Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

ovaj nije odigrao 10 dobrih utakmica u 2 sezone... dakle istrpili smo prosle godine svetsko... e sad se nosi u taj brazil pa igraj u sao caetanu.. samo da ode vise posle ove sezone.

Guštam ko prasac u blatu grob te jebo. Dočekah i ja svojih 5 minuta. A već nakon prvih pola godine otkako je u klubu sam vidio da nije klasa kakvom se prodaje. Iako je i mene zaslijepio golčinom protiv Juventusa onda u samom početku, priznajem. Ali nakon 6 mjeseci sve je jasno bilo.

OSCARE MRŠ IZ SVETINJE, GOVNO PRECIJENJENO! (I POVEDI SA SOBOM WILLIANA, IDITE U RUSKU LIGU)

Više me nitko na ovom svijetu ne može uvjeriti da je bolji od Mate ili De Bruynea ili Salaha ili Schuerrlea ili ne znam više tko na pamet da mi padne.

Sve vise i vise se potvrdjuje da je ona golcina protiv Juventusa bila slucajna. Pa on lik nema suta, sve nesto po zemlji, mrtvo, sporo, najgori golman sto moze odbranit

FRLJOKA https://www.youtube.com/watch?v=scT7jOOHXdw

Jeste li i vi vidjeli kako se na utakmici lopta odbija od drvo? Kontam, otkud drvo na stadionu?

Boga mi kad su on i jos njih par na terenu zajedno , to izgleda kao neka gusta suma :D

Bas je Murinjo kriv sto je on panj.

Murinjo je unazadio Oskara,on je klasicna desetka zapravo toliko je opterecen defanzivom da je u stagnaciji totalnoj kao igrac,pogledaj De Bruina svanulo mu od kad je napustio Celzi isto i sa Salahom prica.

Murinjo je glavni krivac,sto Oskar izgleda kao kurac na terenu,mali stagnira opasno!

Ajde ne trolaj vise. Nisi zanimljiv.

Sto se Oskara tice, ja cu sacekati kraj prvenstva, pa cu onda suditi. Ako se ne popravi nikako, onda ga definitivno prodati.

Murinjo je unazadio Oskara,on je klasicna desetka zapravo toliko je opterecen defanzivom da je u stagnaciji totalnoj kao igrac,pogledaj De Bruina svanulo mu od kad je napustio Celzi isto i sa Salahom prica.

Pa sta on ako je klasicna desetka treba da stoji na 40 metara i samo ceka loptu, pa nije ovo 67 godina.

I poredjenja su ti zesce glupa ako poredis kako neki igrac igra u Bundes Ligi ili Kalcu jer to je kao da poredis nebo i zemlju, bundes liga napadacki orijentisana, igra se otvoren fudbal, Kalco raspala liga igra se nesto slicno fudbalu.

Opa, ovo bi bilo dobro za obe strane. S tim da jedna strana ne bi bila zadovoljna hahahaha ako ovo bude onda su pravi idioti

Previse genijalno to zvuci da bi se desilo.

Za svakog igrača su dovoljne dvije sezone (Oscar je u nas tri) da se vidi jel klasa za taj klub ili ne.

Svi oni čiji je zaključak "Oscar je klasa za Chelsea" nakon ove tri godine neka se dobro zapitaju kakvo je njihovo mentalno zdravlje.

nemam ga nameru više braniti ,ajd bilo je SP prošle godine pa da i razumem neke stvari 

problem je u tome što on jednostavno nestane,fali mu neka daska u glavi kao bude top igrač

gledaj azara koji sa 24 drži kontinuitet cele sezone i nosi tim a ovaj pajdoman nakon što je Otac bacio sve karte na njega ponovo kiksa u drugom delu sezone

ako ne može da se izbori sa tempom i cirkusom prema bolje je i za nas i za njega da promeni sredinu

italija,nemačka,španija nek bira ,milina za njega da igra negde bez tenzija

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.