Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Da su svi igrali pa aj nekako, ali samo su Willian i Filipe Luis igrali, Filipe je odigrao i dobru utakmicu, a Willian je bio slab, ali nije to bitno. Dosad su odigrali obojica jako dobro, a budući kapetan nije Oscar, kao ni Ramires nastupio na Copa Americi. 

Poslije Oscara će se umiroviti broj 8! Oscar - Legend!

iz mnogo razloga bajo moj

prvo kao prvo,nikad Fab neće igrati desetku,možda da igra nekog CM sa više slobode al 10 klasičnu ne,znači ako ode Oskar mi prelazimo na 4-3-3 bez klasične desetke kao što smo i ranije igrali 

jer Lampard klasična desetka bio,nije ,pa nije ni Fabregas..

zatim ima i ova priča

https://twitter.com/JakeFCohen/status/615161291917934593

https://twitter.com/JakeFCohen/status/615155690932465664

mislim,iz ugla FFP mi bi taj transfer i nekako progutali al platu koju traži hahahahahah,da je 200 pa i ajde

ovo je van svake pameti,na drugu stranu pacijenti kao Siti,Barsa možda i daju tolko 

drugo nema teorije da se oni prihvate takav dil,jer verujem da Oskara ne cene tolko,ja što sam siguran da bi Oskar išo za minimum ono što smo ga plaitili ne verujem da bi on mogo više da vredi u ovom trenutku od 30m funti 

pa ti onda ispada Oskar + 40 m funti + 300.000 nedeljno pa taj bog otac ne bi dao tolko za njega

Pa realno ne treba ni dat toliko.. neka se kurci ko hoce

2 pozicije glat mozemo popunit sa tim parama, cak mozda i 3 ( slucaj fabregas-costa ) 

Ali jebiga stari moj, kad vidis kako su cijene otisle u kurac krasni onda se mos i zapitat dal se isplati iskesirat za PP toliko

Svakako da ce bit top pojacanje, svakog jebenog kluba na planeti

Kad su igrali sa švabama?

Na SP kad su nakantani 7:1 na tu sam tekmu mislio.

Što se malog Pogbe i njegove plate tiče, on ne može svojim primanjima ići iznad Hazarda jer je Hazard za njega otac, ne može dobiti toliko veću platu od Matića jer je Nemanja za njega dupli otac, tako da mali ako ti je dupe toliko za parama zinulo vozdra, eto ti City, PSG, Real ili barsa koja ima svoju sjajnu školu i ogromne talente i uopšte joj ne treba novac za pojačanja.

Mislim puca meni kurac za te pare, za te silne milione, ni iz džepa ni u džep ali neke stvari se moraju znati i cijeniti.

Ma ako ovoliko para treba za Pogbu izdvojit ništa onda. Previše je ovo, jebote napuhali ga kao da je jedini super talent na planeti i kao da uz njega nema nijednog igrača koji može bit odličan na njegovoj poziciji. 
Ma bjež. 

To znači da imaju u upravi ljude koji se razumiju u finansije i fudbal. Takvi nama trebaju, treba njih da mijenjamo za Pogbu :D

I dalje ne kapiram zasto je uprava 2012. dala 25m za neafirmisanog Brazilca od 20 godina posle samo nekoliko dobrih utakmica na Olimpijadi

I dalje ne kapiram zasto je uprava 2012. dala 25m za neafirmisanog Brazilca od 20 godina posle samo nekoliko dobrih utakmica na Olimpijadi

Pa kako ti nije jasno da imamo nekoga u klubu ko lobira i forsira Brazilce. Piazon, David Luiz, Ramires, Oscar, Willian, Nathan, Kenedy.

Ne treba prodavati Oscara ako nemamo namjeru dovesti nekog kapitalca, prodavati Oscara a kupovati Turana je glupost od poslovanja..

Druga stvar što ne cijenimo dovoljno svoje, ako svako može biti bezobrazan kada je postavljanje cijene za igrača u pitanju zašto mi to ne možemo, nego pristajemo da dobijemo za Oscara za koliko je i doveden, a realno treba da tražimo bar 30 miliona funti, Oscar nije igrač bez znanja i kvaliteta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.