17. april 2015.11 god. comment_213635 Odlicno je sto ima i ovih slabijih ekipica i ovih malo jaci, aBd pa dovedemo par dobrih igraca da se to fino uigra i da se odma na pocetku sledece sezone uzme Com. Shield Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213655 To je post sezona, nema tu neke pripreme za sljedecu sezonu, tek tamo prije nove sezone ce se igrati one bezvezne tekme za pripremanje. Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215256 Objavljeni protivnici u predsezoni, datumi utakmica i gradovi u kojima ćemo igrati. New York Red Bulls, 22. jul, New Jersey PSG, 25. jul, Charlotte, North Carolina Barcelona, 28. jul, Washington Fiorentina, 5. avgust, Stamford Bridge Prijavi
6. maj 2015.11 god. comment_216608 Drugog avgusta igramo za Community Shield, protiv Arsenala/Aston Ville. Nova sezona u PL počinje 8. avgusta. Deluje mi baš prenatrpano ova predsezona. Prijavi
6. maj 2015.11 god. comment_216616 Igramo i protiv Sydneya 2. juna, ova utakmica vjerovatno ne spada u predsezonu.. Igrači će vjerovatno imati nekih mjesec i po za odmor. Prijavi
6. maj 2015.11 god. comment_216617 Igramo i protiv Sydneya 2. juna, ova utakmica vjerovatno ne spada u predsezonu.. Igrači će vjerovatno imati nekih mjesec i po za odmor. Pisao sam o tome negde, to je postsezonska turneja. Nemam pojma kada je klub poslednji put bio u Australiji. https://twitter.com/ChelseaFC/status/596015358613434368 Podsetnik! Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218851 Sutra protiv Thailand All-Stars u 12:00h. Utakmica ne spada u predsezonu ali eto.. Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218852 u 13 h utakmica biće problem samo oko prenosa,ne znam dal će biti strimova Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218853 u 13 h utakmica biće problem samo oko prenosa,ne znam dal će biti strimova U pravu si, sad sam provjerio.. Za prenos ne znam, ali znam da će na Sportklubu1 biti snimak u ponedeljak 23:30 i u utorak 16:15h. Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218854 aha,dobro si pogledao ,ja sam proveravao sport klub samo u subotu, a vidim da ova druga utakmica protiv Sidneja ima snjimak u utorak u 23 h dok je sama utakmica u utorak u 12 prepodne tako da ako navatamo neki dobar strim možda se i pogleda,ako ne imamo fino na sportklub Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218861 to Bane Srbine :D haahah kolko dobra slika [-O< matić pod obavezno da vežba ovaj zen mod -_- azar mi u fazonu WTF 8-| Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218892 ne smimo igrat proti barce pa ako lesi da gol svi ce svrsavat na tooooo Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218916 Ja mislim da bi Messi platio od svojih para da postigne gol protiv Chelsea u zvanicnoj utakmici. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218924 Odgledah tekmu, pa eto malo utiske da prenesem. Što se tiče igre, kao što možete pretpostavit nije bila nešto, ali razumljivo jer su baš izmiješani sastavi bili. Hazard kad dobije loptu, pišulje na tribinama orgazam doživljavale. Prvo poluvrijeme znate koji je sastav bio, Boga kao najtalentovaniji među njima, najslabiji je bio po meni, nevjerovatno mnogo izgubljenih lopti, loših poteza, loših pasova, imao je 2-3 driblinga, ali to je sve. Solanke, razvalio iskreno, često je bio na desnom krilu, čak i u našem 16-ercu je bivao, braneći gol, Zabio je golčinu, čak se i Mourinho sjebo kad je vidio, ono kapa dole. Pred kraj prvog poluvremena je imao 1 na 1, lobovao je golmana ali tik pored stative je lopta prošla. Ja prezadovoljan njegovim nastupom. Izzy, nula. Ake, aktivan mnogo i naprijed i nazad, centaršutevi mu nisu išli, ali sve u svemu, vrlo dobar. Aina, tako-tako. Nit smrdi nit miriše, jedino što sam primjetio je da je strašno brz. I on je uputio centaršut nakon kojeg je pao gol, prvo je Remy loše zahvatio loptu, ona se odbila do Dominica i ovaj je zabio. Onaj stoper Salter (nezz kako se zove), meni se svidio, vrlo dobar, jak, odličan pregled igre, sjajno proigrava igrače naprijed. I kao najbolji u prvom poluvremenu od svih igrača je Collket. Iskreno nemam riječi za njega, fascinirao me, kakav pregled igre jbt... Kako precizne pasove ima, ama u nulu, nebitno duga kratka, onda nekoliko puta je levatio protivnike nekim fintama, ma strašan igrač. I što je veoma važno, pored svega toga, on mnogo mnogo radi za ekipu, može postati strašan igrač. Drugo poluvrijeme po mn ništa bolje, rekao bih i slabije ali eto. Branili Blackman i Beeney, nisu imali nešto posla. Da Silva na beku, solidan, ali nekako dosta tih, zapaženiji mnogo je bio Ake. Christensen, dobar, spasio je mislim da čist gol, postavio glavu na šut nekog igrača. Haughton, moje skromno mišljenje, ništa od njega, igra u veznom redu, a vrlo tih, ništa posebno. RLC dominantan, uz koju greškicu, ali i dosta dobrih poteza, igrao desetku, imao je nekoliko trkova kroz sredinu kao Toure, gdje prođe 50-60 metara bez problema. Musonda, ogroman talenat, ima vic u igri, ali strašno danas sebičan, mogao je 2 asistencije imati, a on je svojom sebičnošću upropaštavao napade. Mora na tome poraditi i mora definitvno u teretanu, Ko miš je malen. Eto to je moje viđenje, ove starce ne treba ni komentarisati, nije se njima toliko ni igralo, sve u svemu zanimljivo podne, čekamo tekmu sa Sidneyom. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218935 Community Shield protiv Arsenala, IDEMOOOOH. Zamišljam cirkus ukoliko nas pobede. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218939 I kao najbolji u prvom poluvremenu od svih igrača je Collket. Iskreno nemam riječi za njega, fascinirao me, kakav pregled igre jbt... Kako precizne pasove ima, ama u nulu, nebitno duga kratka, onda nekoliko puta je levatio protivnike nekim fintama, ma strašan igrač. I što je veoma važno, pored svega toga, on mnogo mnogo radi za ekipu, može postati strašan igrač. To je to. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218947 http://www.abc.net.au/news/2015-05-31/chelsea-arrives-in-sydney-ahead-of-sold-out-exhibition-match/6510008 Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218969 Musonda toliko podsjeca na nekog,ne mogu samo da skontam na koga. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218973 u solankea nikad nisam ni sumnjao,tj jesam ali nakon zadnjih par meseci kad sam ga zapravo prvi put i gledao,tek sam onda video o kakvom se igraču radi kao i Kosta dobar je bez lopte,isto daje neke muljave golove,nije na oko atraktivan problem sa njim je druge prirode a to je što nema iskustva na najvišem nivou a to se može razbiti samo minutima na terenu i kad bi mi znali da će Kosta i Remi izgurati celu sezonu pa i da ga gurne na 3 napadača,ovako normalno da će ići po nekog iskusnijeg napadača i Solanke bi u toj i takvoj situaciji bio tek 4 izbor Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_218989 dje je najveca legenda kluba??? Jebe neku tajlantkinu :dres: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.