Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Prodati na ljeto ako se dobije dobra ponuda, dati Rubenu priliku. Trebaju nam igrači koji će nositi ekipu igrom, a ne kriti se kad je najvažnije u sezoni. 

Oscar je svoje prilike dobio, dobio je povjerenje, ali nas je iznevjerio i mislim da to mora biti kraj za njega.

Sad ćete me popljuvati, ali mi je drago što smo ispali radi ovog kretena i onog Williana i Ramiresa. Potrebna nam je ovog ljeta:

EKSTERMINACIJA BRAZILACA!

Odstraniti ih iz Chelseaja ko kožicu s muslimanske i židovske ćune. 

Nikad od tebe igrača kao što je Lampard bio. Džaba i pozicija i broj na leđima. Nisi zadovoljio. Solidan si igrač, ali vrhunski nisi. Kofer u ruke i vozda:

suitcase__582_414.jpg

oscar-emboaba-calvin-klein-underwear-cam

Jos mi nije jasno kako navrlji protiv Juventusa onakvu golcinu. SMRAD.

De nemojte ga jebote, čuva se za Svjetsko prvenstvo :D

Čini mi se da se na leto igra Copa America :D

Može slobodno da ide na leto, skoro uopšte nije napredovao za skoro tri godine. Kad možemo njega da trpimo, ne znam što ne bismo trpeli nekog mladića koji teško može igrati gore od njega.

Avangardan igrač.

Oskar zna da igra fudbal,njega je Murinjo unistio svojom defanzivom od klasicne desetke napravio nekog defanzivnog mesanca veznjaka!Covek uvek uz Neimara najbolji igrac Brazila da igra sto i Kutinjo u Liverpulu videli bi magiju od Oskara,ovako vidimo unistenog fudbalera koji vise igra u defanzivi nego ofanzivi!

takoeeee uništio ga mourinho, momak igra zadnjeg veznog toe ne shvatljivo ljudi moi

ajde u picku m, idi jebi mater svoju, idi u wolfsburg mame ti se najebem za svaki los prijem, za svaki los pas i za svaku neiskoristenu sansu danas. jebem ti svu familiju

Emboaba je jedan od najretardiranijih igrača u povijesti ovog kluba. Jebo Mourinho sebe ako ga ne odjebe na ljeto.

Neki dobri igrači su odlazili u zadnje vrijeme, jebo te neprihvatljivo je da ovaj panj ostaje. Ko jebeni Torres donedavno.

Emboaba je jedan od najretardiranijih igrača u povijesti ovog kluba. Jebo Mourinho sebe ako ga ne odjebe na ljeto.

Neki dobri igrači su odlazili u zadnje vrijeme, jebo te neprihvatljivo je da ovaj panj ostaje. Ko jebeni Torres donedavno.

Brate nemoj da seres Oskar kida igra fenomenalno odbranu,vidis da je Murinjo zadovoljan!

Ovaj Oskar da igra na Balkanu, posle dva meca bi ga navijaci objesili za jaja.

Branio sam ga i kad je trebalo i kad nije... Al sto je mnogo, mnogo je. Mnogi igraci su pali u formi, al njega je ista drzala najkrace. 

Isuvise kredita je ispucao. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.