao, osim sto je savrseno centrirao hazardu na glavu, prodao im je 2x kroz noge. Mislim samo da se njemu mora naći pozicija i način igre koji mu odgovara, inače naš najpotkovaniji igrač možda, najbolja lepeza udaraca, ima i pas igru dobru, ali ne funkcionira nešto s njim nema on ništa, da ima on bi igrao loš je još od one utakmice sa juventusom. tu i tamo bljesne ponekad, lik je sasvim prosjek, ima mnogo igraca koji bi posao obavljali bolje od njega Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242930 Avioni za njega velika većina. Još uvijek mi je nevjerojatno kako je Jose odjebao Matu zbog njega. Takvu grešku ni ulični treneri ne bi napravili. Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242933 Avioni za njega velika većina. Još uvijek mi je nevjerojatno kako je Jose odjebao Matu zbog njega. Takvu grešku ni ulični treneri ne bi napravili. Ruku na srce, od tada nije ni Mata Bog zna sta odigrao. Opao je dosta poslije odlaska on tako da ne mogu reci da zalim uopce. Greskom se vise ispostavio na kraju De Bruyne nego on. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243144 Villas Boas je malo reći krivo procijenio s Oscarom, nula bodova veznjak, niti trči niti dodaje niti puca po golu. Pa jedan Sneijder sa 32 godine je za njega televizor u boji, a Lampard space shuttle. Beskrvan veznjak, slab u duelu, beskoristan igrač skroz. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243151 Villas Boas je malo reći krivo procijenio s Oscarom Ovo je već ne samo bezobrazluk, nego neznanje i širenje laži. Villas-Boas nije bio ni blizu Chelseaja kad je Oscar doveden. Da ne kačimo izjave vašeg idola o tome kako će graditi tim oko Oscara, kad već pričaš o procjeni. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243161 "Oscar je moja desetka." Ovo su riječi gospodina specijalnog. Svim advokatima poručujem - prije nego što idete u sudnicu napravite domaću zadaću. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244631 Ako Oscar bude igrao kao juce, mi smo dobili veliko pojacanje. Od kad je dosao kod nas, nisam ga vidio da je igrao ovako dobro. Bolji mi je bio i cak nego protiv Juventusa lani. Ko sto kaze onaj navijac juce, mi smo zaboravili da je Oscar iz Brazila, kao drvo je izgledao do sada...Nadam se samo da ovo nije njegov standardni-trenutni bljesak pa ga opet nema nigdje 2-3 mjeseca. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244632 Mou ga gusio. Bit ce nas najbolji igrac do kraja sezone ako mu hiddink imalo bude vjerovao Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244683 Nemojte da vam opet zamaže oči ovaj precijenjeni Brazilko dječije i tužne face debelih obrva i neuhranjenog tijela. Nije prvi put da odigra vrhunsku utakmicu, a već iduću da ga nema nigdje. Znao je on sjevnuti u CFC-u i pod drugim trenerima, ali nije konstanta i nije WC i nije igrač za Chelsea pogotovo ne da nosi tako težak broj 8. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244846 Ma nista ba to, Oscar nam je najbolji za klupu i rotaciju. Moze on igrat i u prvih 11, ali protiv koga... Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245409 Izvodjenje penala ko u amatera, trk pa zastoj pa proklizavanje, da je planiro ne bi mogao izvesti. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245410 Zahvalite se Specijalnom koju je rasputio Matu i De Bruynea a ostavio njega :D Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245415 Solidna utakmica, ali je penal morao bolje, steta sto se okliznu, niko mu ne bi od vas rijeci rekao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.