26. decembar 2015.10 god. comment_245427 Odigrao proslu utakmicu vrhunski i odma svi u tripu da ce da nastavi tako, i evo danas nas kostao pobede a i ispodprosecno odigrao iako nije bas prelos bio. Sad ce da odigra narednih 3-4 tekme jos losije od ovoga. To je Oskar i to ce uvek biti. Evo vec cetvrta sezona i stalno igra u ciklusima 1-2 dobre utakmice pa onda mnogo losih. Nikad igrac od njega. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245428 Ti alah mater jebo!!! Majmune neuhranjeni, dobar si za mozda 15 minuta ulaska s klupe. Na svjezinu.. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245434 Ti alah mater jebo!!! Majmune neuhranjeni, dobar si za mozda 15 minuta ulaska s klupe. Na svjezinu.. Slažem se. Zato mi je i čudno što je jedan Mourinho gradio ekipu oko ovog panja. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245436 Slažem se. Zato mi je i čudno što je jedan Mourinho gradio ekipu oko ovog panja. Samo panj može graditi ekipu oko panja :D Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245441 Odigrao proslu utakmicu vrhunski i odma svi u tripu da ce da nastavi tako, i evo danas nas kostao pobede a i ispodprosecno odigrao iako nije bas prelos bio. Sad ce da odigra narednih 3-4 tekme jos losije od ovoga. To je Oskar i to ce uvek biti. Evo vec cetvrta sezona i stalno igra u ciklusima 1-2 dobre utakmice pa onda mnogo losih. Nikad igrac od njega. To je to. Najjači su mi naši forumaši koji kažu "Evo ga proigrao" Izgleda da su i neki forumaši bez mozga i pameti. Oscar će odigrati ove sezone još jednu ili dvije vrhunske utakmice, ostale će biti sve kao ova danas ili lošije. Nikad WC igrač od njega! N I K A D A !!!!!!! Sramota kakav broj nosi na leđima, Lampsu ni krampone od kopački ne može čistiti.Nije ni čudo što je neuhranjen. Gle na roštilju propuh, skroz slabo. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245500 Ko ce koga ako nece svoj svoga. Sad ozbiljno. Nije zbog toga, to sto je mrsav valjda treba da znaci da je pokretniji i agilniji, a on krut ko kamen i jos na to krece se ko da ima traktorsku prikolicu prikacenu za ledja. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245502 Ne treba da znaci to, definitivno. Ovaj neuhranjeni lik je komotno za neke all star rekreacije s rajom.. Na male Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245593 Ovog treba prodati i dovesti Ros Barklia koji je perfektan za Celzi. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245639 Prevarantu, mars iz kluba.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245656 Haj sto ne zna, ali sto ga ni Attkinson ne voli, nijedan jedini faul njemu nije svirao. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245664 Uz Wiliana i Matica danas rekreativno bio u utakmici. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245682 Odjeb iz kluba lagano, balvan mrtvi. Jebo sve svoje, kada su takvi poluigrači postali standard za Chelsea?? Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245684 Cae oprosti mi molim te sto sam ga ikad pohvalio... koji je ovo kreten jebem ti pleme brazilsko. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245703 Polako sa napadanjem. Odigrace on jos bar 1 vrhunsku utakmicu do kraja sezone, tamo negde u martu-aprilu. Stripte se samo :D Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245772 Od kad je dosao govorim los potez, onda prodaja Mate umjesto njega govorim los potez, Wisey i ekipa me napadaju. Eh evo vam sad, Chelsea je s ovim igracima srozan na prosjecan klub. Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245778 Poslije ona dva gola Juventusu vi ovako. Sram vas bilo! Plastic fans! Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245798 Prodaja Mate nije los potez sam po sebi jer Mata od te prodaje nista posebno ne igra u Unitedu, moze se reci da smo im maznuli 37 milja. Problem je sto nismo sebi doveli pravog igraca na sredinu terena umjesto njega. Al bojim se da sada imamo ogroman problem, jer cak niti jedan nas igrac na tom kljucnom dijelu terena ne igra na dovoljno visokom nivou.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245803 Prodaja Mate je ispao los potez za nas jer njegova zamjena je trebao da bude kljucni igrac. Mata je to bio kod nas. Oscar je bio veoma dobar dok je Mata bio tu a kad smo prodali Matu ovaj je prestao da igra. Ako tvrdite da je prodaja KDB los potez isto tako je i prodaja Mate los potez, jer ih nismo zamijeli boljim igracima.Jedino sto je prodaja bila financijski masna.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245805 Oscar je sjajno igrao tu polusezonu poslije Mate, pa ovdje svi urlikali kako je proigro :D I onda je opet nestao i jebes ga :D Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245812 Oscar je sjajno igrao tu polusezonu poslije Mate, pa ovdje svi urlikali kako je proigro :D I onda je opet nestao i jebes ga :D Govori u svoje ime. :D Ja sam uvijek govorio da je Oscar poluigrač (čak i onda kada je većina svršavala na njega zbog tri dobre utakmice) i da prodaja Mate nema smisla. Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245815 Mrsko mi vracati se u temi, ali ne vjerujem da si u toj polusezoni ista mu mogao prigovoriti, igrao je tada bolje nego sto je Mata ikada. Ali Oscar ne bi bio Oscar, da ne nestane :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.