Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Vec sam napisao u temi za utakmicu, koliko god los da je bio(a nije) bio bi bolji od Drogbe da ostao u drugom poluvremenu.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Ocjena sezone : 6.5

Imao par dobrih trenutaka, ali u globalu bio ocajan. Najkorisniji nam je kad se branimo, u napadu je u vecini meceva bio totalno bezopasan. Skupo placen, a nista ne pokazuje, ocekujem da cemo ga se rijesiti na ljeto.

Ocjena sezone : 6.5

Imao par dobrih trenutaka, ali u globalu bio ocajan. Najkorisniji nam je kad se branimo, u napadu je u vecini meceva bio totalno bezopasan. Skupo placen, a nista ne pokazuje, ocekujem da cemo ga se rijesiti na ljeto.

Di ćeš tom frajeru dati ocjenu ko Fabregasu hahah

Ocjena sezone prije 2.8 nego 6.5

Poluigrač koji se može lupat nogom u guzicu od sreće što igra u ovakvom klubu. Onaj ko ga je doveo gadno se zajebao.

http://www.goal.com/en-gb/news/3710/copa-america/2015/05/05/11441562/oscar-left-out-of-brazils-copa-america-squad?CMPID=FBUK_150505_OscarCopa

Nije na Dunkinom spisku za Copa Americu zbog povrede. Inače je odigrao svaku minutu za Brazil od kako je Dunda selektor.

Šteta,taman je mogao tamo odigrati par dobrih utakmica pa da ga bolje prodamo -.-' ,šteta.

Lik je od leta 2012. (Olimpijske igre) do danas odigrao 194 utakmice (mislim da je baš ta brojka), ovo će mu biti prvo slobodno leto.

Da ga vidimo ako ostane, kako će onda igrati. :-?

On je tamo veoma cenjen,dal je Dunga za njega izjavio da je srce ekipe

mene je baš oduševio kako je igrao za brazil na onim olimpijskim igrama svojevremeno

a stvarno mislim da nema zime što se tiče njegove prodaje,u najgorem slučaju bi povratili uloženo 

mada mi je i dan danas neverovatno da je on stigo kod nas sa 20 godina kao "anonimus" u evropi 

[quote name="Igi" post="216605" timestamp="1430927214"] Lik je od leta 2012. (Olimpijske igre) do danas odigrao 194 utakmice (mislim da je baš ta brojka), ovo će mu biti prvo slobodno leto. Da ga vidimo ako ostane, kako će onda igrati. :-?[/quote]Skontaj ispadne da je umor bio razlog lose forme u drugom dijelu sezone i taman kad se odmori nakon ljeta, mi ga prodamo i on pocne kidati. Medjutim i da ga prodamo nije da cemo ostati praznih saka, bice tu novca za neke Lake, Grizmane i Varane.

Klub njegovom prodajom dobija samo deo novca da finansira dovodjenje drugog prvotimca. Ali u tom slucaju smo opet na isto. Vec od decembra racionalizovanje broja utakmica(poklanjanje FA kupa), umor, pad forme kljucnih igraca... 

U prvom delu sezone je bio jako dobar, u drugom je s par ulazaka sa klupe pomogao da se rese teske utakmice. 

Moze da igra 10, CMF, nekad i sa spoljnih pocicija odigra dobro. 

OScar mora da ostane, makar kao all round dzoker Mourinha. 

Njegov odlazak dolazi u obzir samo ako dobije direktnu zamenu, nezavisno od dolaska Griezmanna(recimo).

• 2 sedmice kasnije...

Inače pretrpleli smo kakve kritike zato što nismo na vreme izvukli Oskara iz igre( sudar sa Ospinom),naš medicinski tim se pravdao činjenicom da nisu videli njegovu reakciju nakon toga,te su iz kluba bili nezadovoljni komentarima u tom pravcu

‘I’m amazed that in 2015 he stayed on the field,’ leading neuropathologist Dr Willie Stewart told the Mail on Sunday.

‘The much talked-up Premier League protocols state any suspicion of loss of consciousness, “the player must be removed from the field of play” and that where there is any doubt, evidence from players, match officials and video evidence should be used.

‘It’s hard to accept “we didn’t see it” applies in this case. But even if we do believe that, his appearing three days later on the bench seems at odds with all current concussion protocols.

‘It is completely unacceptable that this kind of practice continues.’

Di ćeš tom frajeru dati ocjenu ko Fabregasu hahah

Ocjena sezone prije 2.8 nego 6.5

Poluigrač koji se može lupat nogom u guzicu od sreće što igra u ovakvom klubu. Onaj ko ga je doveo gadno se zajebao.

5.5 greska u kucanju. Zbog nekog debila nisam uspio to ispravit. Nisam tolko opaljen u glavu da izjednacim jednog kloca sa Fabregasom :D 

Nikad mi nece bit jasno kako je napravio ovo dijete.

11264013_855559001147560_446991739146842

https://twitter.com/ChelseaFC/status/603278617473392640

Gol sezone, je l' mu je ovo drugo ovakvo priznanje za tri sezone?

CF9ONrgWMAA1LfZ.jpg

Ovaj momak je nedovoljno konstanatan, imao je dovoljno vremena da se dokaže od kada je došao. Zna on bljesnuti i sve to ali kada je najbitnije on obično biva u vrlo lošoj formi i zato mislim da nije za prvi tim i da bi ga bilo sjajno utopiti za nekih 30-35 mil.

Oscar je toliko konstantan da je kod Moua koji ga gotivi mnogo, postao joker igrac. I to je sad rola u kojoj ce se bolje snac sto posto. Totalno lose igra, bljesne ponekad.. a ima slifa samo sto ga jebe trava, puno pusi travu pa mu mrsko

Ne bi me iznenadilo da udje u deal za nekog krilnog igraca, Willian ga istjero iz ekipe. Nasao sebi mjesto tu, a Oscar jedino da ulazi kao izmjena jer ispred Williana ovakvog tesko da ce igrat

Bilo bi beton njega tusnut i dat jos nesto kinte za krilo

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.