1. novembar 2014.11 god. comment_191462 Majstorski gol, bravo Oscar =D> Neka on nastavi davati golove ovim "manjim" ekipama, mora i te utakmice neko rješavat :D Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191466 Odlican gol, ali mi je ipak ostao u losem utisku, sa svojim kretnjama u napadu i traljavim sutevima. Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191469 Majstorski gol, bravo Oscar =D> Neka on nastavi davati golove ovim "manjim" ekipama, mora i te utakmice neko rješavat :D Potpisujem :D Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191499 Nije problem imati u ekipi jednog Oscara. Treba ti takav igrač da bi Fabregas imao slobode. Problem nastaje kada igraju zajedno on i Willian. Mene više frustrira ovaj drugi, sve sam više mišljenja da smo promašili s njim. U nekim utakmicama odigra tako da mi se čini da nema nikakve razlike između njega i jednog Mosesa. Čak mi je Oscar bolji od njega na krilu, Oscar je puno raznovrsniji igrač, ima dobre kretnje a Willian je tip koji ima talent al nema muda nit će ih izgleda ikad imati. Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191505 korektna partija , ništa više . Mourinho praised the performance of Oscar ‘Oscar was our best player. When the team recovered the ball he was always sharp and fast, I think he was fantastic. He played last Sunday, on Tuesday and today. Some other guys didn’t play in midweek so I would expect them to be fresher and sharper than him. ‘He’s playing very well, pre-season was difficult for him after the World Cup but he’s giving balance to the team, lots of creativity and the goal is only possible in a very talented boy.’ Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191519 Dobar je Memo, dobar je. Konkretan, baš kakav treba da bude. Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191520 Mene je do gola iznervirao "milion" puta, al nakon što ga je zabio, proigrao je i bio mnogo bolji. Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191524 Nije problem imati u ekipi jednog Oscara. Treba ti takav igrač da bi Fabregas imao slobode. Problem nastaje kada igraju zajedno on i Willian. Mene više frustrira ovaj drugi, sve sam više mišljenja da smo promašili s njim. U nekim utakmicama odigra tako da mi se čini da nema nikakve razlike između njega i jednog Mosesa. Čak mi je Oscar bolji od njega na krilu, Oscar je puno raznovrsniji igrač, ima dobre kretnje a Willian je tip koji ima talent al nema muda nit će ih izgleda ikad imati. Pa ja ne znam šta vi oćete od Williana, ne može igrat kao Eden, logično, igra desno krilo, to mu je nova pozicija, igrao je lijevo ili 10-ku, da igra nešto od toga bilo bi više udaraca, jer bi mogao ići na desnu na udarac. Meni se on jako popravio u odnosu na prošlu sezonu, trči ko lud, ima prekrasnu kontrolu lopte, zna fino ubacit, šteta što nema više udaraca, ali doći će i to, vidi se napredak, a očito mu Mou vjeruje, meni je on iskreno jedan od najboljih desnih krila trenutno, radi defanzivno jako dobro, jedino što fali su golovi i udarci, ali to često fali i Edenu pa ne udaramo toliko po njemu, a da su obojici još malo veća muda di bi im bio kraj, ali kažem, obojica rade s Mourinhom, doći će i to Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191526 eden hazard: "I was on the bench for the game against "strawberry" agagaagaaagagag Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191569 Svaka cast za gol, onakav potez mogu samo veliki majstori a Oscar je jedan od njih. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191580 Costa odradio dosta posla kod ovog gola baš kao i Fabregas, ali kada je sam gol u pitanju stvarno majstorija, ovo ne može svako. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191611 Pa ja ne znam šta vi oćete od Williana, ne može igrat kao Eden, logično, igra desno krilo, to mu je nova pozicija, igrao je lijevo ili 10-ku, da igra nešto od toga bilo bi više udaraca, jer bi mogao ići na desnu na udarac. Meni se on jako popravio u odnosu na prošlu sezonu, trči ko lud, ima prekrasnu kontrolu lopte, zna fino ubacit, šteta što nema više udaraca, ali doći će i to, vidi se napredak, a očito mu Mou vjeruje, meni je on iskreno jedan od najboljih desnih krila trenutno, radi defanzivno jako dobro, jedino što fali su golovi i udarci, ali to često fali i Edenu pa ne udaramo toliko po njemu, a da su obojici još malo veća muda di bi im bio kraj, ali kažem, obojica rade s Mourinhom, doći će i to Nekako očekujem da igrač od 40 miliona eura može predriblati svog čuvara. Za godinu dana u Chelseaju jedina utakmica koju je on odlučio jeste osmina finala Capital One kupa protiv četvrtoligaša, i to što je njegov centaršut kumovao autogolu. Ne znam da je ikad prelomio svojim potezom utakmicu Premiershipa ili Lige Šampiona. Zapita se čovjek, pa jebote jel moguće da ovaj lik košta isto koliko i jedan Hazard?? Još je i stariji