Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Mikel se nece prodati, jer ce biti englez uskoro ;)

Tako je. Time bi nastavili, kod navijaca nepopularnu prodaju klupskih legendi, a uprava je shvatila da to nije u redu tako da nece prodati legendu Mikela.

Tako je. Time bi nastavili, kod navijaca nepopularnu prodaju klupskih legendi, a uprava je shvatila da to nije u redu tako da nece prodati legendu Mikela.

boga mi mozemo mi pricat sta ocemo ali Mikel voli ovaj klub

Ja ih gledam zbog novajlija najviše i zanima me kako ekipa izgleda u različitim formacijama (Tores na krilu <3). Ne znam zašto bi se iko nervirao zbog prijateljskih. :D

Ni ja nisam gledao ni jednu cijelu... Čak ni onu u Sloveniji, jer je bilo trenutaka kad sam diablu plakao od smijeha pa nisam mogao gledati :D
Ali moram priznati da sam dosta mirniji... Sjećam se prošlih sezona ostajalo se u 3-4 ujutro da se gledaju pripreme u Americi i Aziji... Sad skontam da mi to uopšte ne treba... Ono, valjda kako postajemo ozbiljniji navijači pa nas ne tangiraju te pripremne utakmice, želimo samo konkretne stvari :D

Relo nisam te pitao, jesil trazio autogram Toresu ? 

Ko ono tamo igra pikada, onome što vadi strelice glava baca na Delača a ne mogu skontati ko je drugi

Moguće da je i Fabregas sa Daveom .

PS:Ne sviđa mi se frizura kod FAbregasa -.-'''

Prvi put da sam odgledao pripremnu utakmicu (ili bolje reći utakmice) preko TV-a.

Sve ono kako razmišljam ostvarilo se. Prva utakmica protiv Fenera super. Sastav odličan. Čak bi se i Oscar dao izbaciti iz igre i umjesto njega staviti Salaha. Schuerrle pokazao koliko nam je važan.

Druga utakmica normala ne može na silu. Ne možeš ti centralnog veznog Ramiresa konstatno gurati na desno krilo (po kojoj logici ne znam), uz to to je igrač van forme skroz koji nema ni mjesta u prvih 11 nikad lošijeg Brazila. Ali to je Mourinho. Salah mu na klupi sjedi, on Ramiresa gura na krilo. Schuerrle mu na klupi sjedi, on Ramiresa gura na krilo. Ne bi to bio Mou da nije Mou :D Nekad ga i on presere.

Willian pokazao da je totalno neupotrebljiv igrač u napadu. Ne znam koji mu je k, ali je Schuerrle svemirski brod za njega. Dok je Andre igrao u prvoj tekmi i prijetili smo i na kraju pobjedili. Kad je Willian ušao u drugoj tekmi, bili smo sterilni u napadu. Još i taj Ramires.

Costa napokon pokazao svoju klasu. Nadam se da će biti sve OK s njim i da će u predstojećoj sezoni rasturati. Jako mi je drago zbog njegovog gola i veleslaloma.

Torresa kad sam vidio da se zagrijava, puko me smjeh neki. Jbg jednostavno taj smoto mora izazvati smjeh. Ono apsurdna situacija, on se ''kao'' zagrijava, on će ''kao'' pomoći Chelseaju da dođe do pobjede. Hahahaha, koja komedija. To ti je isto ono kao kad gledaš u srednjoj školi u razredu neko dijete, glupaka, ali dijete guzonje i ''uglednog'' političara kako ga svi profesori guraju u sve kao ''nadnaravan'' i ''jako inteligentan i pametan'', ''klasa od učenika'', a ono u suštini teški bilmez, kloc, debil s IQ 80. Takav vam je i Torres.

Moje mišljenje: Treba nam još jedan dobar napadač. Ne može se sezona izgurati s jednim fenomenalnim špicom kao što je Costa i čovjekom koji ima 36 godina na leđima (Drogba). Torresa ne računam naravno, nadam se da će odlepršati što prije. Hvala Bogu prijelazni rok još traje. Ali samo da nam onaj precijenjeni Cavani ne dođe. Lik ne vrijedi novce koje se traže za njega, isto kao što Willian ne vrijedi ni pola od onoga koliko ga je CFC platio (a CFC ga je platio nevjerojatnih 40 milki).

Treba nam još jedan dobar napadač. Ne može se sezona izgurati s jednim fenomenalnim špicom kao što je Costa i čovjekom koji ima 36 godina na leđima (Drogba). Torresa ne računam naravno, nadam se da će odlepršati što prije. 

I ja sam to rekao iste sekunde kad je prodan Lukaku. A što se tiče današnjih tekmi apsolutna mi je nepoznanica zašto Courtois nije dobio ni sekunde???? Mou je zadnjih 5 dana trubio da će i on i Cech braniti po 45 minuta.  :-/

I ja sam to rekao iste sekunde kad je prodan Lukaku. A što se tiče današnjih tekmi apsolutna mi je nepoznanica zašto Courtois nije dobio ni sekunde???? Mou je zadnjih 5 dana trubio da će i on i Cech braniti po 45 minuta.  :-/

Kako sam procitao naka povreda je u pitanju. Nista ozbiljno!

Willian je odličan igrač i on će to dokazati a i bio je veoma koristan prošle sezone, dosta koristniji od Andrea. Tek se sada vratio sa odmora a diskreditirati ga zbog neke prijateljske od 45 minuta je smiješno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.