Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Večeras ga odmarao Mou za utakmicu sa West Hamom . Moram priznati da mi je bilo nekako čudno gledati utakmicu bez Oscara u početnoj postavi . U petak opet sve na staro .

• 2 sedmice kasnije...

A u koga da ima povjerenje? U Ramu Bezmozgovića i Šurlea Panjića?

Pa nek dovede momke koji znaju igrat, makar to mozemo, imamo para kolko ocemo a dovodimo seronje.

Pa ne ide to samo tako, neko ne valja idemo odma dovest boljeg, pa treba platit 30-40M, koji je vama kurac, nije ovo pes, fifa i ostale simulacije, treba se pametno trošit, ne možeš ni ubost sa svakim pojačanjem, Oscar je do sad bio jedan od najboljih ove sezone, jbga, sad nije išlo, šta sad, da je tako pola ekipe bi se već prodalo

Trenutno je totalno van forme. Evo već par utakmica ne može meda. Nažalost, ukoliko se brzo ne vrati u formu mogli bismo ispaštati, jer nemamo adekvatnu zamjenu za njega. Ako prebacimo Fabregasa na njegovo mjesto, onda trpi sredina jer Mikel i Ramo Bezmozgović nisu ni blizu Fabregasu.

Treba mu ponovo samo jakih 90 minuta da uhvati ritam i opet će biti solidan..

Tacno tako, nista vise od solidan on ne moze

Nama ne treba igrac koji ce da bude solidan, treba nam kidalica neka, solidnih ima i u domacim ligama, ocemo masinu.

Tacno tako, nista vise od solidan on ne moze

Nama ne treba igrac koji ce da bude solidan, treba nam kidalica neka, solidnih ima i u domacim ligama, ocemo masinu.

Oscar kada je solidan od njega možeš očekivati i golove i asistencije..

Jbt nama samo da je neke mašine neke kidalice neke vanzemaljce, de ljudi smirite se malo...

Trenutno je totalno van forme. Evo već par utakmica ne može meda. Nažalost, ukoliko se brzo ne vrati u formu mogli bismo ispaštati, jer nemamo adekvatnu zamjenu za njega. Ako prebacimo Fabregasa na njegovo mjesto, onda trpi sredina jer Mikel i Ramo Bezmozgović nisu ni blizu Fabregasu.

Prošle godine nekad u ovo vrijeme ili malo poslije, sjećam se da smo pričali istu priču u vezi s njim. Prodali smo Matu a ovaj nije nastavio formu iz prve polusezone. To nas je na kraju dosta koštalo.

tada se gey cuvao za svetsko prvenstvo. Kada ga tad nismo prodali za kaznu,necemo ni sada. Pederski je to odradio i kurtonski,ali sta da se radi.

Nije loš igrač, al nije ni svjetska klasa

Najbolje opisano do sad.Ako hocemo da budemo sila,treba nam na svakoj poziciji igrac svjetske klase.

Najbolje opisano do sad.Ako hocemo da budemo sila,treba nam na svakoj poziciji igrac svjetske klase.

Ne treba nam na svakoj poziciji igrač svjetske klase da bi mi imali uspjeh, samo je bitno uklopiti ekipu i stvoriti dobitni sistem, pravi primjer za to su Atletico Madrid i Simeone, pa i Klopp i BvB prije dvije godine. Ne treba da uvijek budemo nezadovoljni i da samo forsiramo tu priču kako nam treba svjetska klasa na svakoj poziciji, jer ne treba nam svjetska klasa ako će onaj koji nije svjetska klasa dati sve od sebe na terenu, primjer je Azpilicueta. Ja sam zadovoljan kakvu ekipu imamo i kako klub radi svoj posao. Mi smo i sada "sila" jer smo po jačini u top 3 zajedno sa Realom i Bayernom, samo što mi tražimo sitnicu i uvijek nam je neki tamo iz drugog kluba bolji nego naš igrač..

Treba biti zadovoljan sa ekipom koju imamo, jer kad pogledaš kroz koliko smo samo trenerskih promjena prošli mi smo okupili odličnu ekipu, ovi momci koju su u ekipi su sposobni da osvajaju trofeje..

