4. februar 2023.3 god. comment_339861 6 minutes ago, Adi said: Gazda foruma, a ne zna da biramo po sezonama Sezona je svakako propala, smatramo je završenom. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339862 Jbte dan ja pobjedio prosle godine, ono fakat sam zaboravio. Meni je Adi uvijek na prvom mjestu. Covjek je bez premca. Apeiron mi je takodjer ove godine u vrhu a moram priznati i da je cobinho dosta dobrih postova ostavio. BT14 mi je takodje veoma dobar. Volim njegove psovke citati, podsjeca na kuna malo Stara ekipa kao sto su Spaha, kun, diablo, whisp, wisey, ker, bari, igi, chiba, relo, soxx, king i ostali (zaista ne mogu vise da nabrajam nek se niko ne naljuti) njih ne vrijedi ni spominjati. Preko 10 godina su tu i ono.. ne mogu zamisliti da neko od njih napusti ovaj forum. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339863 Ove godine možemo uvesti i nove kategorije tipa: - Najveći pesimista/hejter - Najveći branilac Pottera - Najveći mrzilac Tuchela - Najveci troller klicka - Forumaš koji najviše podsjeća na Todd Boehlya I sl. Predlažite. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339864 Najviše psuje, da i ja uzmem koju nagradu. Ne mora nikakva nagrada 🤣 Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339868 Najveći mrzitelj Havertza (grupna nagrada) Ne verujem da ga neko moze braniti Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339869 Najveći branilac Tuchela - njuso21 Najveći branilac Pottera - diablo_bih Najveći mrzilac Tuchela, Pottera, Lamparda i Sarrija - wisey Najveći provokator - soxx Najviše navija za druge klubove - drogba11 Najviše psuje - Kun Aguero, BT14 Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339872 Najprestizniju nagradu tj forumas godine/sezone bi trebao odnijeti diablo. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339875 1 hour ago, BT14 said: Najviše psuje, da i ja uzmem koju nagradu. Ne mora nikakva nagrada 🤣 Jedino da se ja odjavim sa foruma. Glasajte ljudi, dobre je prijedloge izbacio reLo. Također predlažem da se ovaj admin tim i stara garda sa foruma povuku iz izbora za najboljeg forumaša, nije red da učestvujemo Ali ovu za najviše psovanja moram da pokupim Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339915 12 hours ago, Adi said: Najviše psuje - Kun Aguero, BT14 Dat cu sve od sebe, da vas presisam. 🫡 Prijavi
5. februar 2023.3 god. comment_339916 Ma ne treba pretjerivat s kategorijama. Nema nas hiljade. Najkvalitetniji, najsmjesniji i mozda jos 1 i dosta Mozda najomiljeniji il najkontrovezniji Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_339973 Najveći branilac Pottera - Najveći mrzilac Pottera - Najveći provokator - Najviše psuje - Najduhovitiji forumaš - Najveći pesimista (najkontroverzniji) - Najveće fudbalsko znanje - Rookie godine - Forumaš godine - Za forumaš godine moderatore isključite, ove ostale teme su neko opšte stanje tako da za svakoga možete glasati. Ako je neko već glasao, neka ponovo ovo ispuni, nije teško Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_339974 Najveći branilac Pottera - diablo Najveći mrzilac Pottera - wisey, igi Najveći provokator - klicko Najviše psuje - bt14 Najduhovitiji forumaš - kun Najveći pesimista (najkontroverzniji) - wisey Najveće fudbalsko znanje - Adi, whisper Rookie godine - corto maltese Forumaš godine - hamco, Adi Negdje sam stavio po dvojicu, ako vec ne moze, onda prvi od njih koji je naveden. Haha Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_339978 Najveći branilac Pottera - diablo Najveći mrzilac Pottera - Wisey Najveći provokator - klicko Najviše psuje - BT14 Najduhovitiji forumaš - Kun Najveći pesimista (najkontroverzniji) - Wisey Najveće fudbalsko znanje - Adi Rookie godine - Corto Maltese Forumaš godine - Adi Prijavi
6. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_339979 Najveći branilac Pottera - @diablo_bih Najveći mrzilac Pottera - @Igi Najviše psuje - @Kun Aguer0 Najduhovitiji forumaš - @soxx Najveće fudbalsko znanje - @Whisper Rookie godine - @Corto Maltese Forumaš godine - @BT14 EDIT: Za forumaša godine sam morao mijenjati jer sam dva puta slučajno izabrao moderatore. Relo je ove godine bio dobar stvarno, pisao je dosta članaka i čupao živce ovima na FB i to se mora poštovati. Ima stvarno mnogo dobrih forumaša, ne može se to podijeliti po kategorijama. Npr. Wisey, Spaha, hamco, Adi i da ne nabrajam dalje. BT14 ne piše mnogo, ali kad god se javi napiše nešto zanimljivo i to je presudilo. Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_339982 1 minute ago, chiba said: Keru, fali ti ovo "najveći pesimista".... i provokator Namjerno sam to izostavio, malo mi je previše negativno za "nagradu". 😅 A i misim da Kličko i Wisey nemaju neke prevelike konkurencije. 🤣 Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_339983 Tu je wisey bez premca Ne treba se u toj kategoriji ni glasati, kao ni za branioca Pottera 🙂 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.