Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Willian je odličan igrač i on će to dokazati a i bio je veoma koristan prošle sezone, dosta koristniji od Andrea. Tek se sada vratio sa odmora a diskreditirati ga zbog neke prijateljske od 45 minuta je smiješno.

Pa i Andre se vratio sa odmora, pa je bio korisniji u onih pola sata što je odigrao nego Vilijan. Azar protiv Verdera, prvi minuti i bio najopasniji igrač.

Samo ne znam ko je Vilijana slagao da ume da izvodi kornere. Ne, nemojte reći da se vratio tek sa odmora, prošle sezone ne pamtim da je izveo pristojan korner, većina kornera koje izvede leti u predelu prepona i pada na ivicu peterca.

Tibo pokupio lakšu povredu.

Pa i Andre se vratio sa odmora, pa je bio korisniji u onih pola sata što je odigrao nego Vilijan. Azar protiv Verdera, prvi minuti i bio najopasniji igrač.

Samo ne znam ko je Vilijana slagao da ume da izvodi kornere. Ne, nemojte reći da se vratio tek sa odmora, prošle sezone ne pamtim da je izveo pristojan korner, većina kornera koje izvede leti u predelu prepona i pada na ivicu peterca.

Tibo pokupio lakšu povredu.

Kralju, legendo. Ma popušio bih ti ga sada. Svaka ti dala za ovaj post!

Nadam se da će ljudi otvoriti oči.

Andre je bio redovan u Njemačkoj koja jei igrala savršeno i na kraju osvojila dok je Willian bio neredovan u lošem Brazilu koji je vodio netalentovani  brko.

Gledao sam samo drugu tekmu. Video sam istu onu igru iz prosle sezone, kada smo igrali protiv "slabijih" timova EPL. Nikakva igra.

Willian i Ramires na pozicijama levog i desnog krila je verovatno jedna od najgorih kombinacija koju Mou moze da napravi. Valjda necemo ovako igrati nijednu utakmicu u sezoni 2014/15. Willian nije za krilo, a Ramires tek nije.

Willianovi korneri... Onako bih i ja mogao da izvodim

Andre je bio redovan u Njemačkoj koja jei igrala savršeno i na kraju osvojila dok je Willian bio neredovan u lošem Brazilu koji je vodio netalentovani  brko.

Stvarno imaš smiješne izgovore, da me odmah protjerao u WC.

Objašnajvam razlog zašto je ovaj u formi a ovaj nije, forma se diže postepeno,

i nemam smiješne izgovore, samo sam realan.

Willianovi korneri...

yuck.gif

Samo mi njih nemoj spominjati. Čovjek oštro, na prvu nikome onako bez veze. ufff živce mi je pojeo prošle sezone sa kornerima.

Nasu europsku turneju zavrsismo kod Wodmana i pobjeda opet jedva, igra se mora popraviti, protiv R.Sociedada ocekujem pocetnu postavu za Burnley, na ovoj turneji Costa i Fabregas su najvise pokazali od svih.

Sviđa li vam se 3-5-2 koje je chelsea igrao jucer u drugom poluvremenu. Ramires, Mikel i Fabregas su lijepo funkcionirali.

Chelsea team tonight: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Ake; Fabregas, Matic; Ramires, Hazard, Schurrle; Costa.

Chelsea subs: Cech, Schwarzer, Azpilicueta, Christensen, Filipe Luis, Zouma, Mikel, Oscar, Van Ginkel, Salah, Moses, Willian, Torres.

Naša ekipa ne ulijeva povjerenje za osvajanje titule iduće godine. Ne zato što nam prvih 11 nije dobro (prvih 11 rastura), nego zato što su nam na klupi Oscar, Willian, Trolles. Kako s njima? Duga je sezona :/

Čudno , neki bi poželjeli takve igrače u prvih 11 (osim možda Torresa)

Naravno da bi, klubovi poput Zenita i Valencie, ali ne klubovi poput Chelseaja, Reala, Bayerna...

Zastava na početku videa :-bd :-bd

https://www.youtube.com/watch?v=nA4oghwqWeQ

Realno nije se imalo sta vidjeti, Costa i Fabregas obiljezili pripreme, od ostalih nebih nikog izdvojio.

Po meni pripreme obilježili:

1. Diego Costa (svojim prvim golovima u plavom dresu)

2. Cesc Fabregas (svojom magijom)

3. Andre Schuerrle (odličnim igrama i pasivnim asistencijama)

4. Didier Drogba (svojim povratkom u CFC)

5. Fernando Torres (svojim standardnim promašajima i kretenlucima)

6. Izzy Brown, Ake i Boga (mlade nade u usponu - možda nešto i bude od njih u CFC mada se prema prijašnjem iskustvu ne treba nadati)

• 8 mjeseci kasnije...

http://chelseabalkan.com/index.php/201504154933/vijesti/zanimljivosti/chelsea-ovog-ljeta-ponovo-u-americi.html

Znači učesnici/sudjelovatelji:

Chelsea

Barcelona

Club America

Fiorentina

LA Galaxy

Manchester United

New York Red Bulls

Paris Saint-Germain

Porto

San Jose Earthquakes

Ovo sam podebljao ova zvučnija imena.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.