Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Želim da što prije ode iz Chelseaja, znači ako je već sutra moguće. Nevjerovatno je to kako mi ovaj igrač nije drag i kako mi ne može biti drag. Ja njega organski ne mogu. Ne želim mu zlo, želim mu svu sreću svijeta. Ali što dalje od Chelseaja.

Dje su oni sto su rekli da MOU cuva Oskara za PSG :D ?

Mou odgovorio na pitanje oko Oskara : ,, Sto je igrao, igrao je, slobodno mogu reci da je on od ljeta novi igrac PSG-a.Do tada ce trenirati sa U21 timom." (Skyzemo Sports)

Ne mos gledat sve kroz statistiku. Imao je Emboaba tekmi u kojima je zabio a igrao ocajno. A imas tekmi u kojima nije ni zabio ni asistirao ali bio odlican.

Ne mos gledat sve kroz statistiku. Imao je Emboaba tekmi u kojima je zabio a igrao ocajno. A imas tekmi u kojima nije ni zabio ni asistirao ali bio odlican.

De bruyneu se gleda u statistiku, tako da sam morao reci :D 

Uglavnom, de bruyne treba jos pure takoreci jesti, da bi bio blizu Oscaru. Ali dobro, navikao sam ja na ovo drkanje kurca na druge igrace. Svi valjaju samo nasi ne valjaju, rekao bi covjek da smo u sredini tabele i da se ne borimo nizasta.

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/02/oscar--everyone-s-excited.html

‘Wembley is like the perfect stadium. The pitch is perfect, the ground is beautiful and the atmosphere is great.

‘Everyone is very excited because we all know it’s a big game and we have been training every day towards winning this game. We are all very motivated and we really want to have this trophy.

‘Personally I want to win every trophy at Chelsea. I won the Europa League and now in this final I can win another one. It’s a fantastic opportunity.

Tek sam se u 68 minutu sjetio da igra. Ocaj.

Opet je grohnuo u drugom dijelu sezone. Mislim da Jose neće puno razmišljati ako dođe neka velika ponuda na ljeto.

Očigledno je da mu ne vjeruje u velikim utakmicama.

Bio je nabrijan za igru na otvaranju tekme, kasnije se izgubio i to je sve. Imao je puno defanzivnih zadataka, ne samo u 2.p. nego u cijeloj tekmi.

Napusti klub svojom voljom, majku ti invalidsku, popisam ti se na glupu glavu, retardiranu, smradu, kakvim igacima ti uzimas mjesto u klubu. Pu, Gael Kakuta je klasa za tebe, govno jedno brazilsko, da Bog da te pojeo mrak.

Napusti klub svojom voljom, majku ti invalidsku, popisam ti se na glupu glavu, retardiranu, smradu, kakvim igacima ti uzimas mjesto u klubu. Pu, Gael Kakuta je klasa za tebe, govno jedno brazilsko, da Bog da te pojeo mrak.

Izborio crveni, meni prejako :D ali zasluzeno izasao zbog malo vise losih startova...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.