Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Godišnje forumske nagrade

Istaknuti odgovori

• Odgovori 382
  • Pregledi 15,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• NE MOŽE SE ZAUSTAVITI GLAS NARODA, KAKVA GOD IMAGINARNA PRAVILA DA POSTAVLJATE. NAROD JE PREPOZNAO KVALITET I DA SAM JA FORUMAŠ GODINE. NAROD ZNA.

• najveći branilac Pochettina - cobinho (više hejter Boehlya, ali dobro) najveći hater Pochettina - Zemo (kad uđe na forum pravo na njegovu temu) najveći provokator - spaha (to mu je smisao postojan

• Jedni glasaju za moderatore, drugi dodaju svoje kategorije, Wisey glasa po nekom svom principu sa 3 mjesta, ostali lajkuju postove i komentarišu, a nisu ni glasali, ne zna se ko pije, a ko plaća.

Objavljene slike

Mene je izbrisao iz liste prijatelja prvo.

prije je na kutiji meni prijetio da ce me izbrisati iz prijatelja, ja kontao da se zajebava, i izbrisao me je na kraju.

kasnije je onda on valjda i izbrisao fb account.

• 9 mjeseci kasnije...

Ove godine mora klicko dobiti, voljeli ga ili ne. Iako ne vidim njegove objave, otvaranjem tema za pobjedonosne utakmice nas je zadužio.

Hvala burazeru moj na podrsci <3

Takodje, predlazem da kao nagradu za forumasa godine bude dodeljivanje moderatora istom.

2012- Wisey

2013- Wisey

2014- reLo, pidy

2015- chiba

2016-2019 postponed due to COVID-19

2020- Kun Aguer0

Hajmo glasanje za 2021 neka počne.

Sistem lagan, bira se samo forumaš godine, možete glasati za trojicu, bodovi neka idu sistemom 5,3,1...

Dakle prvi glas vam nosi 5 bodova drugi 3 treći 1

kratko i jasno, ja ću sabrati sve kroz nekih 10-ak dana

Mislim da ima dosta dobrih pojedinaca, što starih što novih, ozbiljno i bez zajebancije

Adi-5 ako ništa zbog kilometarskih postova koji su pri tome i kvalitetni

Bari-3 konstantno tu od osnivanja foruma i uvijek aktivan

skaro-1 da je nastavio sa pisanjem poslije dolaska Kai-a bio bi u vrhu

Nije bilo lako odlučiti se, najradije bih napisao više od 3 korisnika i dao im svima po 3 boda.

5 - klicko (Kultni forumaš je dostigao još kultniji status. Willy Caballero ovog foruma, naizgled neprimjetan, ali troll ikona)

3 - Kun Aguer0 (Proizvodi najviše sadržaja, parirati mu može samo skaro u danima kad Havertz potpisuje)

1 - Bari (Čeka tu nagradu kao Di Caprio oskar ili Gerrard PL, a ima razloga da dobije glas)

Zavisi za šta je nagrada, ako govorimo o kvalitetu postova onda bih jedne izglasao, ako je tipa o aktivnosti druge, za najzanimljivije neke treće itd.

Mada eto, ako uzmemo iz svake kategorije po jednog:

1. Adi

2. Kun

3. Igi

Mada teško je izdvajati sad jer gotivim mnoge ljude, npr. sa hamcom se često ne slažem, ali poštujem čovjeka izuzetno i uvijek se trudim da odgovorim na normalan način.

Sve uzimaš u obzir

Više posebno, ali uzeo sam i drugo malo u račun. Bez zajebancije, glupo je meni to birati, ali recimo kličko je obilježio ovu sezonu, toliko da sam počeo vjerovati da njegovo otvaranje tema stvarno ima uticaj na rezultat. :D

1. Kun Aguero
2. Adi - kvalitetom postova prednjači u odnosu na sve ostale i sa te strane zaslužuje da bude prvi ali Kun je nase dete, forum ga je odgajio, jedan od retkih koji su ovde od početka i itekako može da pise kvalitetno, samo kad hoce.
3. Klicko - i on je direktno sa cucle došao na forum i drago mi je da vidim da je izrastao u kvalitetog clana koji moze da da doprinos ovde. Kad prestane da se glupira gore na kutiju bice još bolji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.