Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Godišnje forumske nagrade

Istaknuti odgovori

• Odgovori 382
  • Pregledi 15,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• NE MOŽE SE ZAUSTAVITI GLAS NARODA, KAKVA GOD IMAGINARNA PRAVILA DA POSTAVLJATE. NAROD JE PREPOZNAO KVALITET I DA SAM JA FORUMAŠ GODINE. NAROD ZNA.

• najveći branilac Pochettina - cobinho (više hejter Boehlya, ali dobro) najveći hater Pochettina - Zemo (kad uđe na forum pravo na njegovu temu) najveći provokator - spaha (to mu je smisao postojan

• Jedni glasaju za moderatore, drugi dodaju svoje kategorije, Wisey glasa po nekom svom principu sa 3 mjesta, ostali lajkuju postove i komentarišu, a nisu ni glasali, ne zna se ko pije, a ko plaća.

Objavljene slike

Adi-5 jer je trenutno jedan od rijetkih(možda i jedini) koji ima motivaciju za opširne analize i koji je u svakoj raspravi, prosto daje sebe u postovima.

Kun-3 jer je svaštara, ima veliki doprinos u aktivnosti samog foruma, kada hoće ima puno toga pametnog da kaže, kada neće onda psuje, što je opet neka aktivnost.

Whisp-1 jer piše uglavnom kada ima nešto da kaže, nemam pojma možda je ovaj bod na račun stare slave :))

Eto, nisam toliko na forumu da ispratim svaku raspravu i ostalo, ali se trudim da budem tu što više, i sam bi imao na neke teme da napišem neki roman kao prije, ali teško mi se natjerati. Uglavnom poenta je da sam aktivan kao prije pomeo bi vas razbojnici :))
5 - Hamcara - jednostavno iz razloga sto je uvijek konstantan svojom aktivnoscu, postovima, prizna kad pogrijesi. Pravo mi je cudo da nije prije pokupio ovu nagradu.

3 - Adi - novi kolac, pravo osvjezenje na forumu, odupire se klickovim provokacijama.

1 - Whisper - ne valja mu sto se suzdrzava od psovke.

Izbor forumasa godine za sezonu 2020/21

Tabela

1. Adi 49pts

2. Kun Aguer0 26pts

3. hamco 15 pts

4. Bari 8 pts

5. klicko 7 pts

6. Whisper 6 pts

6. Igi 6 pts

8. rustincohle 5 pts

9. Wisey 2 pts

10. King Chelsea 1 pt

10. skaro 1 pt

Cestitke Adiju za prvo mjesto, da ostanes aktivan dok god je nas i nase male zajednice. Da se nekada sastanemo i upoznamo svi.

2012- Wisey

2013- Wisey

2014- reLo, pidy

2015- chiba

2016-2019 postponed due to COVID-19

2020- Kun Aguer0

2021- Adi

• Autor
Zaboravio sam glasati, pa evo ako sta vrijedi dao bih ovako:

hamco 5
njuso21 3
ja13 1

Sigurno su i drugi momci zasluzili glasove, ali ovo je malo vise na staru slavu i doprinos forumu dok je bio u kriznim vremenima. Ovi su forumasi bili tu i odrzali ga na zivotu. Redoslijed je nebitan.

Popušiš mi kurac Kun Aguer0, nisam još ja glasao.

Pre svega bih želeo da se zahvalim forumašima Adiju, Whisperu i Chibabachiu na ukazanom poverenju i datom glasu, potrudiću se da uvažim kritike koje ste mi uputili, neću vam to nikad zaboraviti. Veoma sam visoko na kraju rangiran, blizu je i to 4. mesto ali sve u svemu veoma sam zadovoljan.

Soxx .!.

Prilikom glasanju u obzir sam uzeo kvalitet postova i aktivnost a moji glasao sam na sledeći način:

1. Bari - pre svega ima kvalitet postova i objektivnost, dugo je član ovog foruma. Zameram mu što nije još aktivniji.

2. Kun Aguer0 - nije na prvom mestu jer previše psuje, a takođe objavi neki post samo da bi objavio, mora da poveća kvalitet postova, smanji psovanje, ali što se tiče aktivnosti momak je neprikosnoven.

3. Adi - Za moj ukus postovi su mu previše obimni, dugački, esejski jednom rečju. Postovi su kvalitetni, ali bi bili još kvalitetniji da piše konkretnije, a ne da piše nepotrebne stvari. Samo to da izbaciš i bićeš najbolji forumaš ikada, moja podrška 

Izuzetno mi je žao što forumaši koji su suvi kvalitet nisu aktivniji pre svega ističem forumaša King Chelsea - po meni najbolje postove ima, ali nije aktivan da to pokaže u još većem obimu, a spomenuo bih i Wiseya, Whispera, Emcnomena kao kvalitetne forumaše.

Spomenuo bih i novopridošlog forumaša brigidi_bauns - zapasio sam da ima kvaliteta u njegovom postovima, da se veoma brzo uklopio među raju, kao da je član duži niz godina. 

Naravno treba spomeniti i diablo_bih - nije niko glasa za njega ali momak ima neverovatno velik doprinos u vidu vođenja naše FB stranice i privlačenja novih forumaša. Takođe, on je najupućeniji u to kakav kvalitet poseduju naši igrači iz akademije. Nema kvalitet u postovima, kaže nešto kratko i subjektivno, samo to da popravi.

Izvinjavam se svima koje nisam spomenuo, jednostavno ima previše dobrih forumaša.

I za sam kraj, treba istaći činjenicu da smo mi svi jedna velika porodica koju niko ne može rastaviti i zavaditi i koja iz dana u dan sve više i više raste. NAPRED ČELSI i da osvojimo klempu!!!  :sal1: 

Izvinjavam se svima koje nisam spomenuo, jednostavno ima previše dobrih forumaša.

Pa kad nam mater znaš psovati mogao si nas bar spomenuti :D

Dodaj i prethodnim dobitnicima ako već nisi.

To se stavlja samo aktuelnim dobitnicama nagrade za forumasa godine npr. Kad ja dobijem sledece sezone tebi se brise
Ja se slazem sa klickom. Inace ce svi forumasi bit forumas godine YYYY osim mene i klicka. A kad vidis na svakom forumasu tu titulu onda mi izgleda bezvrijedna.

Izbor forumasa godine za sezonu 2020/21

Tabela

1. Adi 49pts

2. Kun Aguer0 26pts

3. hamco 15 pts

4. Bari 8 pts

5. klicko 7 pts

6. Whisper 6 pts

6. Igi 6 pts

8. rustincohle 5 pts

9. Wisey 2 pts

10. King Chelsea 1 pt

10. skaro 1 pt

Mislio sam da glasam na kraju sezone, nisam ocekivao da ce ovako brzo da zavrsite :D

I sramota da ja budem bod iza klicka, 90% vremena se sprdam, kada smo gubili pod Lampardom ja sam pravio mimove po forumu, dok nas je klicko odveo do dva finala. :D

Ja se slazem sa klickom. Inace ce svi forumasi bit forumas godine YYYY osim mene i klicka. A kad vidis na svakom forumasu tu titulu onda mi izgleda bezvrijedna.

Necu ni ja imati titulu, a imao sam dok je bio Rogex admin. Nesto pogdno, ali ne sjecam se tacno. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.