15. mart 2015.11 god. comment_208384 ovaj nije odigrao 10 dobrih utakmica u 2 sezone... dakle istrpili smo prosle godine svetsko... e sad se nosi u taj brazil pa igraj u sao caetanu.. samo da ode vise posle ove sezone. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208389 Glavni krivac za losu igru OSKARA je Murinjo,decko je klasicna desetka on to u Celziju ne igra,a kad igra za Brazil uvek uz Neimara najbolji igrac... Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208393 ma moze u barselonu prvim avionom nek igra sa Neymarom ako hoce, ko ga jebe. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208448 Guštam ko prasac u blatu grob te jebo. Dočekah i ja svojih 5 minuta. A već nakon prvih pola godine otkako je u klubu sam vidio da nije klasa kakvom se prodaje. Iako je i mene zaslijepio golčinom protiv Juventusa onda u samom početku, priznajem. Ali nakon 6 mjeseci sve je jasno bilo. OSCARE MRŠ IZ SVETINJE, GOVNO PRECIJENJENO! (I POVEDI SA SOBOM WILLIANA, IDITE U RUSKU LIGU) Više me nitko na ovom svijetu ne može uvjeriti da je bolji od Mate ili De Bruynea ili Salaha ili Schuerrlea ili ne znam više tko na pamet da mi padne. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208451 Sve vise i vise se potvrdjuje da je ona golcina protiv Juventusa bila slucajna. Pa on lik nema suta, sve nesto po zemlji, mrtvo, sporo, najgori golman sto moze odbranit FRLJOKA https://www.youtube.com/watch?v=scT7jOOHXdw Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208453 Kad smo zadnji put postigli golcinu poput ovog ili barem upola ovako... Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208540 kako si ono promasio retarde... sad gledam sansu i stvarno nisi ni za ACMilan, a ne za nas..panju. Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208578 2 golcine tacnije :D prvi je bio golčina, drugi gol je nekog zakačila i prevarila buffona Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208629 Jeste li i vi vidjeli kako se na utakmici lopta odbija od drvo? Kontam, otkud drvo na stadionu? Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208635 Jeste li i vi vidjeli kako se na utakmici lopta odbija od drvo? Kontam, otkud drvo na stadionu? Boga mi kad su on i jos njih par na terenu zajedno , to izgleda kao neka gusta suma :D Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208832 Kuci me vole, a tako me i zovu.- rece tutumrak O. Emboaba. Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208855 Murinjo je glavni krivac,sto Oskar izgleda kao kurac na terenu,mali stagnira opasno! Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208867 Bas je Murinjo kriv sto je on panj. Murinjo je unazadio Oskara,on je klasicna desetka zapravo toliko je opterecen defanzivom da je u stagnaciji totalnoj kao igrac,pogledaj De Bruina svanulo mu od kad je napustio Celzi isto i sa Salahom prica. Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208883 Murinjo je glavni krivac,sto Oskar izgleda kao kurac na terenu,mali stagnira opasno! Ajde ne trolaj vise. Nisi zanimljiv. Sto se Oskara tice, ja cu sacekati kraj prvenstva, pa cu onda suditi. Ako se ne popravi nikako, onda ga definitivno prodati. Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208885 Murinjo je unazadio Oskara,on je klasicna desetka zapravo toliko je opterecen defanzivom da je u stagnaciji totalnoj kao igrac,pogledaj De Bruina svanulo mu od kad je napustio Celzi isto i sa Salahom prica. Pa sta on ako je klasicna desetka treba da stoji na 40 metara i samo ceka loptu, pa nije ovo 67 godina. I poredjenja su ti zesce glupa ako poredis kako neki igrac igra u Bundes Ligi ili Kalcu jer to je kao da poredis nebo i zemlju, bundes liga napadacki orijentisana, igra se otvoren fudbal, Kalco raspala liga igra se nesto slicno fudbalu. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210533 Vjerovatno većina ne bi imala ništa protiv ovog transfera... http://sillyseason.com/football/serie/juventus-fc/chelsea-can-have-pogba-what-cost Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210534 Opa, ovo bi bilo dobro za obe strane. S tim da jedna strana ne bi bila zadovoljna hahahaha ako ovo bude onda su pravi idioti Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210605 Za svakog igrača su dovoljne dvije sezone (Oscar je u nas tri) da se vidi jel klasa za taj klub ili ne. Svi oni čiji je zaključak "Oscar je klasa za Chelsea" nakon ove tri godine neka se dobro zapitaju kakvo je njihovo mentalno zdravlje. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210607 nemam ga nameru više braniti ,ajd bilo je SP prošle godine pa da i razumem neke stvari problem je u tome što on jednostavno nestane,fali mu neka daska u glavi kao bude top igrač gledaj azara koji sa 24 drži kontinuitet cele sezone i nosi tim a ovaj pajdoman nakon što je Otac bacio sve karte na njega ponovo kiksa u drugom delu sezone ako ne može da se izbori sa tempom i cirkusom prema bolje je i za nas i za njega da promeni sredinu italija,nemačka,španija nek bira ,milina za njega da igra negde bez tenzija Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.