24. januar 2016.10 god. comment_248067 Odigrao odlično, ali pitanje hoće li već sljedeću tako odigrati.. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248914 kako je samo ovaj igrač debelo podcjenjen od strane forumaša Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248939 Dao covek 3 komada buducem treceligasu, svaka cast. Mozda je usao u formu, znaci po njegovim standardima odigrace mozda jos 1 ili 2 dobre utakmice i onda ce opet nestati na mesec-dva-tri... Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248981 Videcu ga protiv Citya... ili ajde da ne preterujem... protiv Watforda sada... lako je tovariti ove sarane. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248988 Pripremajte aparate za Caeta, 3 gola Oscara. Pripremi ti aparate za sve navijače Chelseaja prijatelju, ako će ovaj i iduće sezone biti naš AMF i ako će nam kreten Emenalo i dalje voditi politiku igrača iz akademije i ako će i dalje voditi proces oskarizacije i milanizacije kluba. A ja nisam na aparatima, znam ja koja je to olupina. Danas ste zadivljeni, već sutra ćete ga pljuvati. Svi mi znamo kakav je Oscar - dvije/tri tekme super i onda 2 mjeseca prosjek. E to je to kada igrač nije WC i kada nije konstantan. A vi čim on odigra dobro bacite drkicu i dobijete opću amneziju kao birači na Balkanu. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249002 Pripremi ti aparate za sve navijače Chelseaja prijatelju, ako će ovaj i iduće sezone biti naš AMF i ako će nam kreten Emenalo i dalje voditi politiku igrača iz akademije i ako će i dalje voditi proces oskarizacije i milanizacije kluba. A ja nisam na aparatima, znam ja koja je to olupina. Danas ste zadivljeni, već sutra ćete ga pljuvati. Svi mi znamo kakav je Oscar - dvije/tri tekme super i onda 2 mjeseca prosjek. E to je to kada igrač nije WC i kada nije konstantan. A vi čim on odigra dobro bacite drkicu i dobijete opću amneziju kao birači na Balkanu. Bravo, odlicno si to sve napisao, slazem se u potpunosti. Znam i ja da ce vec narednih nekoliko utakmica biti ispod prosjeka. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249037 Emenalo vodi politiku igrača iz akademije? Wow. Priča se da je Emenalo predvodio i nemačku vojsku na D-Day, zato su Švabe izgubile Drugi svetski rat. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249057 Emenalo vodi politiku igrača iz akademije? Wow. Priča se da je Emenalo predvodio i nemačku vojsku na D-Day, zato su Švabe izgubile Drugi svetski rat. A koja je uloga Emenala u klubu i za što je točno zadužen ? ? ? ? ? ? Ajde fino mi napiši u točkama ili alfabetom 1 ) zadužan je za to to to 2 ) zadužen je za to to to 3 ) zadužen je za to to to .... itd Ajde napiši. Očito po nekim Emenalo je samo figura u klubu koji je tu da pokaže da imamo crnce-zaposlenike u menadžmentu da smo multirasni klub i ništa više. Pojavi se nekada, smješka se svojim bijelim zubićima, prima plaću da diše zrak i jede hranu i to je to. Pa jadni ne bili sportski direktor je najzaduženiji za roster kluba, on u suštini kroji politiku. Otkako je ovaj jadnik došao mi smo se toliko milanizirali da je to čudo jedno. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249059 Sigurno nema veze sa akademijom, jer tu je zaduzen Newton. Emenalo dovodi igrace, pokazuje trenerima igrace koje bi trebao dovoditi, salje na pozajmice ako se i trener slozi, i jos neke stvari. Uglavnom, kod nas je on Bog, jer i kad trener ne zeli igraca on ga dovede najsvjeziji primjer djilobodji. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249065 A koja je uloga Emenala u klubu i za što je točno zadužen ? ? ? ? ? ? Ajde fino mi napiši u točkama ili alfabetom 1 ) zadužan je za to to to 2 ) zadužen je za to to to 3 ) zadužen je za to to to .... itd Ajde napiši. Nemam pojma šta radi. Kao što nijedan navijač nema pojma za šta je zadužen, samo što je njima potreban neko na koga će se obrušiti kad stvari krenu po zlu. Ali da, pre bih rekao da je Emenalo ne toliko bitna figura. Samo jedan šraf u mašini, ne i sama mašina kakvom se predstavlja. Da se javi Roman i kaže da daju Teriju novi ugovor, dobio bi ga. Kada bi Roman dao 100 miliona za Pogbu, doveli bi ga i Emenalo se tu ne bi mnogo pitao. