Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Ako je katalonac u srcu nek ide.

U drugom slucaju samo Ako bi pristao na normalnu platu, odma bih potpisao tu pricu 40 i oscar. Ne mozemo mi vise od 30 dobit za oscara

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pravo vreme za eventualnu prodaju Oscara je sledeće leto. Prvi put će u sezonu ući odmoran i potpuno spreman, tako da može samo bolji da bude.

E jbg.. moramo po njemu da navijamo sva ostala takmicenja da bi pokazao nesto... jedne godine se pazi za svetsko, drugi pit je imao posla kuci.. treci put je morao da tati pomaze oko popravke kola celo leto pa je bio umoran. Nema on kredita vise... necemo po njemu navijati svetsko prvenstvo, sat ili godisnje doba da bi dobili igraca... resiti ga se sto pre.

Te dječije priče "čuvao se za Svjetsko" su mi najjače hahaha. Za vrtića Bgm. Ko da u Chelseaju igra za kikiriki. Izgleda on svoje nedostatke i nekonstnatnost kod zaluđenih navijača prodaje tom pričom o Svjetskom. I što je najgore prolazi mu.

Meni Oscar nije toliko loš igrač posebno na početku sezone. Tada baš briljira , uradio 80% učinka. Eh sad zašto bi mi prihvatili neku siću od Juventusa kada Oscar može kvalitetno odigrati ako ništa na početku sezone? Kasnije neka ulazi sa klupe.Ove sezone se baš vidjelo da nam je veoma ali veoma kratka klupa . Neka Emboaba bude taj koji će sa klupe prodrmati ekipu.

Nema mi logike prodati Oscara za nekih 25 miliona a onda pljunuti mnogo više para za npr Ardu koji je u rangu Oscara.

Njegova karijera je već gotova. Ne trebate se slijepo tješiti. Mislim da odlazi.

Odlazi jedino tebi na zivce, pogotovo kad se bude posro na sve sto pises. ;)

Odlazi jedino tebi na zivce, pogotovo kad se bude posro na sve sto pises. ;)

Posrace se prve dvije utakmice, mozda da dva gola. I onda ce citav ostatak sezone traziti izgubljenu formu, a mi cemo mu jebati mater. (Drugi ce ga pravdati kako je umoran, ovaj put od povrede)

• 2 sedmice kasnije...

Jeste upisao neke dve asistencije,ali lik je ubedljivo najgori na terenu bio pritom igrao 90 min,decko jednostavno ne pravi razliku na terenu i to je glavni problem kod njega.

Jučer najbolji pojedinac na terenu. To što ga netko ovdje mrzi je druga stvar. Nitko ne kaže da će radi te jedne dobre utakmice on cijelu sezonu biti dobar, ali da nije bio jučer dobar opet bi ga napali, kako god on odigra ne valja.

Neki se moraju pomiriti s Tim da Oscar nije World Class igrac I da od njega ne ocekuju takve partije u kontinuitetu.
On je veoma dobar I prije svega koristan igrac I drago mi je što nas nece napustiti. Zao mi je ovih ostalih koji ga ne vole I kojima je glavni argument da je kilavi Brazilac.
Ma jest asistirao za golove i sve to stoji ali je i promasio prazan gol. Po meni on nije igrac za prvi sastav.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.