Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Kakva je ono bruka sinoc.. malo sam spavao malo gledao.. kada sam ustao umalo slog da me udari kad sam video rezultat.
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Ma uopce nije tako lose kao sto predstavljate to. Bili smo bolji, oni su svoje prilike zabili, mi smo promašili 5-6 čistih prilika, tko je gledao cijelu utakmicu to je i vidio. Prva je utakmica, noge su spore, odrađuju teške pripreme i to većinom su treninzi bez lopte (tako bar igrači kažu). Počeli smo kasnije s pripremama, meni je ovo sve razumljivo, ne znam kako netko može imati zamjerke, imali smo par grešaka u obrani, ali to je sve razumljivo, polako, već za tjedan dana to će izgledati bolje. Od igrača su me ugodno iznenadili Oscar, Traore, Moses kralj priprema i Zouma koji je pokazao da može i na bočnog. Ostali su isto bili dobri, Terry je malo zakazao kao i Costa, ali kažem sve razumljivo. Jedino mi žao Begovića, ni kriv ni dužan 4 gola u 45 minuta

Niko ne zamjera nista, a eto pogotovo ako je tako bilo. Pripremne tekme su prica za sebe, teske noge, umor, probavanje nekih novih stvari. Jel to sve izgledalo ko i prije ili se nesto novo pokusavalo

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ma ne pada mi na pamet gledati predsezonu, utakmice u kojoj dominiraju uglavnom oni koji poslije ni ne zaigraju za CFC

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ja gledao poluvrijeme samo,I to prvo. Bili smo bolji, Moses kao I uvijek na pripremama odlican (čak je stativu pogodio).
Malo sam iznenadjen rezultatom imajuci u vidu prvo poluvrijeme.

Evo kompletan sazetak sinocnje utakmice.Apsolutno sve prilike su prikazane.Mogli smo dati barem 5-6 golova ko iz picke samo da su bili malo vise koncetrisani.

https://www.youtube.com/watch?v=w7TabrXQIWU

Ma uopce nije tako lose kao sto predstavljate to.

Samo treba spomenuti da je ovo bio rezervni tim Njujorka koji nas je nakantao, recimo, drugi gol je postigao šesnaestogodišnjak.

Ukratko, odbrana nam je očajna bila, oni su naše greške kažnjavali, mi nismo.

Samo treba spomenuti da je ovo bio rezervni tim Njujorka koji nas je nakantao, recimo, drugi gol je postigao šesnaestogodišnjak.
Ukratko, odbrana nam je očajna bila, oni su naše greške kažnjavali, mi nismo.

Samo treba napomenuti da je ovo pripremna utakmica PRIPREMNA. Bolje da su sada bili ocajni nego kada pocne Premiership. Sada su pokazali neke slabosti I siguran sam da su to I oni uvidjeli kao I Mourinho I da ce na tome raditi.
New York se nafurao jer ne igraju svaki dan protiv prvaka Engleske ,sigurno da su imali motiv više. Ni najmanje nisam zabrinut zbog ovog poraza.
Neznam cime vas je Oscar iznenadio, osim sto je promasio prazan gol na dodavanje Hazarda nije uradio nista. New York jako usao u utakmicu i iskoristili svoje prilike, nasi nisu.

Samo treba napomenuti da je ovo pripremna utakmica PRIPREMNA.

Pa pripremna, pripremamo se za gubljenje hehe.

Neznam cime vas je Oscar iznenadio, osim sto je promasio prazan gol na dodavanje Hazarda nije uradio nista. New York jako usao u utakmicu i iskoristili svoje prilike, nasi nisu.

Kosta promašio 3-4 zicera, al bitno da se opet okrivljuje Oskar, arhitekta naših golova... A da je Bošnjo bio bi ponos svih bića, je l' da? :D

Iskreno sam bio zabrinut i pre ove utakmice ovom predsezonom, imamo samo tri utakmice pred početak Arsenal, samo tri dana razmaka između utakmice sa njima i povratka u London, pa onda još jedna utakmica pre Svonsija + mnogo putovanja. Bojim se da nećemo ući kako treba u sezonu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.