od njega. Volim i ja igrača koji se žrtvuje za tim bez obzira kakva zvijezda trebao biti. Samo što mi imamo već jednog takvog u Oscaru. I šta dobijamo onda od Williana? Ne možeš imati dva Gattusa u ekipi, za koji će ti kurac dva takva. Zapitaj se zašto Bane Ivanović stalno visi na desnom krilu. Zato jer i Jose vidi da desno krilo Willian ne može ništa stvoriti u ofanzivi, pa tu gura Branislava koji iako ima jedno 3 puta slabiju tehniku isto toliko ima i veća muda od Brazilca. Frustrirajuće je gledati takav talent, kao što kažeš ima odličnu kontrolu lopte, poprilično je brz, startan, i onda mi počne driblati kao jebeni Antonio Valencia. Onako malo zatrza tijelom, odradi biciklo, onda gurne loptu dva metra udesno i krene nabaciti nisku ili polunisku loptu. Osim što tim stajanjem uspori obično brz napad, najčešće se iz tog driblinga ništa ne dogodi. Ne znam kako Jose radi sa njim, ali mene bi strašno frustriralo da neko toliko može, da ima toliki kapacitet a zbog nekog neobjašnjivog mentalnog problema ne može da ga iskoristi. Eto to je moj problem sa Willianom. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191615 Pa da, to je istina, ali to je samo dribling iliti muda što ti kažeš, ali to će Mou riješiti, podići će malo ego i njemu i Hazardu, očito je da radi s njima po onom intevjuu što je dao nedavno kada je komentirao njih dvojicu Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191619 Tako je Wisey sve sto si napisao je na mjestu, isto to sam tvrdio za Wiliana jos od pocetka sezone, isto kao da nesmije krenuti naprijed a placen je skoro ko Hazard, bolje se Oscar snalazi na desnom krilu nego Wilian, probao bih narednu utakmicu s Oscarom na desnom krilu a Fabregasa na njegovo mjesto u sredini da vidimo kako to izgleda. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191621 pa videli smo kako to izgleda kad smo koji put igraii 4-3-3 i uvek sam za to da u gostima protiv jačih ekipa igramo u toj formaciji u sredini matić,fab i ram ispred aza,kos i ja bih čak u toj situaciji prednost dao Oskaru meni je to ok,nije sve savršeno al jbg Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191636 Zaista je dao lijep gol protiv QPR-a. Ma šta lijep, maestralan! Ali nažalost ispodprosječan igrač za klub kao što je CFC. A da ne govorim o broju na leđima tek. Njegov prethodnik s tim brojem je bio jedno tri klase iznad. Nego ja bih volio da se Wisey oglasi. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191650 Ne bi ja Oscara gurao na desno krilo jer nema smisla, a svjedno on se u toku utakmice izvlači na krilo tako da nema se tu šta mijenjati. Oscar je playmaker po ukusu Mourinha i plus još jedna uloga koju ubavlja a to je dosta pomaže Fabregasu u defanzivi. Kada je u pitanju ta pozicija desnog krila, tu konkurišu za mjesto Willian, Schurrle i Salah, ali ni jedan od njih ne igra nešto specijalno, pa Mourinho jednostavno ide na to ko više radi za ekipu i to je kriteriji za tu poziciju, iako ne bi trebao biti, jer je prosto takva situacija. Willian s dosta trudi kao i uvijek ali u napadu ne radi mnogo toga, dok Schurrle i Salah dobiju šansu 3 dana prije utakmice protiv QPR da se dokažu i oni podbace protiv tamo nekih u kupu. I naravno Willian upada u početnih jedanest protiv QPR, eh tu ja vidim problem te pozicije desnog krila, konkurencija je slaba, ne da je slaba zato što njih trojica ne posjeduju kvalitet već jednostavno ne dobijamo ništa konkretno od njih. Nikada nisam "zatvarao oči" kada su u pitanju određeni igrači, recimo Willian je igrač koji je meni drag kao igrač, ali nemam problem da kažem da ne radi puno toga u napadu. Ali opet kada pogledam partije Salaha i Schurrlea u posljednje vrijeme nekako mi je logično da Willian igra. Velika stvar za ekipu bi bila kada bi neko od njih trojice proradio, kada bi počeli dobijati konkretne stvari sa te pozicije ne bitno da li će to biti Willian, Schurrle ili Salah. Prijavi
3. novembar 2014.11 god. comment_191671 Vi koji poredite, Oscara i Williana na krilu kao da niste nikad u životu gledali utakmicu, Willian je mnogo brži, kreće se odlično, i ima daleko bolju kontrolu lopte. Oscar ima taj neki šmek za gol, odnosno bolji šut, i to neko ubacivanje u prazan prostor. I jasno je svima da Oscar bolje igra u sredini, a Willian na strani. A ako se mene pita, a ne pita se, igrao bi na krilu uglavnom Schurrle jer koliko god je skrt, on je daleko konkretniji i kad uzme loptu jedino što vidi je gol. Vidjeli ste kako je igrao za Njemačku, a siguran sam da tako može i u Čelsiju samo mu ne treba toliko pritisak napucavati jer onda nece nikako igrati. Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192146 Ko je tebe savetovao da igras fudbal......... Samo cu reci, za njega nije PL, a ni engleski fudbal uopste, za njega je neka lagana italijanska liga!!! jako me nervira. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.