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249066 Tko je Đilobođija doveo? Mourinho nije, Abramovič sumnja da zna za njega. Tko tko tko? Ajde ne pravite se mahniti, Emenalo je sportski direktor sa relativno odriješenim rukama. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249067 I opet se spominje Đilabođi kao igrač kog je navodno doveo, a otkud znaš možda je solidan igrač. Mata, Schurrle, Matić, Costa, Fabregas, Luiz, Ba, Remy, Hazard, Willian, Zouma, Azpilicueta, Courtois, Lukaku............. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249074 I opet se spominje Đilabođi kao igrač kog je navodno doveo, a otkud znaš možda je solidan igrač. Mata, Schurrle, Matić, Costa, Fabregas, Luiz, Ba, Remy, Hazard, Willian, Zouma, Azpilicueta, Courtois, Lukaku............. I opet ti kazem da mi ne dirass Boasove transfere :D Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249086 Kad se napravi dobar transfer onda je zaslužan trener ili eventualno Roman, a kad se napravi loš transfer onda je kriv Emenalo... I šta ste se uvatili Đilibođija, ko prvo nije nikad ni zaigra pa ne znamo kakav je, ko drugo doveden je za kikiriki tako da koga briga nije da smo ga platili puste pare i imali velika očekivanja pa na kraju čorak Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249112 I opet se spominje Đilabođi kao igrač kog je navodno doveo, a otkud znaš možda je solidan igrač. Mata, Schurrle, Matić, Costa, Fabregas, Luiz, Ba, Remy, Hazard, Willian, Zouma, Azpilicueta, Courtois, Lukaku............. Pa rekao je mourinho odmah da ga on nije doveo, sto znaci samo jedno :DI jos koliko je tako igraca lik doveo, nevazno jesu li dobri ili nisu, sportski direktor je sranje, ko god bio. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249133 Kad ste već kod Emenala, on je dovodio prije Mourinha talentovane, mlade igrače, imali smo jednu od najmlađih ekipa a pritom jednu od najtalentovanijih, one igrače je samo trebalo uigravati, mi bi sad vjerujem rušili sve redom. Al dođe portugalac i rasproda 80% tih igrača, dovede nekih djedova tu i raspadosmo se.. Ja bih volio da Emenalo i kompanija rade isto kao do dolaska Mourinha, sjetimo se tada kako se doveo Lukaku, DeBruyne, Tibo, Azpilicueta, Moses, Cahill,Hazard, Oscar ovo nisu bili Boasovi igrači već isključivo uprava ih je kupila i zamislite da su svi tu sad, već uveliko uigrani uz još po neko pojačanje, pa sad vjerujem da bi svima bježali u ligi... Opet kažem, samo nek se vrate na onaj period prije Murinja, onako neka rade i imat ćemo sasvim sigurno lijepu budućnost, stim da moraju produžit ugovor Terryu na koliko god on htio godina. Ako Terry želi još 10 godina igrati, još 10 ima da bude u Chelseaju, on se nesmije pustit. Što se tiče Oscara, ja njemu vjerujem, naravno, neće on nikad bit nivo David Silve npr, ali je vrlo dobar igrač, samo treba igrati ofanzivan fudbal gdje se oni mogu istaknuti, a ne zatvorene varijante i bili bi sa svima zadovoljni. Sjetimo se njegovih partija sa Matom i Hazardom dok nas je vodio Robbie, prelijepe tekme smo igrali tada, a Oscar je bio jedan od najboljih. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249138 Kad ste već kod Emenala, on je dovodio prije Mourinha talentovane, mlade igrače, imali smo jednu od najmlađih ekipa a pritom jednu od najtalentovanijih, one igrače je samo trebalo uigravati, mi bi sad vjerujem rušili sve redom. Al dođe portugalac i rasproda 80% tih igrača, dovede nekih djedova tu i raspadosmo se.. Ja bih volio da Emenalo i kompanija rade isto kao do dolaska Mourinha, sjetimo se tada kako se doveo Lukaku, DeBruyne, Tibo, Azpilicueta, Moses, Cahill,Hazard, Oscar ovo nisu bili Boasovi igrači već isključivo uprava ih je kupila i zamislite da su svi tu sad, već uveliko uigrani uz još po neko pojačanje, pa sad vjerujem da bi svima bježali u ligi... Opet kažem, samo nek se vrate na onaj period prije Murinja, onako neka rade i imat ćemo sasvim sigurno lijepu budućnost, stim da moraju produžit ugovor Terryu na koliko god on htio godina. Ako Terry želi još 10 godina igrati, još 10 ima da bude u Chelseaju, on se nesmije pustit. Što se tiče Oscara, ja njemu vjerujem, naravno, neće on nikad bit nivo David Silve npr, ali je vrlo dobar igrač, samo treba igrati ofanzivan fudbal gdje se oni mogu istaknuti, a ne zatvorene varijante i bili bi sa svima zadovoljni. Sjetimo se njegovih partija sa Matom i Hazardom dok nas je vodio Robbie, prelijepe tekme smo igrali tada, a Oscar je bio jedan od najboljih. Allaselamet, preksrtih se Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249143 Kad ste već kod Emenala, on je dovodio prije Mourinha talentovane, mlade igrače, imali smo jednu od najmlađih ekipa a pritom jednu od najtalentovanijih, one igrače je samo trebalo uigravati, mi bi sad vjerujem rušili sve redom. Al dođe portugalac i rasproda 80% tih igrača, dovede nekih djedova tu i raspadosmo se.. Ja bih volio da Emenalo i kompanija rade isto kao do dolaska Mourinha, sjetimo se tada kako se doveo Lukaku, DeBruyne, Tibo, Azpilicueta, Moses, Cahill,Hazard, Oscar ovo nisu bili Boasovi igrači već isključivo uprava ih je kupila i zamislite da su svi tu sad, već uveliko uigrani uz još po neko pojačanje, pa sad vjerujem da bi svima bježali u ligi... Opet kažem, samo nek se vrate na onaj period prije Murinja, onako neka rade i imat ćemo sasvim sigurno lijepu budućnost, stim da moraju produžit ugovor Terryu na koliko god on htio godina. Ako Terry želi još 10 godina igrati, još 10 ima da bude u Chelseaju, on se nesmije pustit. Što se tiče Oscara, ja njemu vjerujem, naravno, neće on nikad bit nivo David Silve npr, ali je vrlo dobar igrač, samo treba igrati ofanzivan fudbal gdje se oni mogu istaknuti, a ne zatvorene varijante i bili bi sa svima zadovoljni. Sjetimo se njegovih partija sa Matom i Hazardom dok nas je vodio Robbie, prelijepe tekme smo igrali tada, a Oscar je bio jedan od najboljih. Oscar nije ni vrlo dobar zbog više stvari. Nije brz igrač, nije fizički jak, nema dovoljno dobru kreaciju, ne puca po golu nikad, nema dobru pas igru. Evo dat ću ti primjer Ozila, on nema prve dvije stvari, a zadnje tri ima vrhunske, kreator, može opaliti, odlično podvaljuje lopte. Silva jedino nije fizički jak, sve ostalo odlično. Willian ima odličnu prvu i četvrtu stvar, ostalo OK. Fabregas isto ima zadnje tri stvari odlične Oscar je ispodprosječan brazilski veznjak, ja ne vidim u kojoj ekipi iz vrha bi on mogao donijeti prevagu. On je igrač kao Mikel, tu je reda radi, ima sreće da ga nijedan trener ne posjedne na klupu i uvijek dobiva šansu jer nemamo drugih rješenja. Radi ovakvih igrača ekipa chokira jer ne mogu ništa napraviti kada stvari ne idu kako treba, mlak karakter imaju. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249147 Oscar ne puca po golu, a u zadnjoj tekmi zabio 3 gola, prije dvije utakmice zabio čini mi se, u svakoj utakmici je ustvari on taj koji najvise pokušava sa šutevima.. Za Ozila govoriš kako ej šuter, kako zabijea?? Zezaš se... cae tebe neću ni komentarisati, znam šta misli o Brazilcima, tebi je i Pato najgori napadač u Chelseaju jer je brazilac, iako momak nije ni zaigrao još.. Oscar nije klasa, ali je vrlo dobar igrač, to je tako. Prijavi
2. februar 2016.10 god. comment_249214 Oscar je definitivno dobar igrac sa izvanserijskim udarcem, mislim da ima daleko najkvalitetniji sut u ekipi, kreativan je dosta, ali to nije igrac za bunkericu, niti je brz niti fizicki jak.. u drugacijem sistemu definitivno moze doci do izrazaja Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.