2. februar 2016.10 god. comment_249222 Gledao sam ga mnogo puta, od Olimpijskog turnira u godini kad je objavljeno da potpisuje za Celsi pa do danas. Velika trazlika je u tome koliko on moze da pruzi u 4-2-3-1 i u 4-3-3. On je verovatno jedini igrac kojeg znam da je ogranicen na tip formacije. Oskar je prakticno vodonosa, pomocni radnik na terenu. Da pomaze u branjenju pozicionog napada, napravi pritisak na igraca s loptom, iznese je napred i podeli napadacki orijentisanim saigracima.... On ima dobar radijus kretanja, iako je fizicki inferioran, moze da igra u jakom/brzom) ritmu svih 90 minuta. Zna i da se ubaci iz drugog plana. Nije igrac za velika ocekivanja koja je pred njega postavio Murinjo, i nikada nece biti prva zvezda ekipe. Njegova osnovna uloga je doprinos timskoj igri, u oba pravca. TO se otprilike i videlo, u onom delu prosle sezone, dok su svi igrali kako treba, on je neretko uspevao da se istakne. U situaciji u kojoj tim ne funkcionise, gde se ocekuje da svako od igraca ponaosob svojim kvalitetima donosi prevagu nije okruzenje za njega. Steta je sto nismo videli njega, Matica i Fabregasa u 4-3-3, dok su svi bili u formi. Prijavi
2. februar 2016.10 god. comment_249233 Oscara je Mou uništija, od igrača koji je treba bit ponajprije ofenzivno pojačanje i kreativac on je napravio defanzivno zahvalnog igrača... On kada je došao bio je mladi potencijal i umjesto da je taj potencijal iskoristia i narasta u top igrača on je 2.5 godine pod Mou-om bacija u vjetar jer ga je ovi ograničava... Ja još vjerujem u Oscara, uz pravog trenera može izrast u odličnog i vrlo važnog igrača za Chelsea. Prijavi
2. februar 2016.10 god. comment_249254 Oscar moze biti koristan za Chelsea i to veoma, naravno ako se stavi na pravo mesto. Na transfer listu. Prijavi
2. februar 2016.10 god. comment_249287 Protiv MK Donsa je odigrao odlicno,znaci protiv Watforda mrtvi prosjek,ako i to. Prijavi
2. februar 2016.10 god. comment_249291 Oscara je Mou uništija, od igrača koji je treba bit ponajprije ofenzivno pojačanje i kreativac on je napravio defanzivno zahvalnog igrača... On kada je došao bio je mladi potencijal i umjesto da je taj potencijal iskoristia i narasta u top igrača on je 2.5 godine pod Mou-om bacija u vjetar jer ga je ovi ograničava... Ja još vjerujem u Oscara, uz pravog trenera može izrast u odličnog i vrlo važnog igrača za Chelsea. Opet priče kako Mourinho ograničava kreativce.......A što je onda sa Sneijderom, Decom, Ozilom, Manicheom, Lampardom, od njih je napravio igračine, pogotovo od Deca i Ozila. Oscar je limitiran čak i za Brazilca i to je činjenica, ako nisu treneri prije Mourinha napravili od njega igrača, neće nitko drugi. Najviše gdje bi Oscar mogao igrati ako ode iz Chelseaja je Juventus ili Milan. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249295 Oscar bi bio bolji od Mesija danas da ga nije Murinijo ogranicio. Cak je i Matu oterao da bi imao vise vremena da ogranicava Oscara, da se usredsredi na njega. Da ga polako unisti. Da je ostao Mata morao bi 2 AMFa da ogranicava, ovako je ogranicavao samo jednog i to uspesno. Sve to samo da zazivi defanzivan ruzan fudbal u CFC. Oscar je zrtva smorinjove diktature. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249303 Ma nije ga Mourinho uništio. Bio je Oscar oduvijek poluigrač. Samo mi nije jasno kako je trener poput Mourinha otjerao Matu da bi imao vremena oko Oscara graditi tim. Mnogo neobično da "najbolji manager u historiji" tako fula u procjeni igrača. