Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

I ja se radujem, ko da smo ga tek doveli. Daj nam nesto novo, neku energiju potrebnu. Nadam se da nece i on zakazat debelo ko ostali

Možete ga vi tupiti o Oskaru do mile volje, on je ovom sistemu neophodan. Pokriva prostor kao Matić i Fabregas zajedno, ne zapostavlja odbranu i definitivno zna da odigra nešto iz prve, malo ubrza napad time, napravi višak... Njegov radijus kretanja je dosta uradio za RLCa sinoć, čak je i Fabregasu skinuo teret, pa je ovaj nešto i odigrao. On kod Murinja nikada neće biti statističar, ali uloga koju obavlja je od velike važnosti za igru celog tima.
Dobar je bio sinoc, mozda malo previse forsira pete I stikle ali sve u svemu je dobar.

Nadao Sam se da ce uvaliti onaj slobodnjak.

Jos par dobrih utakmica i priznacu da su Whisper i ostali koji brane Oscara u pravu. Mozda ipak on ima to nesto sto nam fali u igri. Prerano mi je da posle jedne utakmice povucem sve sto sam rekao protiv Emboabe, ali samo neka on nastavi da igra dobro i ja cu morati da priznam da je igracina.

Odlično je odigrao protiv Maccabi, za mene je jedan od boljih u timu trenutno. Drago mi je što je postigao pogodak i očekujem ga među prvih 11 protiv Arsenala

Uh kako se danas borio kao lav! Očigledno je zašto ga Mou voli. Koliko samo klizečih, koliko borbe i htjenja, to nam je ono što je falilo

Slazem se s tobom ali isto tako je I mnogo grijesio u pasovima.

Ja ne znam jesam li jedini koji tako misli, ali po meni Chelsea igra bolje kako tako kada Oscar igra. Jednostavno dobijamo tekme, onih njegovih par peta brzih proigravanja prođe stvori se prilika, pobjeđujemo. Oscar mi je drag igrač, samo nekada njegovi pasovi budu neprecizni ili kratki a ostalo mu se ne može zamjeriti. Vidljivo je da sa Fabregasom i Hazardom se dobro razumije. Nadam se da ce i slijedecu krenuti od pocetka i da ce popraviti jos malo formu kroz kojuodigranu tekmu.

• 2 sedmice kasnije...

Ovoga iduce leto Celzi treba da se resava,ovaj decko nista ne nudi jako mali broj golova i asistencija mizeran ucinak,mislim da je on rodjen za Seriju A da je to idealna liga i tempo fudbala za njega.

• 1 mjesec kasnije...

Stvarno je Cae u pravu za Oscara, treba ovo prodati i izvuci dobre pare dok se jos moze nije on kvalitetan igrac.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.