Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Loša utakmica , jako loša.
Zouma kiksao kod primljenog gola. Izdvojio bih Bogu i sjajan prodor kod gola , ostalo bezveze , baš trening utakmica :P

PS:Ismijao sam se zadnjih 10tak minuta kada je Ivanović igrao napadača :D

Zouma znaci kriv za gol, proslu penal napravio. Ako sam dobro komentare upratio posto nisam pratio tekmu. Ide do kraja augusta jos jedan transfer, dolazi stoper

Zouma svakako nije prvi izbor. Prvi izbor su Cahill i Terry, a u rotaciji Bane. Postoji mala vjerovatnoća da će istovremeno biti odsutni njih dvojica, a tek tad nastupa Zouma... Jer je velika glupost platiti 25m za stopera koji će sjediti na klupi i igrati tek kad Terry i Cahill nisu spremni.

Igrali smo dosta usko što je omogučilo protivniku da se lakše brani, fali tu još dosta treninga, osjećaja za igru i prostor, uigranosti ali ova faza priprema služi prvenstveno kako bi se igračima podizala forma i fizička snaga dok se mislim puno manje pažnje obraća na neku taktiku. Ja očekujem pravi Chelsea tek tamo u utakmicama protiv Ferencvaroša i Sociedada.

Sada trenutno imamo čak 14 igrača koji se tek trebaju priključit pripremama..

Ma realno lose smo igrali, nismo imali neke izrazite velike sanse, osim Cecha i Boge niko nista nije pokazao.

Ograda i nije toliko velika koliko se čini, ja sam bio 5. red i vidio sam apsolutno sve, a bio sam blizu terenu, iako bolja tribina je bila s moje lijeve strane, stavit cu sliku malo kasnije kad prebacim sve slike s mobitela, oni su bez ograde 

Pročitao sam da se Mikel pridružuje momčadi u ponedjeljak, vjerojatno će i ostali koji su ispali u osmini i četvrtfinalu tada doć.

Ajde bar smo pobijedili, naravno ne možemo bitibaš zadovoljni igrom, ali idemo dalje valjda ćemo biti dobri onda kada to bude trebalo..

Pozitivne stvari su golovi Coste i Zoume,povratak Drogbe..

Ovo su pripremne uakmice i neocekujem da igramo spektakularno ali zaista mora igra biti bolja pogotovo kad igras protiv ovakvih ekipa.

Objasnjenje zasto je opcija samo Torres i Cech, kako je glasila vijest cini mi se, usljed ovog viska stranaca? Sta je sa ostalima? 

Objasnjenje zasto je opcija samo Torres i Cech, kako je glasila vijest cini mi se, usljed ovog viska stranaca? Sta je sa ostalima? 

Pa i ja se pitam ako se vec nece dovoditi napadac onda najbolja solucija je da prodamo Mikela, i vec tada bi mogli reci da je ovo najbolji prelazni rok.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.