7. maj 2021.5 god. comment_314239 Stavio bih sebe na prvo mjesto al nemere. :D 1. Adi 2. Kun 3. Wisey Prijavi
7. maj 2021.5 god. comment_314240 1.Whisper - prosto mi je nevjeorvatno da se on jos uvijek nije okitio ovom prestiznom nagradom. 2.rusticohle 3.hamco Prijavi
8. maj 2021.5 god. comment_314276 1. Adi 2. Hamco 3. King Chelsea Klicko je pocasni, samo zbog neporazenosti otkad otvara teme :D Realno ne volim glasati, jer ima bruku clanova koji su odlicni, a i Whisper je pao sa pisanjem postova iz nekog razloga, pa nisam mogao glasati za njega... Prijavi
8. maj 2021.5 god. comment_314295 Adi-5 jer je trenutno jedan od rijetkih(možda i jedini) koji ima motivaciju za opširne analize i koji je u svakoj raspravi, prosto daje sebe u postovima. Kun-3 jer je svaštara, ima veliki doprinos u aktivnosti samog foruma, kada hoće ima puno toga pametnog da kaže, kada neće onda psuje, što je opet neka aktivnost. Whisp-1 jer piše uglavnom kada ima nešto da kaže, nemam pojma možda je ovaj bod na račun stare slave :)) Eto, nisam toliko na forumu da ispratim svaku raspravu i ostalo, ali se trudim da budem tu što više, i sam bi imao na neke teme da napišem neki roman kao prije, ali teško mi se natjerati. Uglavnom poenta je da sam aktivan kao prije pomeo bi vas razbojnici :)) Prijavi
8. maj 2021.5 god. comment_314314 5 - Hamcara - jednostavno iz razloga sto je uvijek konstantan svojom aktivnoscu, postovima, prizna kad pogrijesi. Pravo mi je cudo da nije prije pokupio ovu nagradu. 3 - Adi - novi kolac, pravo osvjezenje na forumu, odupire se klickovim provokacijama. 1 - Whisper - ne valja mu sto se suzdrzava od psovke. Prijavi
9. maj 2021.5 god. comment_314379 Izbor forumasa godine za sezonu 2020/21 Tabela 1. Adi 49pts 2. Kun Aguer0 26pts 3. hamco 15 pts 4. Bari 8 pts 5. klicko 7 pts 6. Whisper 6 pts 6. Igi 6 pts 8. rustincohle 5 pts 9. Wisey 2 pts 10. King Chelsea 1 pt 10. skaro 1 pt Cestitke Adiju za prvo mjesto, da ostanes aktivan dok god je nas i nase male zajednice. Da se nekada sastanemo i upoznamo svi. 2012- Wisey 2013- Wisey 2014- reLo, pidy 2015- chiba 2016-2019 postponed due to COVID-19 2020- Kun Aguer0 2021- Adi Prijavi
9. maj 2021.5 god. comment_314382 Cestitke Adium Hvala svima koji su glasali za mene. Potrudit cu se da narednu sezonu budem kvalitetniji :D Prijavi
9. maj 2021.5 god. comment_314386 Hvala svima na izboru. Nije bilo nimalo lako pobijediti jer je konkurencija žestoka. Vjerujem da je nekada bila još i jača i nadam se da će već sljedeće godine izbor biti mnogo teži. Ovu godinu ne želim pamtiti samo po izboru za forumaša godine, nego i po drugoj tituli prvaka Europe. Prijavi
9. maj 2021.5 god. Autor comment_314388 Zaboravio sam glasati, pa evo ako sta vrijedi dao bih ovako: hamco 5 njuso21 3 ja13 1 Sigurno su i drugi momci zasluzili glasove, ali ovo je malo vise na staru slavu i doprinos forumu dok je bio u kriznim vremenima. Ovi su forumasi bili tu i odrzali ga na zivotu. Redoslijed je nebitan. Prijavi
9. maj 2021.5 god. comment_314398 Popušiš mi kurac Kun Aguer0, nisam još ja glasao. Pre svega bih želeo da se zahvalim forumašima Adiju, Whisperu i Chibabachiu na ukazanom poverenju i datom glasu, potrudiću se da uvažim kritike koje ste mi uputili, neću vam to nikad zaboraviti. Veoma sam visoko na kraju rangiran, blizu je i to 4. mesto ali sve u svemu veoma sam zadovoljan. Soxx .!. Prilikom glasanju u obzir sam uzeo kvalitet postova i aktivnost a moji glasao sam na sledeći način: 1. Bari - pre svega ima kvalitet postova i objektivnost, dugo je član ovog foruma. Zameram mu što nije još aktivniji. 2. Kun Aguer0 - nije na prvom mestu jer previše psuje, a takođe objavi neki post samo da bi objavio, mora da poveća kvalitet postova, smanji psovanje, ali što se tiče aktivnosti momak je neprikosnoven. 