7. oktobar 2014.11 god. comment_189655 Svaka cast malji, prije svega na pozrtvovanosti, zalaganju i igri za tim. Ali brate ajde malo i naprijed uradi nesto, ipak si jebeni AMF . . . Protiv Arsenala je u defanzivi odradio i određene zadatke umjesto Fabregasa, najbitnije da je on borben i da ima muda da igra muški a ne kao recimo što se Ozil šeta po terenu. U ovoj sezoni je odrađivao dobar posao i prema napred tako da sam ja zadovoljan kako igra, jer u odnosu na finiš prošle sezone ovo je odlično. Prijavi
7. oktobar 2014.11 god. comment_189661 Sve dok Costa,Fabregas,Hazard,Sirle ili Willian odradjuju ofanzivne zadatke kako treba,Oscar i ne mora odraditi nista posebno u napadu sve dok igra defanzivno tako dobro kao ovu zadnju utakmicu.Meni licno ne mora igrac imati konkretno gol ili asist. da bi odigrao dobar mec. Prijavi
7. oktobar 2014.11 god. comment_189695 pre će murinjo prodati kostu i azara za 15 miliona na 30 rata nego ovog burazera, iz utakmice u utakmicu sve više i više raste u očima, dva plućna krila poseduje, igra u napadu, na sredini terena, u odbrani pomaže, krpi greške saigrača, 90 minuta konstantno trči i vriši pritisak na zadnju liniju protivničkog tima, češće i češće vuče loptu prema napred, zna izneti loptu sa svoje polovine, nema gde ga nema, više vidim oskara u kadru nego televizor kad gledam utakmicu, samo neka ovako nastavi, odrađuje svoj i posao saigrača bez ikakvih problema Prijavi
18. oktobar 2014.11 god. comment_190336 https://v.cdn.vine.co/r/videos_h264high/D7F7060F611135259721054490624_SW_WEBM_14136412063814fab76059c.mp4?versionId=T7a5uuxcs0OQBde3oLApfWAoVE3B1lqv Gol PS. J.Bo li te svetsko. Prijavi
18. oktobar 2014.11 god. comment_190337 Ovako ga je i Stoku dao, samo je tad bilo u kupu. Konacno odlican, bas se trudio, trcao i klizao, msm uvek je on ratoboran al sad je upisao i gol i asistenciju za divno cudo. Prijavi
18. oktobar 2014.11 god. comment_190345 Bogovski odigrao, ušao je u formu, sve se to vidi na terenu.. Bilo ga po cijelom terenu, vraćao se po loptu, a u napadu nam donio pobjedu.. Prijavi
26. oktobar 2014.11 god. comment_190927 Ja ovoga igrača NIKADA neću shvatiti. Jednostavno fali mu ono nešto da bude vrhunski igrač i to nešto će mu faliti uvijek i zauvijek. Dajte nam boljeg AMF-a i mi ćemo harati. The End of Story. Prijavi
27. oktobar 2014.11 god. comment_190985 Najgora utakmica ove sezone. Dovoljan je podatak od 42% preciznih pasova u cijelom prvom poluvremenu i ne treba se vise nista dodati. Prijavi
27. oktobar 2014.11 god. comment_191014 Jedan od losijih danas.Utakmica za zaborav! Njemu je svaka druga za zaborav, tako da on nema problema sa tim :D Prijavi
27. oktobar 2014.11 god. comment_191030 Ja ovoga igrača NIKADA neću shvatiti. Jednostavno fali mu ono nešto da bude vrhunski igrač i to nešto će mu faliti uvijek i zauvijek. Dajte nam boljeg AMF-a i mi ćemo harati. The End of Story. A jesi ga dočeko a? Prijavi
28. oktobar 2014.11 god. comment_191133 Ja sam spustio standarde po pitanju Emboabe odavno. Meni je zadovoljavajuce da protiv Hulla, WBA-a, QPR-a, Burnleyja i ekipe bude upecatljiv na terenu. U velikim tekmama nista od njega ne ocekujem. Prijavi
28. oktobar 2014.11 god. comment_191181 Evo včrs mala ekipa pa opet ništa posebno. Težak broj na leđima nosi. Ni blizu svjetske klase AMF-ova. Prijavi
31. oktobar 2014.11 god. comment_191363 Nešto kontam, je l' se on i prošle sezone ugasio negdje u novembru i nije 8 mjeseci odigrao utakmicu ko muško? Prijavi
31. oktobar 2014.11 god. comment_191370 Ja sam u vezi njega totalno podeljen,uopste mi nije bitno da li igra ili ne. Nekako mi je sav traljav, dodje bljesak na pola utakmice i onda se ugasi. Kada bi otisao,ne bi mi bilo nista posebno tesko. Sta ja znam,svejedno mi je jel tu ili nije. Prijavi
31. oktobar 2014.11 god. comment_191373 Kada igramo protiv jakih ekipa onda mislim da za Oscara nema mjesta u ekipi, jer iza njega igraju Matić i Fabregas, a znamo da Fabregas nije igrač koji ima savršenu defanzivu, pa onda dolazi do toga da Oscar pomaže a prema napred bude totalno loš. Umjesto da se u utakmicama protiv jačih ekipa playmakera igra Fabregas a iza njega dva igrača koji su jaki defanzivno koji će mu dati slobodu prema napred, mi smo protiv Uniteda igrali sa Oscarom ispred Matića i Fabregasa i naravno da nismo dobili ništa specijalno ni od Oscara ni od Fabregasa. Protiv ovih ostalih ili "manjih" ekipa trojka Matić-Fabregas-Oscar mogu dobro odraditi posao.. Kada je igra Oscara u ovoj sezoni u pitanju više sam zadovoljan nego nezadovoljan.. Prijavi
31. oktobar 2014.11 god. comment_191379 Ja sam u vezi njega totalno podeljen,uopste mi nije bitno da li igra ili ne. Nekako mi je sav traljav, dodje bljesak na pola utakmice i onda se ugasi. Kada bi otisao,ne bi mi bilo nista posebno tesko. Sta ja znam,svejedno mi je jel tu ili nije. Totalno. Jašta je nego meljav, trapav, mutav, sav je neki ko prije oni likovi iz osnovne koji ne znaju trčati. Ja nekako na osnovu toga kako igrač vodi loptu, na osnovu pokreta tijela i trka mogu procijeniti da li će biti nešto od njega ili ne. Sad zvučim ko neko iskusno mudo. Ne znam kako to da objasnim al eto, to mi nekako zapadne za oko. A Emboaba izgleda malo ko gik kakav kad vodi loptu. Nigdje elegancije ni šmeka. Mislim, ovo ne mora imati apsolutno nikakve veze s njim ali samo kažem. Vadi ga defanziva što jes jes, dosta trči i forsira klizeće, borben jeste i to ga drži u timu. Al ne vjerujem da će i on još dugo biti ovdje. Džaba mu to ako frajer nestane na pola godine. Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191456 Dao fin gol, svaka čast. Al me iznerviro na početku kad mu je Costa ostavio petom, a on ko najveći debil šutne loptu traljavo... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.