Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

In Lampard's age 23 season, he had 7 PL goals + assists (5G 2A). In Oscar's age 23 season, he already has 11 PL goals + assists (4G 7A).

OSCAR ĆE BITI VEĆI OD LAMPSA.

Bio katastrofalan u prvom poluvremenu uprokos golu, a u nastavku upisao asistenciju.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Najbolje opisano do sad.Ako hocemo da budemo sila,treba nam na svakoj poziciji igrac svjetske klase.

Ovo je nešto najgore što sam pročitao.

Koji to tim ima na svakoj poziciji igrača svjetske klase? Nijedan.
Većina ovih najboljih timova ima 3-4 igrača da su baš world class, dok ostali su jako dobri i vrhunski igrači.
A kao drugo imamo jednog od najuspješnijih trenera ikad, tako da nabijem ja to ako on mora da ima sve top top igrače da bi nešto napravio, dok ovamo neki drugi prave čuda i osvajaju i sa Atletikom i sličnim.
Prezadovoljan sam i sa ovim što imamo, samo da se zadrži Hazard, i eventualno još jedan top igrač da nam legne za krilo umjesto Wiliana i Schurlea i ništa više nam niti treba, niti želim.

U par situacija izgledao katastrofalno u odigravanju prostih dodavanja posebno u zoni od 40m od našeg gola, što inače nije slučaj kod njega, ali tako smo loše igrali kao ekipa prvo poluvrijeme da me ne čudi..

Ipak, gol i asistencija, nije to za bacit. :D

Kad preda loptu protivničkim igračima na 30 metara od našeg gola jebo bi mu i ženu i sestru 30 puta dok je on svezan za radijator sa salamom u ustima

Bravo maći. Aj budi baja sad pa odigraj bar mjesec dana ovako u smislu otkrivanja, razigravanja, dobrih pasova i protoka lopte.

Igraj ko Oscar a ne ko Emboaba!

Statistički je bolji od Azara ove sezone :O

Oscar has contributed in 13 goals in EPL this season (6G+7A), more than Hazard who contributed in 12 (8G+4A) despite playing 516 mins less.

E moj Mata na sta si spao da te s Oskarom porede, aaaaa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.