23. juli 2015.11 god. comment_225875 Kakva je ono bruka sinoc.. malo sam spavao malo gledao.. kada sam ustao umalo slog da me udari kad sam video rezultat. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225880 Celziju koja god ekipa izadje u visko presing pod Murinjom stalno se lopta vraca u nazad nema TOP ekipe u Evropi koja vise vraca loptu pozadi. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225883 Sta bi jbt, poderali nas njujorcaniPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225885 Vidim dobili smo po ušima, nisam mogao gledati, jutros sam morao u 6 sati ustati.. Ako je neko gledao neka baci neku analizu :D Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225889 Ma uopce nije tako lose kao sto predstavljate to. Bili smo bolji, oni su svoje prilike zabili, mi smo promašili 5-6 čistih prilika, tko je gledao cijelu utakmicu to je i vidio. Prva je utakmica, noge su spore, odrađuju teške pripreme i to većinom su treninzi bez lopte (tako bar igrači kažu). Počeli smo kasnije s pripremama, meni je ovo sve razumljivo, ne znam kako netko može imati zamjerke, imali smo par grešaka u obrani, ali to je sve razumljivo, polako, već za tjedan dana to će izgledati bolje. Od igrača su me ugodno iznenadili Oscar, Traore, Moses kralj priprema i Zouma koji je pokazao da može i na bočnog. Ostali su isto bili dobri, Terry je malo zakazao kao i Costa, ali kažem sve razumljivo. Jedino mi žao Begovića, ni kriv ni dužan 4 gola u 45 minuta Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225897 Niko ne zamjera nista, a eto pogotovo ako je tako bilo. Pripremne tekme su prica za sebe, teske noge, umor, probavanje nekih novih stvari. Jel to sve izgledalo ko i prije ili se nesto novo pokusavaloPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225903 Ma ne pada mi na pamet gledati predsezonu, utakmice u kojoj dominiraju uglavnom oni koji poslije ni ne zaigraju za CFCGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225905 Pa jel to bitno? Valjda je bitno da igra Chelsea, ja ne bih mogao propustiti niti jednu utakmicu Chelseaja pogotovo nakon ove pauze Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225909 Ma pripreme ljudi, opušteno, ni dobar rezultat ti ne garantuje dobru sezonu niti ti loš rezultat garantuje lošu sezonu. Sad protiv PSG i Barcelone, vidjećemo koliko možemo.. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225916 Gledaću PSG jer je tekma poprilično u OK vremenu, a ovo poslije 2 jebe mi se za to, treba da cijeli dan prespavam zbog neke trening utakmice. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225923 Ja gledao poluvrijeme samo,I to prvo. Bili smo bolji, Moses kao I uvijek na pripremama odlican (čak je stativu pogodio). Malo sam iznenadjen rezultatom imajuci u vidu prvo poluvrijeme. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225938 Evo kompletan sazetak sinocnje utakmice.Apsolutno sve prilike su prikazane.Mogli smo dati barem 5-6 golova ko iz picke samo da su bili malo vise koncetrisani. https://www.youtube.com/watch?v=w7TabrXQIWU Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225940 Ma uopce nije tako lose kao sto predstavljate to. Samo treba spomenuti da je ovo bio rezervni tim Njujorka koji nas je nakantao, recimo, drugi gol je postigao šesnaestogodišnjak. Ukratko, odbrana nam je očajna bila, oni su naše greške kažnjavali, mi nismo. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225944 Samo treba spomenuti da je ovo bio rezervni tim Njujorka koji nas je nakantao, recimo, drugi gol je postigao šesnaestogodišnjak. Ukratko, odbrana nam je očajna bila, oni su naše greške kažnjavali, mi nismo. Samo treba napomenuti da je ovo pripremna utakmica PRIPREMNA. Bolje da su sada bili ocajni nego kada pocne Premiership. Sada su pokazali neke slabosti I siguran sam da su to I oni uvidjeli kao I Mourinho I da ce na tome raditi. New York se nafurao jer ne igraju svaki dan protiv prvaka Engleske ,sigurno da su imali motiv više. Ni najmanje nisam zabrinut zbog ovog poraza. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225946 Neznam cime vas je Oscar iznenadio, osim sto je promasio prazan gol na dodavanje Hazarda nije uradio nista. New York jako usao u utakmicu i iskoristili svoje prilike, nasi nisu. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225964 Samo treba napomenuti da je ovo pripremna utakmica PRIPREMNA. Pa pripremna, pripremamo se za gubljenje hehe. Neznam cime vas je Oscar iznenadio, osim sto je promasio prazan gol na dodavanje Hazarda nije uradio nista. New York jako usao u utakmicu i iskoristili svoje prilike, nasi nisu. Kosta promašio 3-4 zicera, al bitno da se opet okrivljuje Oskar, arhitekta naših golova... A da je Bošnjo bio bi ponos svih bića, je l' da? :D Iskreno sam bio zabrinut i pre ove utakmice ovom predsezonom, imamo samo tri utakmice pred početak Arsenal, samo tri dana razmaka između utakmice sa njima i povratka u London, pa onda još jedna utakmica pre Svonsija + mnogo putovanja. Bojim se da nećemo ući kako treba u sezonu. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225975 Pa jeli ovaj Begović išta odbranio. Curtoa već osigurao poziciju prvog golmana. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225977 Courtois nije ništa osigurao jer nije morao ništa osiguravati, jer se zna da je on prvi golman a da je Begović tu samo da bude backup. Ova priča da će se boriti za prvog golmana je samo Mourinhovo maslanje, kao i obično. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225979 Hahah da li je realno da ima ljudi koji misle da Courtois treba osiguravati sebi mjesto prvog golmana... Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225981 Normalno da bi trebao. Mada se ja slazem sa vama ali nije nista nemoguceGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.