Ne treba nam na svakoj poziciji igrač svjetske klase da bi mi imali uspjeh, samo je bitno uklopiti ekipu i stvoriti dobitni sistem, pravi primjer za to su Atletico Madrid i Simeone, pa i Klopp i BvB prije dvije godine. Ne treba da uvijek budemo nezadovoljni i da samo forsiramo tu priču kako nam treba svjetska klasa na svakoj poziciji, jer ne treba nam svjetska klasa ako će onaj koji nije svjetska klasa dati sve od sebe na terenu, primjer je Azpilicueta. Ja sam zadovoljan kakvu ekipu imamo i kako klub radi svoj posao. Mi smo i sada "sila" jer smo po jačini u top 3 zajedno sa Realom i Bayernom, samo što mi tražimo sitnicu i uvijek nam je neki tamo iz drugog kluba bolji nego naš igrač..

Treba biti zadovoljan sa ekipom koju imamo, jer kad pogledaš kroz koliko smo samo trenerskih promjena prošli mi smo okupili odličnu ekipu, ovi momci koju su u ekipi su sposobni da osvajaju trofeje..

U globalu pametno zboris i razumijem sta si htio reci.Dobro,pogresno sam se izrazio kada sma rekao "äko hocemo da budemo sila" jer mi vec jesmo sila kao sto kazes.Ali u svemu pa tako i u fudbalu uvijek ima mjesta za napredak pa tako i u nasoj ekipi kako na taktickom planu tako i u igrackom kadru.Sto se tice Oscara,kao sto Kale kaze on nije uopste los,sasvim je solidan ali ne igrac svjetske klase na toj poziciji.Znam ja da on radi dosta drugih stvari sto recimo drugi AMC igraci ne rade,ali ja bih radije da imamo  NPR. Davida Silvu na toj poziciji  nego Oscara.Mozda Oscar donosi neku ravnotezu u ekipi koju bi Silva narusio,to ne znam ali ja vise volim ofanzivno dotjerane igrace.Jednostavno ovdje se radi  o razlicitim ukusima kada su pojedini igraci u pitanju.
Sto se tice Azpilicuete,pa on je meni vec svjetska klasa sto se tice pozicije koju igra.Odgovorno tvrdim da trenutno nema boljeg beka koji svoj defanzivni dio zadatka bolje radi od njega.

U globalu pametno zboris i razumijem sta si htio reci.Dobro,pogresno sam se izrazio kada sma rekao "äko hocemo da budemo sila" jer mi vec jesmo sila kao sto kazes.Ali u svemu pa tako i u fudbalu uvijek ima mjesta za napredak pa tako i u nasoj ekipi kako na taktickom planu tako i u igrackom kadru.Sto se tice Oscara,kao sto Kale kaze on nije uopste los,sasvim je solidan ali ne igrac svjetske klase na toj poziciji.Znam ja da on radi dosta drugih stvari sto recimo drugi AMC igraci ne rade,ali ja bih radije da imamo  NPR. Davida Silvu na toj poziciji  nego Oscara.Mozda Oscar donosi neku ravnotezu u ekipi koju bi Silva narusio,to ne znam ali ja vise volim ofanzivno dotjerane igrace.Jednostavno ovdje se radi  o razlicitim ukusima kada su pojedini igraci u pitanju.
Sto se tice Azpilicuete,pa on je meni vec svjetska klasa sto se tice pozicije koju igra.Odgovorno tvrdim da trenutno nema boljeg beka koji svoj defanzivni dio zadatka bolje radi od njega.

Naravno, uvijek može bolje i ja sam uvijek za kvalitet, ali ne treba da uvijek imamo takav stav prema našim igračima, a taj stav je "eh, da je nama onaj tamo umjesto njega". 

Kada je Azpilicueta u pitanju on jeste sada priznat bek u svijetu fudbala i sada važi za jedonog od najboljih bekova, ali sjeti se kada je on dolazio u klub, on tada nije važio za neku svjetsku klasu, nije bio priznat kao jedan od boljih bekova, znači došao je na "mala vrata", a pogledaj ga sada. Upravo ti to hoću da kažem, znači nije sve u dovođenju igrača svjetske klase i skupih igrača, bar mi kao navijači Chelsea znamo da dovođenje igrača svjetske klase ne znači ništa imamo slučaj Torres ili Shevchenko, bitno je pogoditi sa pojačanjem i uklopti igrača u ekipu.

Što se Oscara tiče, on ima kvalitet, ima znanje, samo je njemu problem kontinuitet. Igrač je koji je u stanju rješit utakmicu..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.