Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Rika si da se Oscar u drugom delu prošle sezone čuvao za Brazil i da je zato igrao očajno, zašto sada igra očajno? :/

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Rika si da se Oscar u drugom delu prošle sezone čuvao za Brazil i da je zato igrao očajno, zašto sada igra očajno? :/

A to mislis. Vjerovao sam u to ali vise ne. Momak jednostavno nije ponudio dovoljno.

3.sezone u Celziju napredak u igri NULA,ocito da on nije kapcitet za Celzi sklon je greskama kad se igra na malom prostoru,cesto zabija glavu kao noj u pesak.

Treba dovesti boljeg igraca na njegovu poziciju,a na njemu zaraditi neke dobre pare ili ga ostaviti na klupi da igrao 20-25 utakmica po sezoni tada ce valjda odigrati onih njegovih 15 vrhunskih.

Ja bih ga prodao za masnije pare nekom tipa PSG, dok još svi nisu skontali kakva je oklagija od igrača. Taman u PSGu može opet voditi ljubav sa Luizom

Karlos Dunga predlaže Juventusu kupovinu veziste Čelsija Oskara.

"Mnogo me podseća na Roberta Bađa. Sjajan tehničar, veoma pronicljiv igrač, odlično čita situacije, spada u najbolje plejmejkere današnjice.

Brazilci imaju običaj da se zabavljaju na terenu, ali to nije slučaj sa Oskarom. Sa tim se složio i Žoze Murinjo kada smo pričali na tu temu.

Alegriju sam rekao da bi mu Oskar bio pun pogodak."
 rekao je Dunga.

Na pitanje novinara da li bi eventualni prelazak iz Čelsija u Juventus bio korak nazad u Oskarovoj karijeri, selektor Brazila je odgovorio lakonski - "Ne!"

Ockar za Pogbu i da im platimo, joj kakav bi to potez bio. hahahhahahah

"Mnogo me podseća na Roberta Bađa. 

1196.gif

Smješno je reći da se čuvao za Brazil. Pa za što se čuvao godinu prije Brazila? Za što se to onda sad čuva? Za ljetne kurvaluke sa sestrom i ženom u troje?

Dajte ljudi, ta priča za Brazil je samo izlika da se prikrije manjak kvalitete igrača koji nije u stanju napraviti jednu dobru sezonu u formi. Nosi Lampardovu osmicu na leđima, igra tu poziciju i sve al džaba kad Lampsu ne može ni krampone na kopačkama čistim. A platili smo ga onoliko samo zato što je iz Brazila. I sad još hoće onog Kenedyja. Zemljo otvori se. Gdje su stara dobra vremena kad smo iz Ligue 1 dovodili igrače (Malouda, Esssien)? A treba se okrenuti njemačkom tržištu. U Borussijama i Schalkeu ima odličnih igrača.

DOSTA BRAZILACA!

Šta je da je, može pričati ko šta oće, ali kad je on ušao i kada je lopta bila kod njega nešto se događalo

Ja sam vec pisao nemam nista protiv da ostane mesto da ga prodajemo za 20 miliona ima momak stvarno magije da promeni nesto u igri.Ako ovakvih 15 ulazaka bude imao po sezoni,a mi dovedemo World Class Plejmejkera gde ce nam kraj biti,kad taj plej bude lose igrao izvadis ga u 60 min ubacis Oscara i mozda se malo popravi igra.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.