11. mart 2015.11 god. comment_207520 Ma ovaj je blago rečeno poluigrač. Balvan, drvo. Kako je došao do Chelseaja ni sam ne zna. Prijavi
11. mart 2015.11 god. comment_207521 Prodati na ljeto ako se dobije dobra ponuda, dati Rubenu priliku. Trebaju nam igrači koji će nositi ekipu igrom, a ne kriti se kad je najvažnije u sezoni. Oscar je svoje prilike dobio, dobio je povjerenje, ali nas je iznevjerio i mislim da to mora biti kraj za njega. Prijavi
11. mart 2015.11 god. comment_207525 Ovaj debil i zna nešto sa loptom i umjesto da to koristi on ko hajvan uleće ljudima u noge majku jebo poremecenu Prijavi
11. mart 2015.11 god. comment_207550 Sad ćete me popljuvati, ali mi je drago što smo ispali radi ovog kretena i onog Williana i Ramiresa. Potrebna nam je ovog ljeta: EKSTERMINACIJA BRAZILACA! Odstraniti ih iz Chelseaja ko kožicu s muslimanske i židovske ćune. Nikad od tebe igrača kao što je Lampard bio. Džaba i pozicija i broj na leđima. Nisi zadovoljio. Solidan si igrač, ali vrhunski nisi. Kofer u ruke i vozda: Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207605 Sto bi te popljuvali kad s pravom kritikujes invalida i jednog od nasih majlosijih igraca. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207651 Jos mi nije jasno kako navrlji protiv Juventusa onakvu golcinu. SMRAD. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207669 De nemojte ga jebote, čuva se za Svjetsko prvenstvo :D Čini mi se da se na leto igra Copa America :D Može slobodno da ide na leto, skoro uopšte nije napredovao za skoro tri godine. Kad možemo njega da trpimo, ne znam što ne bismo trpeli nekog mladića koji teško može igrati gore od njega. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207670 Oscar je sinonim za stagnaciju, od ONOLIKOG najavljivanja brazilskog talenta izrodio se čistokrvi prosjek Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208225 Na leto mu se zahvalit(cisto radi reda) i da ga ne gledam vise. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208269 Oskar zna da igra fudbal,njega je Murinjo unistio svojom defanzivom od klasicne desetke napravio nekog defanzivnog mesanca veznjaka!Covek uvek uz Neimara najbolji igrac Brazila da igra sto i Kutinjo u Liverpulu videli bi magiju od Oskara,ovako vidimo unistenog fudbalera koji vise igra u defanzivi nego ofanzivi! Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208271 takoeeee uništio ga mourinho, momak igra zadnjeg veznog toe ne shvatljivo ljudi moi Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208279 ajde u picku m, idi jebi mater svoju, idi u wolfsburg mame ti se najebem za svaki los prijem, za svaki los pas i za svaku neiskoristenu sansu danas. jebem ti svu familiju Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208313 Emboaba je jedan od najretardiranijih igrača u povijesti ovog kluba. Jebo Mourinho sebe ako ga ne odjebe na ljeto. Neki dobri igrači su odlazili u zadnje vrijeme, jebo te neprihvatljivo je da ovaj panj ostaje. Ko jebeni Torres donedavno. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208318 Emboaba je jedan od najretardiranijih igrača u povijesti ovog kluba. Jebo Mourinho sebe ako ga ne odjebe na ljeto. Neki dobri igrači su odlazili u zadnje vrijeme, jebo te neprihvatljivo je da ovaj panj ostaje. Ko jebeni Torres donedavno. Brate nemoj da seres Oskar kida igra fenomenalno odbranu,vidis da je Murinjo zadovoljan! Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208343 Ovaj Oskar da igra na Balkanu, posle dva meca bi ga navijaci objesili za jaja. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208345 Branio sam ga i kad je trebalo i kad nije... Al sto je mnogo, mnogo je. Mnogi igraci su pali u formi, al njega je ista drzala najkrace. Isuvise kredita je ispucao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.