4. april 2015.11 god. comment_211708 Moram da ti jebem majku, hendikepirano govno. Majku ti jebem!!! mrs iz kluba. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211738 U svakoj situaciji kilav, jbt ko da se hrani infuzijom.. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211746 jedva cekam da odleprsa... Obistinice se moje reci. Oscar otpada, Pogba dolazi. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211765 Doktor ove igre. Treba da predje na tenis, ovaj sport je usavrsio. Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212160 For all you Oscar haters.... Here are some facts and stats: -Oscar has the 10th most assists in the PL and he's done that in less games then those above and around him. -Oscar is Chelsea's third highest goal scorer this season and has scored more then Di Maria and Mata! - Oscar has made 30 clearances this season from situations that could of resulted in a goal. - He has also created 48 goalscoring opportunities this season. - Oscar has also been involved in 11 of our games which have resulted in clean sheets. we only have 13 clean sheets. - His passing accuracy is 84% which is extreamly high and is actually higher then Hazard. - His tackling success is 78% which is brilliant for an attacking midfielder. Thats also the same percentage as Matic..... JT only has 62%..... He may not do it with sparkle like Hazard but he gets the job done. C/P sa talkchelsea :D Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212188 To je sve u prvom dijelu sezone dok je u drugom posebna priča. Čelsiju treba jaka alternativa na toj poziciji ili pak Oscar treba da bude alternativa boljem igraču, jer ovaj inače odigra samo pola sezone vrhunski. Tako je bilo i prošle sezone. Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212193 To je sve u prvom dijelu sezone dok je u drugom posebna priča. Čelsiju treba jaka alternativa na toj poziciji ili pak Oscar treba da bude alternativa boljem igraču, jer ovaj inače odigra samo pola sezone vrhunski. Tako je bilo i prošle sezone. Slazem se u potpunosti, Oscar treba da bude alternativa nekom drugom igracu, jer mislim da Oscar jos ne moze izdrzati rigorozan raspored kakav mi imamo, nesto kao i Fabregas, mrtav bude u drugom dijelu sezone. Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212209 A to je u prvom dijelu sezone razvaljivao??? Daj ne serite. U ove tri godine u klubu nije pokazao ono zbog cega je doveden. Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212216 Otac ga šatra nešto brani a vamo ga vadi na poluvremenu tako je " i tito sjebo nogu pre nego što nas je napustio" ;) Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212218 Jedina utakmica u kojoj sam se ja odusevio bila je protiv Juveta, od tada samo cekam kad ce opet tako odigrati... Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212220 A to je u prvom dijelu sezone razvaljivao??? Daj ne serite. U ove tri godine u klubu nije pokazao ono zbog cega je doveden. Pa recimo da jeste :D Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212223 Otac ga šatra nešto brani a vamo ga vadi na poluvremenu tako je " i tito sjebo nogu pre nego što nas je napustio" ;) i svaba je izlazio na poluvremenu. Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212231 A to je u prvom dijelu sezone razvaljivao??? Daj ne serite. U ove tri godine u klubu nije pokazao ono zbog cega je doveden. Nemoj sad zezati. Pa zbog njegovih igara u prvom dijelu sezone smo prodali Matu. Kasnije se izgubio, kao i ove sezone. Ne branim ga, naprotiv Čelsiju trebaju igrači koji konstantno igraju dobro naročito zbog lige prvaka u drugom dijelu sezone kada su utakmice jače i pritisak veći. On je pokazao da nije igrač na kojeg se možemo osloniti tokom cijele sezone. Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212239 U svakoj sezoni odkako je došao, gubio se negdje u sredini i onda do kraja sezone se nije vraćao. Odlično on starta, ide mu i realizacija i proigravanje i preigravanje, šutevi, centaršutevi, trka, zalaganje, startovi, sve sve, ali ga jednostavo nestane i ne vrati se do početka naredne sezone. Za ekipu, kao što je naša, nije to dovoljno. Od Mate npr, mi možda nismo imali trku, možda nismo imali zalaganje, ali smo redovno, tokom cijele sezone imali asistencije te odlučujuće golove. Takav nam igrač, mnogo mnogo fali, nadam se da ćemo ga dobiti umjesto Oscara (naravno ne Matu, ali nekoga tako ili više kvalitetnog). Oscara bih prodao, jer mislim da je preskup igrać, da bi bio back-up, a nije dovoljno kvalitetan da bi bio "prva violina". Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212240 Da ga hocemo utopit nekome za jedno 30-40 miliona ipak je on Brazilac,muka mi je vise gledat njegovo prenemaganje na terenu svake godine ista prica sa njim.Trebamo dovest nekoga konkretnog na tu poziciju ili dati da Cesc predje na njegovu a dovest pojacanje na Cescovu poziciju. Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212247 Ako mozemo izvuci neke masne pare za njega onda ga prodati,ali ako se prica o ceni tipa 20 miliona sto sam negde video da Juventus nudi onda bi ga radije ostavio na klupi,a na njegovo mesto doveo boljeg igraca World Class.Mislim da za 20 miliona necemo naci bolje all round i backup igraca koji mora se ipak priznati ima dovoljno talenta da odigra vrhunski odredjen broj utakmica,e sad dal ce te utakmice biti bas kad mi zelimo to bi bilo dobro saznati sledece sezone. Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212251 Mi bismo prosle godine imali titulu u dzepu da ovaj pizdolizac nije odlucio cuvati nogice za Brazil. Ove godine je imao i vise nego dovoljno prilika da se popravi, medjutim ponovo je nestao i mislim da ne zasluzuje sljedece godine biti u ekipi. Treba nam jos jedna klasa u ekipi ofanzivno koja ce unaprijediti nasu igru.Willian je trenutno svemirski brod za njega na poziciji 10-ke.. Osim sto radi, trci i odradi defanzivno sve sto Oscar radi jednako dobro, uspije i naprijed odigrati dosta bolje. Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212258 Mogu podnijet svakakve igrače, igrače koji ne znaju ali pokušavaju, igrače koji ne znaju ali misle da znaju, igrače koji znaju pa se kurče, igrače koji su retardi, ali ne mogu podnijeti igrače koji igraju bez volje, a upravo to najviše pokazuje Oscar. Pisao sam već na ovoj temi, da je Oscar igrač koji kada igra kako može on je u stanju sam obezbijedit bodove, ali problem je što on na početku sezone igra odlično a onda toliko padne da nije realno, on ili je odličan ili je kanal, nema sredine. Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212260 Mi bismo prosle godine imali titulu u dzepu da ovaj pizdolizac nije odlucio cuvati nogice za Brazil. Ove godine je imao i vise nego dovoljno prilika da se popravi, medjutim ponovo je nestao i mislim da ne zasluzuje sljedece godine biti u ekipi. Zar stvarno veruješ u to? Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212274 HAhahahahahahahahahaaaaaaahahahahahah Oscar kriv jer nismo uzeli titulu prosle godine ahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=znZSaol9PE0 Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212283 Prosle godine nismo isli na titulu, ali i dalje stoji da je Oscar odigrao kao baba. Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212311 [quote name="Igi" post="212260" timestamp="1428511080"] Zar stvarno veruješ u to?[/quote]Pa kad pogledas godinu dana kasnije tako se cini. Ove godine bismo isto tako ispusili da nije Fabregasovih partija i 15-ak asistencija kojima smo probijali iste one timove sto prosle sezone nismo. Dok je Oscar igrao u prosloj sezoni drzali smo se na vrhu cak ispred svih, imali stvari u svojim rukama sa laksim rasporedom nego ove godine, protivnike koji prosipaju bodove i mi smo im poklonili titulu. Hazard je vukao koliko je mogao sam, falio je tu jos jedan igrac. Evo sad imamo Fabregasa u sredini hvala Bogu, i Oscar polako postaje marginalan igrac, igrac kojeg se izvodi nakon 45. minute. Mislim da ekipa ne bi nista strasno pretrpjela njegovom prodajom i dovodjenjem kvalitetne zamjene, naprotiv napredovali bismo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.