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249307 Ne bih rekao da Oscar nikad nije imao talenata da bude više od "poluigrača", ali je činjenica da gotovo uopšte nije napredovao otkako je došao. Da li je to do ljudi koji su radili s njim ili do njega samog, ko zna. Ispucao je sve kredite u svakom slučaju. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249308 Ma nema od Oscara ništa. Već par godina se čeka da on proigra onako kako "zna" i opet ništa. Uvaliti ga nekome za solidan novac, evo Juventus konstantno zainteresiran. (Barem tako novine pišu) Ako već moramo čekat igrača da se razvije onda nek to bude neki omladinac iz akademije, RLC-u dat više šansi a Oscara prodat. Jer od igrača koji je masno plaćen se očekuje trenutni učinak, a Oscar nam to nije pružio. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249351 Juventusu ni zvake ne bih prodao. Ali vjerovatno ce ga uzeti na posudbu za mogucnosti otkupa od 10 miliona, sto ce otplacivati 48 mjeseci. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249395 Nije mi jasno šta ovog momka drži u prvoj postavi,čime je to on zaslužio da ga se gura konstantno u prvu postavu,iako mu se lopta odbija od noge ko od drveta,iako nema ništa da ponudi Čelziju. Panj bio,panj osto,vremenom debil posto. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249407 Nula od igrača, nula zalaganja na terenu, nijedna uporabljiva lopta, pucanje po golu kad ne treba, driblanje kad treba pucati po golu, nijednom kvalitetno prošao igrača, loš pregled igre, loš u duelu, bezopasan. Ne znam više što reći da ga ne vrijeđam, on nije ni za klupu Chelseaja. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249422 Da 3 komada raspalom MK Donsu i igracina, dodje Watford, nema ga na mapi. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249447 Nemam sta da kazem za njega. Jos negde pre 2 godine se jasno videlo da je nikakav igrac i da nikad nece biti nista od njega. Jedino ne kapiram ljude koji i dalje veruju da ce nekad proigrati ili jos gore i sad im izgleda kao dobar igrac. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249449 Nemam sta da kazem za njega. Jos negde pre 2 godine se jasno videlo da je nikakav igrac i da nikad nece biti nista od njega. Jedino ne kapiram ljude koji i dalje veruju da ce nekad proigrati ili jos gore i sad im izgleda kao dobar igrac. To je decko koji ne zna da razmislja pod pritiskom kad je delic sekunde upitan ne ume pravi potez da napravi isto kao i Vilijan. Prijavi
4. februar 2016.10 god. comment_249500 Tek sad vidim kakav je ovo bolid od igraca.Lik je letargican kao da su mu noge slomljene pa se boji trcat.Daj Boze da ga utopimo nekim budalama samo da se rijesimo bolje da igra Musonda. Prijavi
4. februar 2016.10 god. comment_249537 Samo bih iskreno volio znati tko ove brazilske poluigrače gura u Chelseaju? Tu mislim i na Oscara, Williana, Ramiresa. Pa tko to dovodi, gura? Obrvko mi je daleko najodvratniji i najmrži igrač svih vremena u dresu Chelseaja. Torres mi je dragi i mili anđeo za ovog idiota. Prijavi
4. februar 2016.10 god. comment_249538 Naravno da je njegova tema najaktivnija i kad ima 5 igrača koji su gore odigrali od njega. Prijavi
4. februar 2016.10 god. comment_249547 Samo bih iskreno volio znati tko ove brazilske poluigrače gura u Chelseaju? Tu mislim i na Oscara, Williana, Ramiresa. Pa tko to dovodi, gura? Obrvko mi je daleko najodvratniji i najmrži igrač svih vremena u dresu Chelseaja. Torres mi je dragi i mili anđeo za ovog idiota.Ko je obrvko, ne pricaj u siframa. Prijavi
4. februar 2016.10 god. comment_249552 Prikovao hazarda na klupu. Davno sam vidio potencijal u njemu a da ce jednog hazarda poslat nA klupu nikad nisam ocekivao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.