8. august 2014.12 god. comment_183270 Uredu što Tibo nije igrao.. Al' gdje su maneken i Azpi? Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183271 Willian je odličan igrač i on će to dokazati a i bio je veoma koristan prošle sezone, dosta koristniji od Andrea. Tek se sada vratio sa odmora a diskreditirati ga zbog neke prijateljske od 45 minuta je smiješno. Pa i Andre se vratio sa odmora, pa je bio korisniji u onih pola sata što je odigrao nego Vilijan. Azar protiv Verdera, prvi minuti i bio najopasniji igrač. Samo ne znam ko je Vilijana slagao da ume da izvodi kornere. Ne, nemojte reći da se vratio tek sa odmora, prošle sezone ne pamtim da je izveo pristojan korner, većina kornera koje izvede leti u predelu prepona i pada na ivicu peterca. Tibo pokupio lakšu povredu. Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183276 Pa i Andre se vratio sa odmora, pa je bio korisniji u onih pola sata što je odigrao nego Vilijan. Azar protiv Verdera, prvi minuti i bio najopasniji igrač. Samo ne znam ko je Vilijana slagao da ume da izvodi kornere. Ne, nemojte reći da se vratio tek sa odmora, prošle sezone ne pamtim da je izveo pristojan korner, većina kornera koje izvede leti u predelu prepona i pada na ivicu peterca. Tibo pokupio lakšu povredu. Kralju, legendo. Ma popušio bih ti ga sada. Svaka ti dala za ovaj post! Nadam se da će ljudi otvoriti oči. Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183281 Andre je bio redovan u Njemačkoj koja jei igrala savršeno i na kraju osvojila dok je Willian bio neredovan u lošem Brazilu koji je vodio netalentovani brko. Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183288 Gledao sam samo drugu tekmu. Video sam istu onu igru iz prosle sezone, kada smo igrali protiv "slabijih" timova EPL. Nikakva igra. Willian i Ramires na pozicijama levog i desnog krila je verovatno jedna od najgorih kombinacija koju Mou moze da napravi. Valjda necemo ovako igrati nijednu utakmicu u sezoni 2014/15. Willian nije za krilo, a Ramires tek nije. Willianovi korneri... Onako bih i ja mogao da izvodim Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183292 Sta je sa Josha Mcechrana i Marka Marina zasto oni nisu na pripremama. Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183300 Btw. willian ima ostre centarsuteve, i to su bili vrlo dobri, nekoliko asistencija kada je on izvodio prosle sezone. Zato izvodi, jer ih izvodi ostro i dobro. Ne znam kako ih je sad izvodio, jer sam cug'o vani. Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183366 Andre je bio redovan u Njemačkoj koja jei igrala savršeno i na kraju osvojila dok je Willian bio neredovan u lošem Brazilu koji je vodio netalentovani brko. Stvarno imaš smiješne izgovore, da me odmah protjerao u WC. Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183369 Objašnajvam razlog zašto je ovaj u formi a ovaj nije, forma se diže postepeno, i nemam smiješne izgovore, samo sam realan. Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183381 Willianovi korneri... Samo mi njih nemoj spominjati. Čovjek oštro, na prvu nikome onako bez veze. ufff živce mi je pojeo prošle sezone sa kornerima. Prijavi
10. august 2014.12 god. comment_183422 Nasu europsku turneju zavrsismo kod Wodmana i pobjeda opet jedva, igra se mora popraviti, protiv R.Sociedada ocekujem pocetnu postavu za Burnley, na ovoj turneji Costa i Fabregas su najvise pokazali od svih. Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183433 Sviđa li vam se 3-5-2 koje je chelsea igrao jucer u drugom poluvremenu. Ramires, Mikel i Fabregas su lijepo funkcionirali. Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183453 Nisam ni minute predsezone pogledao i uopće ne žalim. :D Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183460 Nisam ni minute predsezone pogledao i uopće ne žalim. :D Plastični navijaču Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183585 Chelsea team tonight: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Ake; Fabregas, Matic; Ramires, Hazard, Schurrle; Costa. Chelsea subs: Cech, Schwarzer, Azpilicueta, Christensen, Filipe Luis, Zouma, Mikel, Oscar, Van Ginkel, Salah, Moses, Willian, Torres. Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183591 Naša ekipa ne ulijeva povjerenje za osvajanje titule iduće godine. Ne zato što nam prvih 11 nije dobro (prvih 11 rastura), nego zato što su nam na klupi Oscar, Willian, Trolles. Kako s njima? Duga je sezona :/ Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183593 Čudno , neki bi poželjeli takve igrače u prvih 11 (osim možda Torresa) Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183605 Čudno , neki bi poželjeli takve igrače u prvih 11 (osim možda Torresa) Naravno da bi, klubovi poput Zenita i Valencie, ali ne klubovi poput Chelseaja, Reala, Bayerna... Prijavi
14. august 2014.12 god. comment_183677 Zastava na početku videa :-bd :-bd https://www.youtube.com/watch?v=nA4oghwqWeQ Prijavi
14. august 2014.12 god. comment_183694 Nisam se posvetio pred sezoni a i bolje je što nisam mislim da bi dobio nervni slom prije početka regularnog djela kada bih vidio šta panj sve može da promaši Prijavi
14. august 2014.12 god. comment_183753 Realno nije se imalo sta vidjeti, Costa i Fabregas obiljezili pripreme, od ostalih nebih nikog izdvojio. Prijavi
14. august 2014.12 god. comment_183755 Po meni pripreme obilježili: 1. Diego Costa (svojim prvim golovima u plavom dresu) 2. Cesc Fabregas (svojom magijom) 3. Andre Schuerrle (odličnim igrama i pasivnim asistencijama) 4. Didier Drogba (svojim povratkom u CFC) 5. Fernando Torres (svojim standardnim promašajima i kretenlucima) 6. Izzy Brown, Ake i Boga (mlade nade u usponu - možda nešto i bude od njih u CFC mada se prema prijašnjem iskustvu ne treba nadati) Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183783 MIslim da racuna na Akea, ovi drugi ce jos se morati kaliti ;) Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213405 http://chelseabalkan.com/index.php/201504154933/vijesti/zanimljivosti/chelsea-ovog-ljeta-ponovo-u-americi.html Znači učesnici/sudjelovatelji: Chelsea Barcelona Club America Fiorentina LA GalaxyManchester United New York Red BullsParis Saint-GermainPorto San Jose Earthquakes Ovo sam podebljao ova zvučnija imena. Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213429 Ima tu odličnih protivnika, bolje da igramo sa njima nego da se jurimo sa Japancima, čisto da vidimo gdje smo.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.