Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Ne znam sta mu se desava ali je loš trenutno i mi nemamo koristi od njega.Zna bljesnuti i zabiti po koji pogodak ali nije to dovoljno.

Najžalosnije je sto ce i on kao i De Brujne,Salah i slicni njima poceti da reseta mreze na sve moguce nacine u koliko ode iz kluba a ovdje meda ne moze.

Strasan igrac, ali jbg jos se osjecaju poslijedice umora od SP-a.

Posledice još od Olimpijskih igara 2012.

ČOVEK JE 2013 IGRAO KUP KONFEDERACIJA, 2014. SVETSKO PRVENSTVO, A ZIMI NEMA PAUZE U LIGI, ČOVEK JE UMORAN.

Da sam Roman ili Jose, sacekala bi ga avio karta za Brazil cim se vrati. Jebo sebe. Bitno da mu ovakve zicere brane kod nas.

Dao gol Francuzima, sad je našo, kod nas će glumuiti nindžu prvom prilikom.

Daće Bog da su ga gledali ovi iz PSGa na utakmici i rekli sebi "NEKAA IDE ŽIVOT, 50 MILKI BACAJ"

Jedna tekma brazila i odmah se misljenja mijenjaju. Skontajte samo orimanja lopti te driblinga i pasova nasih brazilaca. Tu ti nece pomoc ni da igras bez obaveza

Ne moze kalsicna desetka da dolazi po loptu na sredini terena svaki put,pritom da ima toliko defanzivni zadataka u igri.

Sta ti danas znaci klasicna desetka u Evropi? Ta endemska vrsta je skoro pa izumrla na starom kontinentu. Jos uvijek zivi u Juznoj Americi.
Danas je teško pronaci ekipu koja igra s tim trequartistom u vezi. Postojanje igraca koji ne pridonosi defanzivnom aspektu igre, za kojeg drugi moraju trčati je nedopustivo u danasnjem modernom nogometu.
Kaka, Zidane to su bile klasicne desetke koji nisu imali defanzivnih zadataka.
Fudbal se vremenom mijenja tako da neke pozicije nestaju a nove se radjaju.

Da sam Roman ili Jose, sacekala bi ga avio karta za Brazil cim se vrati. Jebo sebe. Bitno da mu ovakve zicere brane kod nas.

Izvinjavam se ovim putem na ishitrenom postu, bar da si dao 3 golai 2 asistencije imao.  Najjaci si bre.

PS. tek sam sada saznao da su ga skauti Juventusa gledali. 

Ne moze kalsicna desetka da dolazi po loptu na sredini terena svaki put,pritom da ima toliko defanzivni zadataka u igri.

Slazem se da ne moze, ali mi nemamo klasicnu desetku u timu, mi imamo kloceve koji ne znaju svoju poziciju, pa su cas lijevo krilo, pa desno, pa centralno, pa kad vide da to ne ide povuku se pozadi da pomazu odbrani.

Ma meni je isti i bez Lamparda.

Mislio sam da ću manje gledati Chelsea njegovim odlaskom jer mi je bio najdraži igrač.

Svi koji su odlazili prije njega bili su jednostavno bivši igrači, pa čak i Drogba.

Nikada Drogbu nisam stavljao na istu stepenicu sa Lampardom.

Uvijek mi je Lampard bio iznad Drogbe.

Lampard, iako najbolji igrač koji je ikada igrao za Chelsea (to je moje mišljenje) više nije naš, meni je Chelsea i dalje Chelsea, svakim danom sve veći i veći.

A Oscar? Vjerovatno će biti jedan od onih koje ću zaboraviti da su igrali za Chelsea jer nije ostavio traga.

Pravi muskarci ovako potezu rakiju, a evo sta ova nasa ameba!

tumblr_nm5c8za9rq1t9ys1ao1_540.jpg

Eeee ko nama igra u timu, jos kad procitas da dovodimo onog Daglasa Kostu, pa tacno da se covek zakolje grlićem.

Kakve su ovo Pamela Anderson tetovažice :/

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.