8. novembar 2014.11 god. comment_192151 Razvalio danas. On, Ramiz i Nemanja su okosnica nase presing igre koja je najbolja u Engleskoj sigurno. Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192158 Odličan danas, trčao je ko da je sa lanca pušten, kao što Wisey kaže držao visok presing kroz cijelu utakmicu. Borben je ima žara, ali ponekad me strah a nekon slomi nogu sa onim startovima :D Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192245 Igracina je za mene a vi pricajte sta hocete. Nije tip koji ce odusevit publiku kao hazard al ima ga i nazad i naprujed i sto je najvaznije zja nekad rijesit i utakmicu Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192368 Igracina je za mene a vi pricajte sta hocete. Nije tip koji ce odusevit publiku kao hazard al ima ga i nazad i naprujed i sto je najvaznije zja nekad rijesit i utakmicu ne brini ti, ima on koga za odu ševit.. eto je aguero iznad okačio :D fina mala onako, mama joj iz otočca, križala se sa tatom koji je čileanac..i eto ispala ova prinsesa.. usput, oskarčini pohvale sve za ono silno riljanje, satra se dečko da bi uzeo loptu..teško maloj ako i nju pritišće kao luzerovu obranu jučer.. PS. ovo nisu njeni zubi..četvorke i osmice jesu jedino.. Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192375 ne brini ti, ima on koga za odu ševit.. eto je aguero iznad okačio :D fina mala onako, mama joj iz otočca, križala se sa tatom koji je čileanac..i eto ispala ova prinsesa.. usput, oskarčini pohvale sve za ono silno riljanje, satra se dečko da bi uzeo loptu..teško maloj ako i nju pritišće kao luzerovu obranu jučer.. PS. ovo nisu njeni zubi..četvorke i osmice jesu jedino.. Teško njoj ako u nju uleće ko što uljeće klizeće na terenu... Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192450 Vidi vidi Oscara, ni riječi o produženju ugovora i onda iz vedra neba :D Drago mi je zbog Oscara =D> Jbt šta se čeka sa Hazardom.. Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192468 Oscar potpisao novi ugovor a Cae potpisao kapitulaciju :D Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192471 Mozda ga novi ugovor motivise da pocne da igra malo bolje. Nadam se. Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192472 Lolne, ispunio cilj sad će da ladi jaja kao Baloteli. :( Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192489 Jos mnogo godina i godina patnje :( Ajmo PSG ponudite nam 40 miliona za ovoga, to se ne odbija. Prijavi
23. novembar 2014.11 god. comment_193267 Može njega Cae i društvo osporavati činjenica je da je on najbolji bio juče . Možda i naš najkonstantniji igrač ove sezone.Ne dribla kao Hazard ali jako ,jako važan za ekipu . Zaslužio je ovaj poboljšani ugovor , 100% . Prijavi
23. novembar 2014.11 god. comment_193277 Ove sezone je odličan, sigurno igrač koji je važan za ekipu, obavlja svoj posao fantastično.. Nikad ja za njega nisam mislio da je loš igrač, jer on svojim stavom (posebno ove sezone) na terenu pokazuje da ima želju, dok svojim nekim potezima i golovima pokazuje da ima znanje. Samo se nadam da će nastaviti u ritmu kao do sada, jer on je mislim bio odličan i u jednom periodu prošle sezone pa je brzo pao u formi, valjda ove sezone to neće biti slučaj jer nam mnogo znači sa trenutnim pristupom i formom. Prijavi
23. novembar 2014.11 god. comment_193300 Samo da ne padne u formi kao prosle sezone i ja sam srecan.. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193358 šteta što azar nije iskoristio njegovo dodavanje protiv Maribora inače imao je par dobrih dodavanja u poslednje vreme što je jako bitno da imamo još nekog pored fabregasa da uputi pravi pas izdvojio bih dodavanje ka Ivanoviću nakon čega je usledio gol protiv Lestera(čini mi se) i dodavanje Ramirešu,šteta što to nismo iskoristili sve skupa za sad dobro funkcioniše taj trio Oskar,Fabregas i Azar,ona akcija protiv CP je bila predivna Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193377 Za Novu godinu cu da pozelim nogu da slomi, pa kud puklo da puklo :D da bacim jednu zelju i na to Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193383 Za Novu godinu cu da pozelim nogu da slomi, pa kud puklo da puklo :D da bacim jednu zelju i na to Al im Oscar kvalitetno nabija komplekse, došlo je do ovoga. Kolektivno terapija, druge vam nema. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.