3. Adi - Za moj ukus postovi su mu previše obimni, dugački, esejski jednom rečju. Postovi su kvalitetni, ali bi bili još kvalitetniji da piše konkretnije, a ne da piše nepotrebne stvari. Samo to da izbaciš i bićeš najbolji forumaš ikada, moja podrška Izuzetno mi je žao što forumaši koji su suvi kvalitet nisu aktivniji pre svega ističem forumaša King Chelsea - po meni najbolje postove ima, ali nije aktivan da to pokaže u još većem obimu, a spomenuo bih i Wiseya, Whispera, Emcnomena kao kvalitetne forumaše. Spomenuo bih i novopridošlog forumaša brigidi_bauns - zapasio sam da ima kvaliteta u njegovom postovima, da se veoma brzo uklopio među raju, kao da je član duži niz godina. Naravno treba spomeniti i diablo_bih - nije niko glasa za njega ali momak ima neverovatno velik doprinos u vidu vođenja naše FB stranice i privlačenja novih forumaša. Takođe, on je najupućeniji u to kakav kvalitet poseduju naši igrači iz akademije. Nema kvalitet u postovima, kaže nešto kratko i subjektivno, samo to da popravi. Izvinjavam se svima koje nisam spomenuo, jednostavno ima previše dobrih forumaša. I za sam kraj, treba istaći činjenicu da smo mi svi jedna velika porodica koju niko ne može rastaviti i zavaditi i koja iz dana u dan sve više i više raste. NAPRED ČELSI i da osvojimo klempu!!! :sal1: Prijavi
9. maj 2021.5 god. comment_314399 Nema kvalitet u postovima, kaže nešto kratko i subjektivno, samo to da popravi. haha, jbt, mene zabolelo :hljeb: Prijavi
10. maj 2021.5 god. comment_314433 Izvinjavam se svima koje nisam spomenuo, jednostavno ima previše dobrih forumaša. Pa kad nam mater znaš psovati mogao si nas bar spomenuti :D Prijavi
11. maj 2021.5 god. comment_314460 Dodao sam Adiu ovu "titulu", ako imate neki drugi predlog javite Hvala svima na izboru. Ne čepi se :fantom: Prijavi
11. maj 2021.5 god. comment_314463 Dodao sam Adiu ovu "titulu", ako imate neki drugi predlog javite Dodaj i prethodnim dobitnicima ako već nisi. Prijavi
11. maj 2021.5 god. comment_314465 Dodaj i prethodnim dobitnicima ako već nisi. To se stavlja samo aktuelnim dobitnicama nagrade za forumasa godine npr. Kad ja dobijem sledece sezone tebi se brise Prijavi
11. maj 2021.5 god. comment_314470 Slazem se sa Adijem, posto haman niko nema nista pametno gore u opisu, treba dodati i ostalim forumašima to nabrzaka. Chiba ako ti nije mrsko odradi to, izgleda lijepo. Pohvale i tebi jer si se sjetio :fantom: :trink: Prijavi
11. maj 2021.5 god. comment_314496 Ja se slazem sa klickom. Inace ce svi forumasi bit forumas godine YYYY osim mene i klicka. A kad vidis na svakom forumasu tu titulu onda mi izgleda bezvrijedna. Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314499 Izbor forumasa godine za sezonu 2020/21 Tabela 1. Adi 49pts 2. Kun Aguer0 26pts 3. hamco 15 pts 4. Bari 8 pts 5. klicko 7 pts 6. Whisper 6 pts 6. Igi 6 pts 8. rustincohle 5 pts 9. Wisey 2 pts 10. King Chelsea 1 pt 10. skaro 1 pt Mislio sam da glasam na kraju sezone, nisam ocekivao da ce ovako brzo da zavrsite :D I sramota da ja budem bod iza klicka, 90% vremena se sprdam, kada smo gubili pod Lampardom ja sam pravio mimove po forumu, dok nas je klicko odveo do dva finala. :D Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314500 Ja se slazem sa klickom. Inace ce svi forumasi bit forumas godine YYYY osim mene i klicka. A kad vidis na svakom forumasu tu titulu onda mi izgleda bezvrijedna. Necu ni ja imati titulu, a imao sam dok je bio Rogex admin. Nesto pogdno, ali ne sjecam se tacno. :D Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314501 ne bih menjao unazad, šta je bilo bilo je, neka se prenosi iz "ruke" u "ruku" bolje i poštuje tih godinu dana Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.