28. juli 2015.11 god. comment_226954 nije bez konkurencije. evo ja glasam za sebe i sad je 1-1 hehe Prijavi
1. august 2015.11 god. comment_227367 Sta reci,uz dosta simpatija prema pojedinim forumasima,kao diablo,King,Penzioner,Spaha,reludin,ker i drugi da sad ne nabrajam i nek mi oproste neki sto ih nisam spomenuo...odluka za forumasa godine ide jednoglasnom odlukom,jednom,jedinom neprikosnovenom chibi aka chibabaci..lik je u zadnjih par mjeseci digo nivo foruma na stepen vise...ozbiljno.Skoro pa je iskorjenio neke stvari kao sto su psovanje,spamanje ili trolanje koje je postalo skoro pa nepodnosljivo.Elem,zivio ti nama chiba fudbalska enciklopedijo :D Prijavi
1. august 2015.11 god. comment_227402 Sta reci,uz dosta simpatija prema pojedinim forumasima,kao diablo,King,Penzioner,Spaha,reludin,ker i drugi da sad ne nabrajam i nek mi oproste neki sto ih nisam spomenuo...odluka za forumasa godine ide jednoglasnom odlukom,jednom,jedinom neprikosnovenom chibi aka chibabaci..lik je u zadnjih par mjeseci digo nivo foruma na stepen vise...ozbiljno.Skoro pa je iskorjenio neke stvari kao sto su psovanje,spamanje ili trolanje koje je postalo skoro pa nepodnosljivo.Elem,zivio ti nama chiba fudbalska enciklopedijo :D al zato je forum posto dosadan toliko da ni ja ne budem na njemu 15min dnevno Prijavi
1. august 2015.11 god. comment_227417 Oni koje zanima Chelsea provedu i puno više od 15 minuta dnevno na forumu jer sada je puno više pametnijih postova Prijavi
2. august 2015.11 god. comment_227448 ja sam puno glup za te pametne postove hehe MASKO ti se drži shoutboxa i pisanja riječi "jutro" tamo oko podne, za to ti nije potrebno ni 15 minuta, ako u svoj repertoar dodaš i eventualno riječ "veče" već si postao konstruktivniji i možeš da ostaneš na forumu i 20 minuta. :D Pusti nas ozbiljne čike da raspravljamo o europskim pitanjima :D Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296567 Hvala momci. Realno tako je, samo pogledajte broj postova i na forumu a pogotovo u sekciji u kojoj sam ja Moderator, dakle ovi fudbalski mecevi i to. Dok Kuna nije bilo, teme otvarate poslije tekmi napisete dva posta, dodje Kun ne skidate se sa foruma hahahaua Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296568 Onaj koji uspije kaloudu vratiti dobija od mene glas za forumasa godine. Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296569 Hvala momci. Realno tako je, samo pogledajte broj postova i na forumu a pogotovo u sekciji u kojoj sam ja Moderator, dakle ovi fudbalski mecevi i to. Dok Kuna nije bilo, teme otvarate poslije tekmi napisete dva posta, dodje Kun ne skidate se sa foruma hahahaua A najviše te ima na temi #2 Antonio Rudiger Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296571 Đorđe Lukić. Vinko je Bog za sve. Onaj koji uspije kaloudu vratiti dobija od mene glas za forumasa godine.a mene ko jebe a Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296576 Treba vratiti ove likove kao sto su King, Masko, Pensioner... Ko ih ima na drustvenim mrezama neka im kaze da chelseabalkan rides again Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296578 Hvala momci. Realno tako je, samo pogledajte broj postova i na forumu a pogotovo u sekciji u kojoj sam ja Moderator, dakle ovi fudbalski mecevi i to. Dok Kuna nije bilo, teme otvarate poslije tekmi napisete dva posta, dodje Kun ne skidate se sa foruma hahahaua Sta se kurcis odma je l? :D Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296580 Sta se kurcis odma je l? :Ddzaba kad relo nece da mi metne titule, osjecam se ko Liverpoolov navijac do prije par godina Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296588 Treba vratiti ove likove kao sto su King, Masko, Pensioner... Ko ih ima na drustvenim mrezama neka im kaze da chelseabalkan rides again Kalouda, imao sam ga na fb, ali obrisao, sad sumnjam da ga znam i naći. Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296634 A lahko bi mi njih vratili da meni Relo da pristup FB stranici, ali lik odmah hoce da pisem i one gluposti kada padne gol i tako te stvari. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.