Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Godišnje forumske nagrade

Istaknuti odgovori

• Odgovori 382
  • Pregledi 15,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• NE MOŽE SE ZAUSTAVITI GLAS NARODA, KAKVA GOD IMAGINARNA PRAVILA DA POSTAVLJATE. NAROD JE PREPOZNAO KVALITET I DA SAM JA FORUMAŠ GODINE. NAROD ZNA.

• najveći branilac Pochettina - cobinho (više hejter Boehlya, ali dobro) najveći hater Pochettina - Zemo (kad uđe na forum pravo na njegovu temu) najveći provokator - spaha (to mu je smisao postojan

• Jedni glasaju za moderatore, drugi dodaju svoje kategorije, Wisey glasa po nekom svom principu sa 3 mjesta, ostali lajkuju postove i komentarišu, a nisu ni glasali, ne zna se ko pije, a ko plaća.

Objavljene slike

Sta reci,uz dosta simpatija prema pojedinim forumasima,kao diablo,King,Penzioner,Spaha,reludin,ker i drugi da sad ne nabrajam i nek mi oproste neki sto ih nisam spomenuo...odluka za forumasa godine ide jednoglasnom odlukom,jednom,jedinom neprikosnovenom chibi aka chibabaci..lik je u zadnjih par mjeseci digo nivo foruma na stepen vise...ozbiljno.Skoro pa je iskorjenio neke stvari kao sto su psovanje,spamanje ili trolanje koje je postalo skoro pa nepodnosljivo.Elem,zivio ti nama chiba fudbalska enciklopedijo :D

Sta reci,uz dosta simpatija prema pojedinim forumasima,kao diablo,King,Penzioner,Spaha,reludin,ker i drugi da sad ne nabrajam i nek mi oproste neki sto ih nisam spomenuo...odluka za forumasa godine ide jednoglasnom odlukom,jednom,jedinom neprikosnovenom chibi aka chibabaci..lik je u zadnjih par mjeseci digo nivo foruma na stepen vise...ozbiljno.Skoro pa je iskorjenio neke stvari kao sto su psovanje,spamanje ili trolanje koje je postalo skoro pa nepodnosljivo.Elem,zivio ti nama chiba fudbalska enciklopedijo :D

al zato je forum posto dosadan toliko da ni ja ne budem na njemu 15min dnevno

ja sam puno glup za te pametne postove hehe

MASKO ti se drži shoutboxa i pisanja riječi "jutro" tamo oko podne, za to ti nije potrebno ni 15 minuta, ako u svoj repertoar dodaš i eventualno riječ "veče" već si postao konstruktivniji i možeš da ostaneš na forumu i 20 minuta. :D

Pusti nas ozbiljne čike da raspravljamo o europskim pitanjima :D

• 4 godine kasnije...

Hvala momci.

Realno tako je, samo pogledajte broj postova i na forumu a pogotovo u sekciji u kojoj sam ja Moderator, dakle ovi fudbalski mecevi i to.

Dok Kuna nije bilo, teme otvarate poslije tekmi napisete dva posta, dodje Kun ne skidate se sa foruma hahahaua

A najviše te ima na temi #2 Antonio Rudiger 

Hvala momci.

Realno tako je, samo pogledajte broj postova i na forumu a pogotovo u sekciji u kojoj sam ja Moderator, dakle ovi fudbalski mecevi i to.

Dok Kuna nije bilo, teme otvarate poslije tekmi napisete dva posta, dodje Kun ne skidate se sa foruma hahahaua

Sta se kurcis odma je l? :D

Treba vratiti ove likove kao sto su King, Masko, Pensioner... Ko ih ima na drustvenim mrezama neka im kaze da chelseabalkan rides again

Kalouda, imao sam ga na fb, ali obrisao, sad sumnjam da ga znam i naći.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.