Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Nema potrebe da raspravljate o kvalitetama Mate. Čovjek je institucija što je i dokazao. To što ga Mourinho nije računao, ne znači da je bio loš igrač. Naprotiv, mislim da smo napravili grešku jer Oscar oscilira u svojim igrama.

Sad je Mata djubre od igraca... A da se vratimo na neku 25. stranicu Matine teme.. Pa da vidimo komentare.
Iako je losiji igrac sad u utdu, u Chelsea je bio prejak..kakve lopte za Drogbu,torreaa sturridgea i ostale.. Bio je masina jebena

Nemojte biti licjemerni

Točno to...Boli me kurac kako igra u Unitedu, ne pratim ni ne zanima me. Ali znam kako je igrao u Chelseaju. I znam da je igrao predobro,  Zato je prejadno što ga neki pokušavate nekakvim poluigračem ovdje napraviti.

Poklonio je bar 5 lopti danas (nekoliko odlicnih kontri), bar toliko sam prebrojao. Jos koliko ima sto nisam prebrojao, ne znam, ali ima dosta. U odbrani nije bio los.

Izgleda da ipak nije suspendovan protv Sitija.

The yellow card amnesty cut-off date will also be brought forward to December 31. Previously, players who collected five yellow cards before the final day in February were given a one-match suspension. This will now only apply if a player reaches five yellow cards before December 31.

Znači nakon 31. decembra, igraču treba 10 žutih kartona za suspenziju. :)

Izgleda da ipak nije suspendovan protv Sitija.

The yellow card amnesty cut-off date will also be brought forward to December 31. Previously, players who collected five yellow cards before the final day in February were given a one-match suspension. This will now only apply if a player reaches five yellow cards before December 31.

Znači nakon 31. decembra, igraču treba 10 žutih kartona za suspenziju. :)

Dobro je... Samo ne znam za ovaj drugi dio posta, da od 31. decembra treba 10 žutih... To mi malo čudno, ili se nisi dobro izrazio. Uvijek je bilo 5 žutih - utakmica suspenzije. Al' eto od 2009. godine se brišu žuti ako ne skupiš 5 do 31. decembra.

Kolko ja znam,

1-19 kola- ako skupi igrac 5 zutih suspenzija od 1 meca

20-30- ako skupi 10 ide na hladjenje 2 meca

31-38- ako skupi 15 3 meca suspenzije.

u nekim drugim slucajevima(izuzecima) savez odredjuje kaznu!

Sinoc jedan od najboljih, samo da bude odmoran za City.

Volio bih znati šta Mourinho vidi u ovom igraču. Jedan od najmanje opasnih AMF-ova u Ligama petice. Znači lik ni do gola loptu ne može dobaciti. S onih pozicija s kojih on ima šansu, piiih pa Lamps je s tih pozicija topovski zabijao lopte u gol. Oscar nije svjetska klasa. Jeste on dobar, ali top igrač nije niti će biti.

Na ljeto tražiti boljeg AMF-a. Nije grijeh.

Bio bi red da malo ode na klupu i da se Willian metne na 10-ku a Cuadrado na krilo pa da vidimo kako ce ici, vrijedi pokusati, nista se ne moze izgubiti.

A slazem se da Emboaba nikad nece biti svjetska klasa, vec ok igrac i to je to. I mogao bi se na ljeto prodati, nista nije iskljuceno.

Oscar nije neka masina al kad ga ide on rjesava utakmicu. Vi bi njega na klupu a williana ostavili. Od oscara se imam cemu nadat makar do zadnje minute..

Radije ramiza sa maticem cesca na desetku a krila eden kvadro.

Oscar nije neka masina al kad ga ide on rjesava utakmicu. Vi bi njega na klupu a williana ostavili. Od oscara se imam cemu nadat makar do zadnje minute..

Radije ramiza sa maticem cesca na desetku a krila eden kvadro.

Ide ga svaka 3 mjeseca 2-3 tekme. Naravno da bi Williana 2-3 tekme na 10-ku da se isproba, pa nije Oscar David Silva ponogu.

10987720_809795852390542_783260514398988

Ako ti treba pomoc oko pakovanja kofera, slobodno zovi Caeta,rado ce ti pomoc.

Majstor se cuva za psg kao i cesc. Dva motora nase ekipe

Samo se tjesi.

Uglavnom igraci koje ti imas na avataru budu zakucani za klupu haha

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.