Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Celzi od Oskara nema nikave koristi,decko je nezaintresovan u vecini utakmica da preuzme odgvornost da povuce ekipu kad treba,ja da sam na mestu Murinja uzeo bi na njemu 40-45 miliona eura.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Lik je realno mnogo mogao, a malo je uradio. Mislim da ce bit prodan vec u ovom roku, siguran sam...

Samo nezz gdje ce u Juve, pa ljudi imaju 5-6 top veznih igraca al haj boli me tuki

Ovi komedijasi iz Torina nude 18 miliona funti za njega...hahahah

Hahahahah

Ali pazi ti njih i logike zabarske, mi cemo Pogbu i Vidala uvaljati za triput vise nego sto stvarno vrijede, a ovamo cemo nasamariti neki jadni Chelsea i kupiti igraca za duplo manje para. Samo sto su se malo zajebali u proracunu, a to je da mi nismo supermarket, supermarket je par blokova od nas, u sjevernom Londonu.

Ne bih ja volio da se Oscar proda.Hocu da opet imamo jaku klupu kao nekada.Imamo dovoljno prihoda da se kupi neko kvalitetan na toj poziciji pa nek Oscar sjedi na klupi.Nije on toliko los da ne moze dati plus ovom timu.Mislim da bi bio jos bolji kao neka "super zamjena" koji ce svojom trkom i energicnosti dati nesto novo svojim ulaskom sa klupe.

Nevezano toliko za Oscara, ali htio sam ovo napisati negdje pa evo kad već spominješ klupu.

Mourinho se odlučuje na što manju rotaciju i time je možda donio trofeje, mada je istovremeno stvorio probleme kod igrača koji ne igraju. Ako se nastavi s ovoliko malom količinom rotacije, odnosno forsiranjem određenih igrača do besvijesti onda će imati svakog ljeta isti problem - a to je da će ovi koji su zapostavljeni tražiti odlazak. Iz tog razloga su prošle sezone igrači kao što su Drogba, Remy, Ramires i Zouma, pa eto u nekoj manjoj mjeri i Mikel radi povreda, od krucijalne važnosti bili. Opet kažem, vidjećemo dokle će neki igrači trpjeti takve tretmane, jer džaba šta on njima tamo obećava kule i gradove kad ih nagovara, vrlo rijetko od toga vidimo nešto konkretno. 

Zato sad imamo takvu situaciju da odlični igrači koje ne želimo da odu odlaze, a isto tako odlični igrači koje želimo da dođu ne žele doći. Razlog je isti, već sam ga gore naveo.

Već se u drugom dijelu ove sezone primjetilo na nekim stožernim igračima da nemaju više energije i svježine što je rezultat konstatnog forsiranja, prije svega govorim o Matiću koji je veliki pad forme doživio u odnosu na početak. Vidjećemo kako će to ići dogodine.

Slazem se.Ali da bi mogao rotirati moras imati kvalitetne zamjene.Murinjo se tu najvise sjebo prodajom Sirlea pa i Salaha jer od Cudrada ocito nije dobio instant rezultat koji je mozda ocekivao.Malo su nas i povrede jebavale pa su recimo Ramires,Mikel,Oscar dosta utakmica izostali a nisi ih mogao adekvatno zamjeniti tj. oni nisu mogli zamjeniti druge igrace kojima je mozda bio potreban odmor.Barem ne kvalitetno.
Zato je neophodno da dovedemo baremo po jednog igraca na 3 pozicije,a to su odbrana,sredina i napad.Kad bi sve to uspjeli bez prodavanja nekih igraca bilo bi zaista predobro jer bi se konacno i Murinjo mogao osloniti na neke druge igrace osim onih iz prvih 11.Da ne pricam o nekim standardnim stvarima kao sto su povrede,suspenzije itd.Samo zamislite scenario da nas nekim slucajem,nedo Bog,zadesi situacija s povredama kao sto se to desava Arsenalu svake godine(mislim to je skoro nemoguce jer kod njih nesto ocito ne stima u tom pogledu),mi bi se borili za ulazak u Evropu,i to liga Evropu.

Kako ovaj panj svake sezone dobija sansu da pokaze svoje neznanje, a neki likovi koji imaju talenat, vole klub, posle jedne greskice pakuju kofere ili budu zabetonirani za klupu ? 

Sources close to Oscar have told Sky Sports that there have been no talks between the clubs, and that the player will be staying at Chelsea.

DUWAYTE GA HEJTERI, OSKAR OSTAJE.

OOOOOOOOO, OSKARE TI PRVI AMF SIIII, OOOOOOH OSKARE, GOLČINE DAJEŠ TIIII

oscar.gif

AgitatedMeagerDolphin.gif

On je za mene soldian igrač ali ništa više od toga, nekada sma vjerovao u njega sad ne toliko ali nemam mnogo toga protiv da ostane i da odigra još jednu sezonu iako razumijem one kojima ga je pun kurac. Fudbal je surov, posebno to važi kada vam je Jose trener a mnogi su platili glavom i za manje.

Dobro, dobro, bodrite vi Wiliana,Oscara itd, s njima cemo trofej Lige sampiona vidjet 2545 godine

Dobro, dobro, bodrite vi Wiliana,Oscara itd, s njima cemo trofej Lige sampiona vidjet 2545 godine

Naravno da ćemo da ih bodrimo, nećemo kao neki da bodrimo ekipe tek kad uđu u polufinale xexe.

Sta je Lampard radio na terenu a sta ovaj hostapler..ima 46 kila

Lampard je 2001. imao 23 godine, a ti Čelsi pratiš od 2009. tišina tamo kad ne znaš kako se razvijao xexexe.

Igore dzaba si ga stavio na avatar, lik je sto se tice fudbalskog znanja u egalu sa jablanom, taj jos treba da radi da dostigne nivo panciceve omorike kamoli Celsija.

Igore dzaba si ga stavio na avatar, lik je sto se tice fudbalskog znanja u egalu sa jablanom, taj jos treba da radi da dostigne nivo panciceve omorike kamoli Celsija.

Setiću se ovoga kada za desetak godina budeš plakao kada nas ova legenda bude napuštala.

on sledeće sezone mora da napravi napredak,nema više opravdanja i neverujem da će ga Murinjo više čekati 

stiže polako na 24 to su godine kad je Azar napravio korak napred,sad morao i on

ponovo ,ne tražim od njega da bude ronaldinjo ali ne sme više onako da nestaje sa terena jer je mu je otac ukazao poverenje

• 2 sedmice kasnije...

Eto vam vašeg Oscara, Williana, Ramiresa i inih. Brazilska reprezentacija nikad gora od kad postoji, jedina svjetska klasa im je Neymar koji je pod suspenzijom. Sinoć su ispali u Copa Americi od Paragvaja u četvrtfinalu. A mi samo trpamo ove poluigrače u Chelsea, a posljednja akvizicija nam je prezimenjak američkog predsjednika sa samo jednim N.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/paragvajci-bolji-od-brazilaca-u-cetvrtfinalu-copa-americe/150628022

Odličan komentar ispod članka:

OHYXsRl.jpg

Znači NIJEDAN sem padavičara Neymar - NIJEDAN nije svjetska klasa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.