Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Prikovao hazarda na klupu. Davno sam vidio potencijal u njemu a da ce jednog hazarda poslat nA klupu nikad nisam ocekivao.

Ne trollaj >.< ,žalosno je koliko je loš.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Ovaj ne vredi vise od 25 miliona eura,ovi su ludaci u klubu ako ovog panja ne prodaju.

Iskreno ne verume da je ovo istina,da je ponudjena stvarno ova svota novca verujem da bi ga prodali.

Nisu ludi da prodaju Oskara usred sezone, prelazni rok je gotov, morali bi Loftus Cheeka da guraju onda. =; [-X :-t

Ovaj ne vredi vise od 25 miliona eura,ovi su ludaci u klubu ako ovog panja ne prodaju.

Iskreno ne verume da je ovo istina,da je ponudjena stvarno ova svota novca verujem da bi ga prodali.

I ja sam tog mišljenja. Vjerujem da su ponudili 30 mil funti da bi ga prodali, a kamo li skoro duplo više. 

Ko je obrvko, ne pricaj u siframa.

OBRVKO = OSCAR. Pogledaj mu obrve. Veće mu obrve od Petra Čobankovića.

Oscarov agent je potvrdio da je pristigla ponuda i da je odbijena.
A nagadja se o iznosu. Kako kazu to je 75 milijuna eura. Bem ti sunce i oni odbise.
Al ajd u Kini jos 20 dana traje prijelazni rok tako da se moze ocekivat podebljana ponuda. :D

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

OBRVKO = OSCAR. Pogledaj mu obrve. Veće mu obrve od Petra Čobankovića.

Jedan je obrvko u našem klubu bio

bosingwa.jpg

Oscarov agent je potvrdio da je pristigla ponuda i da je odbijena.
A nagadja se o iznosu. Kako kazu to je 75 milijuna eura. Bem ti sunce i oni odbise.
Al ajd u Kini jos 20 dana traje prijelazni rok tako da se moze ocekivat podebljana ponuda. :D

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ja sam citao o sumi 90 miliona. Mada sumnjam, ali kinezi mute nesto 100%. Neko pere pare.

E sad ga preterastte.

Kakvih crnih 90 miliona....  

Izvnjavam se :D

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/695395657310318593

Ovo je vec realna opcija

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/695396904100712448

Ma nije problem, dat cemo ga i za 100 mil. ako zeli. A jel moze Oscar otic u tih 20 dana? Mislim u Kini traje rok jos 20 dana, a da li Oscar moze ostvariti izlazni transfer iz Engleske gdje je prijelazni rok vec zatvoren?
Telegraph je ozbiljan list.

naravno da može, transfer period = period u kom se igrači mogu registrovati za klub u ligi gdje je otvoren taj period

Auu dal je moguce pa ne mogu da verujem da su odbili. Ako se vrate Kinezi sa ponudom dati im Oskara i to sa 20% popusta i Mikela gratis.

Evo recimo Juventus koji nikad ne preplaćuje igrače bi za Oscara dao 10-15 milijuna eura uvrh glave, više ne vrijedi.

Mene samo zanima isplaćuju li se ove masne odštete odmah ili na rate? Sigurno se radi o pranju novaca jer su Kinezi duboko korumpirani

Ma koliko bili u sred sezone, odbit 75 miliona za ovog soma je glupost neviđenih razmjera.

Utrpat ga ovim ovcama iz Kine, na njegovu poziciju gurati Pata, nece biti losiji od njega.

75 milijuna funti je skoro 90 milijuna eura. Cristiano Ronaldo je plaćen 94 milijuna eura pri prelasku iz Manchester Uniteda u Real Madrid. To je znači skoro pa ta suma. Ili netko ovdje laže ili su zaista ljudi u Chelseaju najveći dušmani klubu.

A i još jedna caka ima - ne pitaju se samo klubovi. Pita se i Oscar. Pitanje je da li bi on put Kine u ovim godinama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.