13. juli 2020.6 god. comment_296636 Pa nek to radi onaj ko i sada to radi, a nek tebi da admina da se baviš drugim stvarima. Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296637 Pa ti se zauzimaj samo za forum i reklamu :D Ma doceka me sa ovim glupostima i ohladi me :D Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297601 kako znate da vas je obrisao :D izgleda da je obrisao profil, jedino ako je blokirao sviju, pa da ga ne vidimo, ali ne vjerujem da je bas sve blokirao. Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297606 Ma nije, javljao se on meni, čuli smo se nekada. Ali znamo koliko je lud tako da je sigurno profil obrisao. Mora da su ga deportovali negdje :D Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297614 Ma i ja sam pomalo pricao sa njim, nema sta drugo biti nego da je obrisao profil. Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297615 Mene je izbrisao iz liste prijatelja prvo. prije je na kutiji meni prijetio da ce me izbrisati iz prijatelja, ja kontao da se zajebava, i izbrisao me je na kraju. kasnije je onda on valjda i izbrisao fb account. Prijavi
4. maj 2021.5 god. comment_313819 Ove godine mora klicko dobiti, voljeli ga ili ne. Iako ne vidim njegove objave, otvaranjem tema za pobjedonosne utakmice nas je zadužio. Prijavi
4. maj 2021.5 god. comment_313830 Ove godine mora klicko dobiti, voljeli ga ili ne. Iako ne vidim njegove objave, otvaranjem tema za pobjedonosne utakmice nas je zadužio. Hvala burazeru moj na podrsci <3 Takodje, predlazem da kao nagradu za forumasa godine bude dodeljivanje moderatora istom. Prijavi
4. maj 2021.5 god. comment_313832 Treba nagradu imenovati po klicku, to je sto se najmanje moze uraditi Prijavi
4. maj 2021.5 god. comment_313840 Ma ja bi sebi dao, nisam nikad dobio a skoro desetljece na forumu, bit ce za Klicka vremena, zelen je on jos. Prijavi
4. maj 2021.5 god. comment_313863 Treba nagradu imenovati po klicku, to je sto se najmanje moze uraditi Onda bi izbjegavali svi nagradu, k'o ona malina ili kako vec za najgori film :D Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314142 2012- Wisey 2013- Wisey 2014- reLo, pidy 2015- chiba 2016-2019 postponed due to COVID-19 2020- Kun Aguer0Hajmo glasanje za 2021 neka počne. Sistem lagan, bira se samo forumaš godine, možete glasati za trojicu, bodovi neka idu sistemom 5,3,1... Dakle prvi glas vam nosi 5 bodova drugi 3 treći 1 kratko i jasno, ja ću sabrati sve kroz nekih 10-ak dana Mislim da ima dosta dobrih pojedinaca, što starih što novih, ozbiljno i bez zajebancije Adi-5 ako ništa zbog kilometarskih postova koji su pri tome i kvalitetni Bari-3 konstantno tu od osnivanja foruma i uvijek aktivan skaro-1 da je nastavio sa pisanjem poslije dolaska Kai-a bio bi u vrhu Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314154 Adi 5, ozivio forum Kun 3, kljucni faktor ove zajednice haha Bari 1, uvijek objektivan Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314171 Nije bilo lako odlučiti se, najradije bih napisao više od 3 korisnika i dao im svima po 3 boda. 5 - klicko (Kultni forumaš je dostigao još kultniji status. Willy Caballero ovog foruma, naizgled neprimjetan, ali troll ikona) 3 - Kun Aguer0 (Proizvodi najviše sadržaja, parirati mu može samo skaro u danima kad Havertz potpisuje) 1 - Bari (Čeka tu nagradu kao Di Caprio oskar ili Gerrard PL, a ima razloga da dobije glas) Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314173 Ma šteta je što smo zaboravili ovo bili, more je forumaša koji realno zaslužuju tu nagradu. Whisper, Igi, King, diablo, sox, Spaha, hamco, ker, drogba, njuso itd. da ne nabrajam sve redom ko debil, sve ona stara raja Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314189 Zavisi za šta je nagrada, ako govorimo o kvalitetu postova onda bih jedne izglasao, ako je tipa o aktivnosti druge, za najzanimljivije neke treće itd. Mada eto, ako uzmemo iz svake kategorije po jednog: 1. Adi 2. Kun 3. Igi Mada teško je izdvajati sad jer gotivim mnoge ljude, npr. sa hamcom se često ne slažem, ali poštujem čovjeka izuzetno i uvijek se trudim da odgovorim na normalan način. Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314197 Sve uzimaš u obzir Više posebno, ali uzeo sam i drugo malo u račun. Bez zajebancije, glupo je meni to birati, ali recimo kličko je obilježio ovu sezonu, toliko da sam počeo vjerovati da njegovo otvaranje tema stvarno ima uticaj na rezultat. :D Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314211 1. Kun Aguero 2. Adi - kvalitetom postova prednjači u odnosu na sve ostale i sa te strane zaslužuje da bude prvi ali Kun je nase dete, forum ga je odgajio, jedan od retkih koji su ovde od početka i itekako može da pise kvalitetno, samo kad hoce. 3. Klicko - i on je direktno sa cucle došao na forum i drago mi je da vidim da je izrastao u kvalitetog clana koji moze da da doprinos ovde. Kad prestane da se glupira gore na kutiju bice još bolji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.