Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

On definitivno ima sut i zna da izvodi prekide,ali decko je duh na terenu ne gradi igru,prosto je nevidljiv kad treba da napravi razliku u napadu...Njega treba prodati dok se moze uzeti 30/40 miliona jos.

Decko totlano neupotreblji igrac ne moze da napravi instant razliku na terenu i to je prosto vidljivo cesto sam ga branio ali prosto nije ni za kurac ima samo dobar taj sut.

Odigrat će prve tri utakmice dobro i onda klasika - kurčina do kraja sezone.

Upravo! Samo ovdje neki imaju amneziju pa mene prozivaju nakon njegove predstave danas. Da hoće on i Willian otići rodio bih se.

Ma nema veze što je bio najbolji pojedinac na terenu, nećemo da ga hvalimo, pljuvaćemo ga unapred za prvi sledeći kiks.

Upravo! Samo ovdje neki imaju amneziju pa mene prozivaju nakon njegove predstave danas. Da hoće on i Willian otići rodio bih se.

Zna čovjek šta govori,on i Willian najgora 2 igrača koja imamo.Toliko koče naš napad da je to nenormalno,drže loptu po pola minute jer ne znaju kome dodati.

Hvala njemu na odlicnom slobodnjaku koji nam je donio i ovaj jadni bod protiv Swanseaja. Ima puno kandidata za dezurnog krivca danas, Oscar, na neciju srecu, a na neciju zalost, danas nije među njima. Kritike uputite u nekoj od sljedećih utakmica kad ih eventualno zasluži.

Ma ovo je prevršilo svaku mjeru. 
Čuj i reLo viče veoma solidan, reci veoma dobar neće ti čuna otpast. To može jedino od drkanja. :P 

Ma ovdje na forumu imaju pojedinci koji uzmu sezonsku kartu za pljuvanje nekih igrača, pa i ako ti igrači budu najbolji na utakmici ti držači sezonske ulaznice za pljuvanje proriču budućnost i krenu pljuvat igrača zbog partije koja će se odigrat za mjesec dana, jer jelte biti će katastrofa.

Evo upravo ponovo gledam utakmicu,nevjerovatno kako je Oscar lijepo igrao.Svugdje ga je bilo,kratki pasovi,dupli,pete,ubacaji...ako ovako bude igrao konstantno bice to kao novo pojacanje.To pogotovo moze biti izrazenije kada Hazard i Fabregas podignu svoj nivo igre,pa i Costa.Nadajmo se da ce mu ovo ljetna pauza itekako prijati i da cemo konacno dobiti pravu korist od njega.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.